HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 544 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Alles werkt hartstikke goed bij Antagonist, tot nu toe slechts twee minuten downtime sinds ik hun laat hosten, en dat kwam door aangekondigd onderhoud.

17 augustus 2018 12:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Aanrader! Meerder site in de lucht via antagonist. Goede kwaliteit hosting en heel fijne, snel reagerende, klantenservice.

16 augustus 2018 15:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

helpdesk is heel snel en deskundig.
Ik gebruik met name het resellerpakket, heel handig en betaalbaar voor omgevingen met weinig klanten / verkeer.

15 augustus 2018 13:03
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

In principe dien je alle zaken aangaande je website en mail accounts zelf te regelen en te beheren, maar de ondersteuning en support alsmede de hulpvaardigheid en professionele aanpak vind ik bij Antagonist geweldig goed. De beveiliging van onze website is ook dik in orde! Tot nu toe heb ik geen enkele negatieve ervaringen gehad. Ik kan Antagonist van harte aanbevelen!

15 augustus 2018 09:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Heb al een aantal jaren een website via Antagonist. Lever goed service en ondersteuning.

13 augustus 2018 16:35
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Erg positief; duidelijke en snelle communictie.
Geen gedoe over betalingen.
Goede en adequate support.

13 augustus 2018 00:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zeer snelle reactie op verzonden vraag. Er werd zelfs een oplossing aangedragen voor een probleem dat ik niet gemeld had en zelf veroorzaakt heb. Super service zeer pro-actief!

9 augustus 2018 15:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Prima bedrijf, je vragen worden snel en duidelijk beantwoord!

3 augustus 2018 15:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Gewoon super tevreden!

1 augustus 2018 12:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ze doen wat ze beloven, kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een topper op het gebied van providers!

30 juli 2018 10:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Fantastische service - ik verwijs ook al mijn klanten door naar Antagonist als hostingpartij voor hun website.

20 juli 2018 16:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Antagonist is wel aan de prijs, maar dat is niet voor niets. Super support - binnen een uur een oplossing aangedragen voor een probleem, en pro-actief de oplossing toegepast in een configuratiebestand zodat ik daar niet over hoef te dubben.
Snel en keurig: daar hou ik van.
Gewoon doen!

20 juli 2018 11:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Al jaren klant en zal dat nog jaren blijven. Vooral de klantenservice is perfect!

19 juli 2018 17:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ben aan het overstappen naar Antagonist. Zeer goede service, snel, accuraat en hulpvaardig. De support per email werkt heel erg goed. Ik krijg als klant echt het gevoel gezien te worden. De aanvullende support is ook geweldig!

17 juli 2018 17:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

zeer tevreden

12 juli 2018 15:53
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0