HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 555 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Antagonist heeft zijn focus op kwaliteit en maakt dat in de praktijk helemaal waar.

22 oktober 2018 12:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

een fantastische snelle reactie met duidelijke uitleg.
kan nu verder met het vernieuwen en aanpassen van mijn website.

19 oktober 2018 12:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Gewoon keigoed en no nonsense!
Ga lezen op antagonist.nl en overtuig jezelf.
Een aanrader. ;-)

18 oktober 2018 22:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Geweldige hulp bij oplossen van probleem

12 oktober 2018 09:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

We hebben met ons bedrijf meerdere abonnementen bij Antagonist. Het meest fijne is hun support, die goed meedenkt en ook wel eens iets extra's doet. Onlangs hadden we een evenement en kreeg de website een piek te verwerken. We konden tijdelijk in capaciteit opschalen en zo de hoge piek met aantallen bezoekers goed opvangen.

26 september 2018 09:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Gewoon goed. Maak al een aantal jaren gebruik van antagonist en ben tevreden.

25 september 2018 19:57
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Geweldige support, snel en adequaat. Men neemt alle tijd om wedervragen op persoonlijke wijze te beantwoorden, net zo lang totdat het probleem is opgelost.

12 september 2018 18:51
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Zeer goede klantenservice! Staan altijd voor je klaar.
Prijs zijn voor sommige dingen duurder dan bij de concurrent (dit is minimaal), maar hier krijg je wel heel veel vrijheid voor terug. Je hebt je eigen DirectAdmin omgeving, gratis SSL.
Als webdesigner gebruik ik antagonist voor alle hosting van mijn sites.

12 september 2018 16:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Heel prettige en goed uitgevoerde verhuisservice.
Probleemloze verhuizing gehad.
Heel goede prijs/kwaliteit.

10 september 2018 20:46
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Kwaliteit van de hosting is heel goed, service is echter fenomenaal! Je krijgt snel antwoord op vragen en dit is altijd ter zaken en deskundig; bijna altijd is het probleem direct op te lossen mbv het advies dat je krijgt :).

30 augustus 2018 08:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Netjes. Veel uptime. Weinig downtime gehad in een jaar of 5 dat ik er nu klant ben. Vorig jaar is door hen, nadat ik de map per ongeluk verwijdert had, kosteloos de public html map terug gezet. Normaal kost dit zo'n 60 euro. Hulp zoals je mag verwachten. Hun hulp niet vaak nodig gehad, maar bij hulp, altijd binnen 1 a 2 uur antwoord. Is het niet per mail, dan is t wel via twitter, of andersom. Zeer aan te raden hosting provider.

24 augustus 2018 21:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Alles werkt hartstikke goed bij Antagonist, tot nu toe slechts twee minuten downtime sinds ik hun laat hosten, en dat kwam door aangekondigd onderhoud.

17 augustus 2018 12:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Aanrader! Meerder site in de lucht via antagonist. Goede kwaliteit hosting en heel fijne, snel reagerende, klantenservice.

16 augustus 2018 15:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

helpdesk is heel snel en deskundig.
Ik gebruik met name het resellerpakket, heel handig en betaalbaar voor omgevingen met weinig klanten / verkeer.

15 augustus 2018 13:03
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

In principe dien je alle zaken aangaande je website en mail accounts zelf te regelen en te beheren, maar de ondersteuning en support alsmede de hulpvaardigheid en professionele aanpak vind ik bij Antagonist geweldig goed. De beveiliging van onze website is ook dik in orde! Tot nu toe heb ik geen enkele negatieve ervaringen gehad. Ik kan Antagonist van harte aanbevelen!

15 augustus 2018 09:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0