HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Prima hosting voor nette prijs. De helpdesk is reageert snel en proactief. Het feit dat de helpdesk niet telefonisch bereikbaar is werkte dit toch goed.

29 juni 2017 12:25
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Erg goede service: snel en vriendelijk. De supportafdeling heeft zelfs nog iets extra's gedaan, waardoor de nieuwste PHP versie wordt gebruikt.

29 juni 2017 12:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Antagonist.
Het enige minpuntje is dat ze niet direct telefonisch benaderbaar zijn (support)
Echter moet ik wel vermelden dat ze supersnel op contact formulieren en tickets reageren.

21 juni 2017 08:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Uitstekende webhoster. Zij hosten mijn website inmiddels 8 jaar zonder problemen. Je kunt gemakkelijk modules toevoegen of verwijderen. Snelle laadtijd, gratis https, zeer snelle en adequate helpdesk. Kortom een aanrader

19 juni 2017 17:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Kan niets anders zeggen dan dat ik super tevreden ben over Antagonist. Heb 3 keer gemaild met een vraag en 3 keer binnen 20 minuten geantwoord en het probleem al pro-actief opgelost voordat ik het antwoord überhaupt kreeg. Sommige bedrijven en mensen binnen die bedrijven snappen het gewoon!

12 juni 2017 16:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Mijn SSL certificaat werd geweigerd door de nieuwste versies van Chrome en Firefox. Eén mailtje naar de supportafdeling was voldoende om dit op te helderen en een duidelijke oplossing te krijgen. Top gewoon!

30 mei 2017 21:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben al lang klant bij Antagonist. Dat zegt op zich al genoeg. De prijs/kwaliteit is gunstig en ik ben zeer tevreden over hun support!

29 mei 2017 13:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik heb hele goeie ervaringen met antagonist snel en altijd met de juiste informatie deskundige mensen die daar aan het werk zijn en zeer behulpzaam .

heb hiervoor een andere provider gehad dan is dit een verademing.

26 mei 2017 14:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Goede ervaringen. In tegenstelling tot andere providers bestaat de mogelijkheid om meerdere databases aan te maken. Grote opslagcapaciteit voor grote websites. Antagonist is een aanrader als webhost.

11 mei 2017 17:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zeer goede ervaring. Heb je een probleem of kom je er niet uit en neem je contact op, dan helpen ze je direct tot aan de oplossing!!

9 mei 2017 15:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Een prima hosting provider, met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben ook zeer te spreken over de gratis SSL voor alle pakketten. Ik gebruik zelf het plus pakket waarop ik onbeperkt websites kan aanmaken en onbeperkte serverruimte heb. Zo kan ik al onze sites op 1 pakket draaien, erg prettig.

9 mei 2017 13:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al een paar jaar bij antagonist. Bij problemen altijd snel en vriendelijk geholpen. Ik stap nooit meer over.

8 mei 2017 22:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer goed

8 mei 2017 10:27
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Super support! Snel antwoord op een probleem en duidelijke uitleg hoe het op te lossen!!!

7 mei 2017 21:29
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Top, super snel, geen gezeik zoals bij anderen, altijd bereikbaar.

4 mei 2017 08:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0