HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Heel soms gaat er wat mis, meestal door eigen onkunde... De support afdeling pakt mijn vraag altijd snel op en lost het met dezelfde snelheid ook op.

12 april 2017 16:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ben erg tevreden en heb de juiste ondersteuning indien nodig.

12 april 2017 12:01
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Heb ik al in mijn feedback gezet, maar nogmaals: ik ben heel tevreden met de medewerkers van Antagonist.

12 april 2017 11:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Goed, snel en duidelijk.

11 april 2017 15:08
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb al jaren de hosting bij Antagonist lopen. De support is altijd goed, 0% downtime, altijd super snel en nu ook nog gratis ssl. Aanradertje ;)

11 april 2017 10:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben heel tevreden over antagonist. Ik heb twee pakketten en heb een paar keer om support gevraagd. Je krijgt snelle en duidelijke instructies en het wordt pas afgesloten wanneer een issue verholpen is.

6 april 2017 11:20
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben een digibeet en dat maakt voor Antagonist niet uit. Altijd staan ze voor me klaar. Ben blij met jullie!

6 april 2017 09:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Een van de betere Nederlandse hostingproviders.

5 april 2017 18:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Antagonist biedt een aantrekkelijk resellerpakket. De snelheid van websites en de functionaliteit binnen dat pakket is uitstekend. Als iets niet duidelijk is en contact met Antagonist moet worden opgenomen, is de reactie snel, vriendelijk en zeer deskundig. Ik ben uiterst tevreden met Antagonist als partner!

3 april 2017 17:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik zit al jaren lang bij Antagonist en ben echt super blij met ze! Ze zijn wel wat duurder dan andere hosting pakketen, maar hun support team is de beste, zij helpen je heel snel met problemen oplossen en als je net begint met een eigen website heb je snel problemen en dan is een goeie support service erg belangrijk!

30 maart 2017 17:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Gewoon super! De klantenservice is al heel vaak mijn redding geweest in een, voor mij vaak, onbekende omgeving! De communicatie is erg duidelijk en effectief!

30 maart 2017 11:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Niets dan lof voor Antagonist. Goed product voor een marktconforme prijs, maar dan wel transparant en met een waanzinnige support afdeling.

28 maart 2017 23:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Enorm geholpen met zowel de verhuizing als met het zorgen dat mijn website geen verdachte files bevatte. Ook het updaten van de software van de website (Joomla) hebben ze goed begeleidt. Ben zeer tevreden!

27 maart 2017 12:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

'Ik heb de service van Antagonist als zeer goed ervaren. Ze handelen snel, professioneel, zorgvuldig en accuraat. Ook de gebruikershandleidingen die meegestuurd worden zijn heel overzichtelijk en duidelijk. Ik kan Antagonist absoluut aanraden!’

21 maart 2017 16:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Er was een verwarrende situatie over mijn jaar betaling voor het verlengen van mijn website ontstaan. het bleek dat er onderweg met de registratie iets mis was gegaan waardoor rekeningen als betaald stonden die niet betaald bleken te zijn. Zowel antagonist als ik gingen te goeder trouw van ons gelijk uit. uiteindelijk zijn we er met veel geduld, redelijkheid en een goede communicatie goed uit gekomen. Zodra duidelijk was dat het hier echt om een misverstand ging, kreeg ik ook keurig de coulance om te betalen direct zodra ik hiertoe in de gelegenheid was na duidelijke afspraken via de mail hierover. Ik ben zelfs gebeld wat ik erg fijn vond, dit hielp zeker de communicatie over dit misverstand te vergemakkelijken. De website was inmiddels verlengd voor een jaar waardoor er een enorme stress van mijn schouders viel.

20 maart 2017 11:43
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0