HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 570 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Prompte reactie bij vragen en vooral ( belangrijk!) antwoorden, die ook voor een niet-IT-er te begrijpen zijn.

2 december 2018 17:19
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik heb een poosje gedacht: wel een dure oplossing om de uitnodigingen van ons mannenontbijt te versturen.
Maar nadat ik op voor mij onverklaarbare wijze ineens al mijn adressen en berichten kwijt was en de sjabloon niet meer werkte, heb ik gemerkt dat er zeer bekwame, snelle en vriendelijke mensen werken bij Antagonist.
Z|e hebben mij binnen 1 werkdag geholpen het probleem te verhelpen en alles werkt weer als vanouds.
Een topbedrijf!

29 november 2018 13:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Dit is mijn tweede website via Antagonist dat zegt genoeg prima organisatie die doen wat ze zeggen.

26 november 2018 15:02
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Altijd een snelle reactie op je mail of chat. Duidelijke uitleg! Heb deze ervaring bij andere hosts niet gehad. Dus aanrader!

26 november 2018 09:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

ZEER GOEDE SERVICE

22 november 2018 17:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik zit hier nog niet zo lang, maar ik ben super tevreden. De service is echt geweldig. Ze staan echt voor je klaar en reageren ook snel. Ze helpen je echt verder, gewoon super! Ik raad deze hosting echt aan!

20 november 2018 14:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

in het verleden een aantal websites bij Antagonist gehost. Met beeindigen bedrijf deze gestopt. Nu een nieuwe website en de snelheid van handelen en de super support weer zeer snel in de lucht. Geweldig gewoon.

16 november 2018 10:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Superservice, helpdesk, prijs, dank!

13 november 2018 11:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Wordt altijd zeer goed geholpen door de support desk. Zeer bekwame mensen die altijd met je mee denken en je op weg proberen te helpen. Echt top!

5 november 2018 20:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Goede chat bij vragen, snel en duidelijk

1 november 2018 16:56
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

gewoon precies goed!

1 november 2018 14:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ben altijd prima geholpen Ik ken geen aanbieder met een betere prijs-kwaliteit verhouding

30 oktober 2018 18:20
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Happy

30 oktober 2018 10:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ter zake kundig support, snel en vakkundig. Heeft mij zeer geholpen bij de eerste stappen naar een goed werkende website.

30 oktober 2018 09:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Heel heldere uitleg wanneer nodig, ook voor niet technische mensen! :-)

25 oktober 2018 12:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0