HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zeer tevreden met de prijs en support van Antagonist. De support is zeldzaam pro-actief en gaat zeer ver om problemen op te lossen. Uptime of prestaties heb ik nooit een probleem mee gehad en € 36 voor een jaar is goedkoop, al heb ik al lang niet meer actief vergeleken met andere hosters. Ik gebruik het voornamelijk om twee WordPress blogs te hosten en voor de e-mail. Enigste wat ik jammer vind (en daar zou ik best meer voor willen betalen) is dat er geen mogelijkheden zijn voor installatie van ownCloud via hun Installatron installer. Idem voor betere e-mail software, want Roundcube is verouderd.

14 november 2016 22:05
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Super fijn en snel geholpen met het wisselen van het hoofddomein van mijn hostingpakket Plus. Top service en ben ook heel blij dat ik geen extra kosten heb!

14 november 2016 16:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Toegang tot een shared hosting server met SSH. Wat wil je nog meer!?

11 november 2016 11:09
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Nieuwe website instellen was lastig. Maar met hulp ok

3 november 2016 18:18
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Mijn zakelijke ervaringen met Antagonist zijn geweldig! Snelle service, snelle hosting en uitstekende begeleiding!

2 november 2016 15:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Antagonist staat voor een goedkope, flexibele provider. Met een goede online support.

2 november 2016 15:00
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik heb een tiental websites draaien bij Antagonist en beveel het elke keer weer aan als iemand er om vraagt. Prijs/kwaliteit, Automatische updates, proactieve houding om servers/websites te beveiligen. Zonder dat mijn mogelijkheden beperkt worden.

In alle uitingen merk je dat Antagonist voortdurend bezig is de laatste technologische ontwikkelingen te volgen/implementeren en hun kwaliteit nog verder aan te scherpen.

1 november 2016 21:09
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Uitstekend, ik ben al klant sinds 2004. Altijd goede contacten, ze blijven bij de tijd en verbeteren zich voortdurend, tegenwoordig goede nieuwsbrieven in de vorm van een link naar het blog op de site: met interessante informatie.

1 november 2016 17:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Antagonist is al jaren een zeer betrouwbare partner voor onze website. Snel, goede bereikbaarheid en snelle service bij vragen. In de afgelopen jaren een steeds verbeterende dienstverlening ervaren bovenop de al excellente service. Een absolute aanrader ook voor de kleinere abonnementen.

1 november 2016 13:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Alles gaat altijd van een leien dakje, gemakkelijk via mail krijg je je rekening, als er een probleem is, wordt het direct opgelost.
Prima!

1 november 2016 10:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Kundige, snelle en zeer behulpzame support afdeling. Ze gaan echt een stapje verder. Ondanks dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn wordt de e-mail niet gebruikt om uit te stellen, zoals vaak bij andere partijen te zien is.

26 oktober 2016 16:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Erg prettig om mee samen te werken. Geven goede support en denken met hun klanten mee.

26 oktober 2016 14:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Antagonist is een host-aanbieder die professioneel te werk gaat.
Zeer klantvriendelijk, ontwikkelt zich goed door zodat je het gevoel hebt dat je bij Antagonist altijd beschikt over de laatste updates.

26 oktober 2016 09:25
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

vriendelijke en snelle service voor een goede prijs.

22 oktober 2016 10:44
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snelle reactie op vragen, uitgebreide support, zowel op hun website als per mail. Belangrijkste, ze denken met je mee!!!

21 oktober 2016 10:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0