HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Antagonist is een goede betrouwbare provider.

6 november 2017 16:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Al jarenlang een zeer tevreden klant. Mijn website is altijd bereikbaar en wanneer ik een vraag heb, dan word ik snel en duidelijk geholpen.

3 november 2017 11:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

De support is prompt, persoonlijk en uitgebreid. Het is heel fijn als je zo snel antwoord krijgt op je vragen, in een persoonlijke mail, met een passend antwoord. De jongelui die bij Antagonist werken zijn stuk voor stuk gedreven, enthousiast, klantgericht, behulpzaam en zeer bekwaam. Ik zou Antagonist aan iedereen aan willen bevelen! Dit schreeuw ik graag van de daken!!!

31 oktober 2017 14:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

razendsnel in alles; 24/7
support, werking van de site ; alles prima

31 oktober 2017 14:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Top service, door spam op mijn website kon ik niet meer mailen. Door een goede handleiding en een duidelijk stappenplan was dit binnen 2 uur opgelost mede door het snelle antwoorden van de supportdesk en de technische mensen die bij Antagonist werken.

28 oktober 2017 14:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

momenteel doen wij onderzoek naar de betrouwbaarheid,kwaliteit en support bij div hosting bedrijven,hierbij valt op dat Antagonist goed tot zeer goed met zijn klanten om gaat.wij moeten wel eerlijk vermelden dat wij ook een proef website hebben bij deze hosting en ervaren deze als een zeer betrouwbare hosting(tot nu toe nooit problemen gehad)zeer zeker een aanrading. jongens ga zo door.

ag internetmarketing

arno gerlach

28 oktober 2017 00:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Zojuist een complete website verhuisd naar de servers van Antagonist, alles werkt weer als een sneltrein en zonder echte problemen te hebben gehad. Wel een beetje ondersteuning van de support nodig gehad omdat ik een foutje had gemaakt bij de keuze van het juiste pakket.

25 oktober 2017 16:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

miraculeus snel als je hulp nodig hebt !!

24 oktober 2017 19:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

We werken al jaren met Antagonist. Onze ervaring is dat alles altijd werkt. Heb je vragen, dan krijg je snel een relevant antwoord waar je iets mee kunt doen. Daarbij is de prijsstelling aantrekkelijk te noemen.

22 oktober 2017 11:36
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Wij zijn als zakelijke klant erg tevreden over de service die Antagonist biedt.

De support is razendsnel (ook in de avonduren en in het weekend), de verschillende pakketten zijn erg scherp geprijsd, en alles draait om kwaliteitshosting (veel uitleg op de site, snelle service, gratis SSL, etcetera).

Zeker een aanrader voor zowel zakelijke als particuliere klanten,

19 oktober 2017 20:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer snelle en adequate reactie op mijn vraag via de website. Een door mijzelf in het weekend veroorzaakte storing werd binnen een half uur na het begin van de werkweek verholpen. De supportmedewerkers zijn vriendelijk en deskundig.

17 oktober 2017 11:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zeer tevreden met alles, vrijdagnacht site niet meer zichtbaar door mijn fout, zaterdag mail verstuurd naar de helpdesk, zondag antwoord, maandag alles terug online!

16 oktober 2017 10:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Erg goede service, snelle reactie's op mails van waaruit snel actie wordt ondernomen. Vriendelijke werknemers

13 oktober 2017 14:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snelle betaalbare en flexibele hosting, met ruime opslag. Hele goede helpdesk die snel reageert en actie onderneemt en altijd met de juiste antwoorden of informatie komt.

11 oktober 2017 18:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Goed geholpen door de support afdeling en niet alleen door de vraag te beantwoorden, maar ook door het op te lossen! Kijk dat is nog eens service!

11 oktober 2017 11:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0