HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Na vele jaren, vele andere hostingpakketten gehad te hebben, kwam ik eind vorig jaar de eerste keer in aanraking met Antagonist. Sindsdien diverse diensten hier afgenomen voor meerdere klanten, waarbij ik iedere keer opnieuw versteld stond van de ontzettend goede service.

Ze zijn niet de goedkoopste, maar hebben zeker wel de beste prijs-kwaliteit verhouding. Zeker wat betreft de service!

17 maart 2017 22:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben zeer positief over Antagonist. Vooral over de support. Als ik ergens tegenaan loop, word ik super snel en goed geholpen!

14 maart 2017 17:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Was na een computer crash mijn inlog gegevens kwijt en daarna
door eigen toedoen kon ik niet meer inloggen in mijn webshop met de toe gestuurde link.
De helpdesk heeft dit goed en snel voor mij opgelost.

10 maart 2017 18:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Voor mijn websites is stabiliteit erg belangrijk, hiervoor moet je een betrouwbare hostpartner hebben. Ik heb nog nooit uitval gehad, als je een mail met een technische vraag stuurt heb je doorgaans binnen een uur een oplossing/antwoord. Vriendelijke medewerkers die snel en adequaat meedenken. Ik bouw met een gerust gevoel hier mijn websites. Fijne applicaties voor mail instellingen/cms enz enz. Inmiddels 3 websites hier en al 2 jaar klant.

10 maart 2017 17:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb al lang en veel ervaring met Antagonist. Verschillende host pakketten en steeds weer tevreden!

10 maart 2017 17:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Me website ging door mijn eigen toedoen offline en Antagonist heeft het binnen no-time opgelost en online gezet! En dan nog eens te bedenken dat Antagonist amper telefonisch bereikbaar is, ondanks dat, top service en snel!!!

10 maart 2017 14:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

wow, snelle hulp, goede hulp. Super duidelijke uitleg, support. Mijn 1e website dus ben erg blij met alle duidelijkheid! Bedankt

10 maart 2017 12:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Goede hosting voor een goede prijs! En ook belangrijk: bij problemen snelle support!

9 maart 2017 13:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Professionele partij.

9 maart 2017 11:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snel en erg betrokken!

8 maart 2017 12:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer tevreden over de kwaliteit en service

8 maart 2017 08:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zeer klantvriendelijk, uitstekende service en snel en helder in communiceren.

7 maart 2017 23:10
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

gewoon heel goed en efficient

7 maart 2017 20:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Was als PHP-ontwikkelaar op zoek naar maximale controle met minimale zorg. Oftewel: geen zin/tijd/expertise voor beheer en onderhoud, wel de vrijheid een en ander zo te configureren als ik wil.

Was wat huiverig over te stappen omdat je niet kan bellen, maar de e-mail-support is verrassend adequaat en efficiƫnt. Heb tot nu toe altijd contact met dezelfde persoon, en in tegenstelling tot de telefonische "helpdesk" bij andere hosters, heb ik dus altijd de "juiste persoon aan de lijn" die a) ontzettend veel expertise heeft en b) ook nog eens snel, vriendelijk en uitgebreid antwoord geeft op al mijn vragen.

Hosting/server vind ik bijzonder snel, naar mijn ervaring zijn alleen VPS-en, dedicated servers e.d. sneller. Snelheid is in ieder geval veel hoger dan bij andere (shared) hosters.

PHP parse tijd script bij Antagonist Reseller-pakket: ~ 3 ms
PHP parse tijd script bij IS Prima-pakker: ~ 12 ms
PHP parse tijd script bij Hostnet Start-pallet: ~ 30 ms

Verder bakken mogelijkheden via DirectAdmin control panel.
Ook fijn: momenteel is Let's Encrypt is in beta voor iedereen die dat wil.

Het is nog te vroeg een 10 te geven op alle onderdelen, maar raad nu al Antagonist aan bij collega's.

5 maart 2017 11:20
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

M'n website lag er (na wat eigen gepuzzel) uit, en met m'n handen in het haar heb ik Antagonist gemaild met de vraag me te helpen. Binnen enkele minuten (!) was het al verholpen! Topservice.

3 maart 2017 12:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0