HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Daarnaast werkt het dashboard makkelijk. De snelheid van de website is zeer goed en antagonist helpt met het updaten.

15 december 2016 16:50
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ze helpen effectief, reageren snel, zijn flexibel, hebben verstand van zaken, kennis & kunde m.b.t. het niveau van de klant en hebben een divers aanbod.

15 december 2016 12:02
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Alles dik voor elkaar bij deze hosting. Snelle afhandeling van de bestelling, snelle hosting en in geval van vragen zeer snel antwoord en deskundige ondersteuning.

14 december 2016 18:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Antagonist is voor mij een ideale hostingpartij. Ze leveren kwaliteit en doen wat ze beloven. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer behulpzaam en vriendelijk en denken met je mee.

Ik kan Antagonist van harte aanbevelen en doe dat ook regelmatig bij mijn eigen relaties.

13 december 2016 09:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Sinds onze overstap naar Antagonist hebben we geen enkel probleem meer ondervonden met onze mail en website van onze vereniging. Een pro-actieve veiligheidscheck en handige weetjes op hun nieuwsbrieven zijn meegenomen. Ze hebben ons blij verrast dat het ook anders kan!

12 december 2016 19:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Nooit problemen met mijn hosting. Overal makkelijk bereikbaar en als je vragen stelt aan de support weet je gewoon dat je een passend antwoord krijgt op je vraag. Zeker een aanrader!

8 december 2016 11:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Al eerder een account aangevraagd voor een vriend. De site werkte niet in 1 keer (PiWiGo) maar dat kwam omdat de PHP versie default op 7 stond ipv 5.6. Met de chat werd ik snel geholpen en in no time draaide de website als een zonnetje. Vriend blij en ik ook. Nu een website aangevraagd voor mijzelf.

7 december 2016 20:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer snelle antwoorden en zeer goede uitleg die altijd is terug te vinden met goede voor beelden die voor iedereen zeer duidelijk zijn.

6 december 2016 14:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Als professional in de bouw en beheer van Joomla sites heb ik sites bij meerdere hostingpartijen. Antagonist levert ook echte support! De helpdesk is zeer bereid om mee te denken en mee te werken.
Niets dan lof!!

5 december 2016 12:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Uitstekende dienstverlening, zowel qua product als qua ondersteuning bij problemen. Problemen worden snel, vriendelijk en deskundig behandeld.

25 november 2016 15:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben al vele jaren zeer blij met Antagonist!
Steeds weer het nieuwste van het nieuwste op technisch gebied.
Zeer actieve en adequate hulp en daarin wordt zeer ver gegaan.
Uitsluitend bezig voor 100% tevreden klanten en daarin slagen ze wat mij betreft zeer goed.
Nul-komma-nul klachten van mijn kant.
Ik adviseer iedereen met Antagonist in zee te gaan!

24 november 2016 15:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Mijn ervaring met Antagonist is 10 sterren in feite op alle fronten. Verschillende klanten van mij hebben een hostingpakket aangevraagd bij Antagonist op mijn verzoek. Binnen enkele minuten kan ik dan aan de slag met mijn klant en de website opbouwen.

23 november 2016 21:25
Support
5,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Jaren lang met plezier gehost.
Door omstandigheden heb ik moeten opzeggen en ook toen hebben ze mij met veel plezier geholpen. Wetende dat ik geen omzet meer ging opleveren.

Top bedrijf!

22 november 2016 14:56
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zeer tevreden over de geleverde diensten. Stabiel en betrouwbaar. Support is bekwaam en behulpzaam en reageerd meestal binnen 24 uur. Minpunt is dat in geval van spoed niemand telefonisch beschikbaar is.

22 november 2016 06:37
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ieder aangeleverd probleem (per email) wordt perfect snel en ter zake antwoord! Wat ben ik blij met deze IPS qua kennis, (pro)actief handelen en advies.

17 november 2016 21:59
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0