HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 437 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Wij zijn als zakelijke klant erg tevreden over de service die Antagonist biedt.

De support is razendsnel (ook in de avonduren en in het weekend), de verschillende pakketten zijn erg scherp geprijsd, en alles draait om kwaliteitshosting (veel uitleg op de site, snelle service, gratis SSL, etcetera).

Zeker een aanrader voor zowel zakelijke als particuliere klanten,

19 oktober 2017 20:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer snelle en adequate reactie op mijn vraag via de website. Een door mijzelf in het weekend veroorzaakte storing werd binnen een half uur na het begin van de werkweek verholpen. De supportmedewerkers zijn vriendelijk en deskundig.

17 oktober 2017 11:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zeer tevreden met alles, vrijdagnacht site niet meer zichtbaar door mijn fout, zaterdag mail verstuurd naar de helpdesk, zondag antwoord, maandag alles terug online!

16 oktober 2017 10:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Erg goede service, snelle reactie's op mails van waaruit snel actie wordt ondernomen. Vriendelijke werknemers

13 oktober 2017 14:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snelle betaalbare en flexibele hosting, met ruime opslag. Hele goede helpdesk die snel reageert en actie onderneemt en altijd met de juiste antwoorden of informatie komt.

11 oktober 2017 18:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Goed geholpen door de support afdeling en niet alleen door de vraag te beantwoorden, maar ook door het op te lossen! Kijk dat is nog eens service!

11 oktober 2017 11:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Je wordt super geholpen als je met een probleem zit en het werkt allemaal goed en makkelijk

10 oktober 2017 23:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

De performance van Antagonist.nl is uit de kunst: onze site draait werkelijk als een tierelier! Het snelheidsverschil met de vorige webhoster is enorm.

Antagonist.nl is misschien niet de allergoedkoopste maar als je alles afzet tegen de prestaties dan is dit het dubbel en dwars waard!

6 oktober 2017 23:16
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben ooit bij Antagonist gekomen omdat ze zo goedkoop zijn en goede reviews ontvingen, en nu na heel wat jaartjes bij ze te zitten kan ik dat alleen maar onderschrijven. Ze leveren een goed hostingpakket van een goede en betrouwbare kwaliteit voor een goede prijs, en de paar keren dat ik support zocht, werden mijn vragen zeer snel en naar tevredenheid beantwoord. Kortom: het is voor mij een tophostingbedrijf.

3 oktober 2017 10:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ik ben zeer tevreden over jullie wijze van werken en klantenbenadering.
Zelf had ik de ontbrekende afbeeldingen er al weer ingezet maar nogmaals … bedankt voor de snelle reactie

Met vriendelijke groet
Wim Meerman

28 september 2017 15:28
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van de beschikbaarheid van het product na aankoop, de service en het gemak.

25 september 2017 10:31
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Hoge kwaliteit producten, duidelijke info, veel mogelijkheden, goede service en support!

23 september 2017 10:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Voor mij de beste Host die ik tot nu toe heb kunnen vinden.
Eigenlijk helemaal niets op aan te merken, anders dat ze een stabiel en betrouwbaar pakket leveren en bijzonder goede en snelle service verlenen.
Beter kun je je eigenlijk niet wensen.

20 september 2017 13:47
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Wat een verademing! Bijna direct antwoord. Ze bellen jou als ze zien dat er iets mis is. Niets dan lof.

19 september 2017 11:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Correct in alle opzicht.

18 september 2017 20:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0