HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Stabiel, duidelijk, enthousiast, bij de tijd, niet de goedkoopste, maar zeer degelijk en betrokken.

26 juli 2017 13:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Ik ben snel en vakkundig geholpen met mijn probleem

25 juli 2017 16:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zelf een internetsite verhuisd van kleine ISP naar Antagonist. De geïmporteerde SQL-database bleef echter problemen geven, er werd niets meer in de database vastgelegd! Door specialist werd geconstateerd dat de codering van één van de tabellen niet juist was. Nadat hij dit verholpen had, was het probleem opgelost. Deze ondersteuning is gegeven zonder dat ik verhuis support had gevraagd / betaald.

18 juli 2017 15:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Helemaal geweldig!

17 juli 2017 18:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Wordt binnen 1 dag terug gemaild en prima ondersteund!

14 juli 2017 15:11
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ben nog maar recent verhuisd naar Antagonist, maar nu al fan. Om maar een paar redenen te noemen:
- de heldere website en supportpagina's
- de zeer behulpzame (e-mail) communicatie bij de verhuis. (Ik bestelde de verhuisservice.) Geen "ICT-jargon" maar lekentaal en een degelijke uitleg... en ik weet uit ervaring dat dat geen evidentie is.
- het geduld en de blijvende vriendelijkheid van de medewerkers bij mijn vele vragen
- en last but not least: de heel redelijke prijs
Meer van dat!

13 juli 2017 23:00
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Snel geholpen na een probleem waarbij mijn website niet meer bereikbaar was. Alles werkt nu weer!

13 juli 2017 11:30
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snelle service en erg behulpzaam.

12 juli 2017 18:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Een technisch goede hosting partij heb ik verlaten omdat de daar doorgevoerde prijsstijgingen niet meer leuk waren, via een tussenstap bij een van de goedkoopste terecht gekomen alleen was daar de geboden kwaliteit onder de maat. Dus nog maar een keer verhuizen en toen dus naar antagonist wellicht niet helemaal de goedkoopste maar zeker ook niet duur maar wel erg goed op alle fronten. Een moderne gebruikers interface, een erg snelle webhosting maar ook een heel erg goede meedenkende en meewerkende helpdeck. Onze zuiderburen zouden zeggen chapeau.

10 juli 2017 18:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Bij problemen snelle en goed onderbouwde hulp.

9 juli 2017 11:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Als designer / beheerder van enkele websites kan ik zeer tevreden zijn over Antagonist. Allles is bij verhuizing zeer soepeltjes verlopen en bij onduidelijkheden werd je super snel en duidelijk geholpen. Mocht je er dan nog niet uitkomen, biedt Antagonist extra hulp, uiteraard tegen betaling, en wordt ook dit snel geregeld. Alleen maar lof.

6 juli 2017 10:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

alleen maar positief

6 juli 2017 06:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik beveel Antagonist iedereen aan.

5 juli 2017 23:43
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Ik heb sinds 2015,zeer goede ervaring ,
Antagonist wil ik iedereen aanbevelen.
Nooit geen echte problemen,als ze er toch zich voordoen,
worden ze snel en naar tevredenheid snel opgelost.
Gr Fritzzz .van Duinen.

5 juli 2017 18:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Een stelletje zeer gedreven techneuten!

3 juli 2017 12:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0