HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Je wordt super geholpen als je met een probleem zit en het werkt allemaal goed en makkelijk

10 oktober 2017 23:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

De performance van Antagonist.nl is uit de kunst: onze site draait werkelijk als een tierelier! Het snelheidsverschil met de vorige webhoster is enorm.

Antagonist.nl is misschien niet de allergoedkoopste maar als je alles afzet tegen de prestaties dan is dit het dubbel en dwars waard!

6 oktober 2017 23:16
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben ooit bij Antagonist gekomen omdat ze zo goedkoop zijn en goede reviews ontvingen, en nu na heel wat jaartjes bij ze te zitten kan ik dat alleen maar onderschrijven. Ze leveren een goed hostingpakket van een goede en betrouwbare kwaliteit voor een goede prijs, en de paar keren dat ik support zocht, werden mijn vragen zeer snel en naar tevredenheid beantwoord. Kortom: het is voor mij een tophostingbedrijf.

3 oktober 2017 10:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ik ben zeer tevreden over jullie wijze van werken en klantenbenadering.
Zelf had ik de ontbrekende afbeeldingen er al weer ingezet maar nogmaals … bedankt voor de snelle reactie

Met vriendelijke groet
Wim Meerman

28 september 2017 15:28
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van de beschikbaarheid van het product na aankoop, de service en het gemak.

25 september 2017 10:31
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Hoge kwaliteit producten, duidelijke info, veel mogelijkheden, goede service en support!

23 september 2017 10:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Voor mij de beste Host die ik tot nu toe heb kunnen vinden.
Eigenlijk helemaal niets op aan te merken, anders dat ze een stabiel en betrouwbaar pakket leveren en bijzonder goede en snelle service verlenen.
Beter kun je je eigenlijk niet wensen.

20 september 2017 13:47
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Wat een verademing! Bijna direct antwoord. Ze bellen jou als ze zien dat er iets mis is. Niets dan lof.

19 september 2017 11:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Correct in alle opzicht.

18 september 2017 20:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Mijn ervaring met Antagonist is super. In 6 jaar tijd is de site slechts één keer down geweest i.v.m. een servermigratie. Dit is binnen een uur opgelost. Daarnaast ook regelmatig security updates en nuttige informatie. Ook een support ticket m.b.t. een lek in onlangs heel snel en volledig opgelost. Ik kan Antagonist aanraden als hoster.

18 september 2017 11:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Ben al aardig wat jaren klant bij Antagonist, zowel zakelijk als ook privé en ben zeer tevreden.
Als er een probleem is, wat overigens zelden voorkomt, of je hebt een vraag wordt deze zeer snel en deskundig afgehandeld.
Ook de vriendelijkheid van de medewerkers is top, Antagonist mag enorm blij zijn met hun medewerkers.

9 september 2017 16:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Up-to date. Snelle en goede beantwoording bij problemen.

8 september 2017 12:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Positieve ervaringen. Vooral met de directe en praktische hulp daar waar nodig - ook voor leken.

6 september 2017 20:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Deskundig en behulpzaam wanneer nodig

6 september 2017 14:08
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zeer tevreden over Antagonist. De support is snel en zeer goed.

5 september 2017 19:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0