HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Op mijn laatste mail met een vraag over FTP kreeg binnen 24 uur antwoord super

17 oktober 2016 23:20
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Prima ervaring, snelle respons bij vragen/problemen

13 oktober 2016 10:32
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Vandaag lag mijn site eruit, mailtje gestuurd aan de helpdesk, binnen 20 minuten weer online. Bleek dat een plug-in onder Wordpress niet goed meer werkte. Netjes en zeer snel opgelost en ook duidelijk gemaakt wat het probleem was en hoe ik dat evt zelf op kan lossen.
Top mensen daar.

11 oktober 2016 20:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Top service. Goedkoop. Geen duurkoop. Kan niks anders dan Antagonist van harte aanbevelen.

11 oktober 2016 18:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Erg goeie service en snelle reactie als we vragen hebben. Alle services werken ook naar behoren en in twee jaar tijd slecht een keer downtime ervaren van een paar uur.

7 oktober 2016 17:08
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Na zelf lokaal een site te hebben opgezet heb ik deze jaren bij een ander provider onder gebracht. Na enkele teleurstellingen
overgestapt naar Antagonist. Nog nooit spijt van gehad: betrouwbaar en tegen een redelijke prijs. Onlangs kreeg ik een nieuw ftp-programma niet aan de praat. Een paar mailtjes met de support en alles opgelost.

7 oktober 2016 16:06
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Erg fijne en snelle service!

7 oktober 2016 10:34
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Degelijk, behulpzaam, geen overbodige poespas, geen opdringerige reclame activiteiten.

6 oktober 2016 14:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Lang geleden gekozen en nooit spijt gehad.

6 oktober 2016 13:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben super tevreden met Antagonist. Alleen voor de mensen die een goedkope webhosting zoeken zijn ze helaas iets te duur geworden. Ik snap dat dat komt door alle updats ed. Maar het mooist zou een pakket van rond de 30/40 euro per jaar zijn. Dan kan ik weer een hoop mensen naar jullie toe verwijzen.

6 oktober 2016 11:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
4,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Ik kom van internedservices, vroeger WideXS. Nadat het bedrijf twee keer was overgenomen, ging de service zienderogen achteruit, en dat voor een prijs van 200 euro per maand. Antagonist vraagt een tiende daarvan, reageert veel sneller (meestal binnen een paar uur), werkt pro-actief (die database van jou kan nog iets sneller draaien als je dit en dit doet) en heeft een veel prettigere beheeromgeving (DirectAdmin). Ook kun je eenvoudig je websites stagen om te kijken of alles werkt alvorens je sites definitief te verhuizen. En werken doet het: stabiel, betrouwbaar en direct. Ik beheer vijf websites, waarvan drie tamelijk complex met flinke MySQL-databases erachter, allemaal aangestuurd via zelfgeschreven PHP-scripts. Alles draait als een tierelier. Last but not least: met één druk op de knop kun je instellen op welke PHP-versie alles moet draaien. Een pluim voor dit bedrijf, dat service zeer hoog in het vaandel heeft staan! Nou maar hopen dat ze niet worden overgenomen...

5 oktober 2016 14:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Uitstekende en snelle support. Prima prijs kwaliteit verhoudingen. Ik ben reeds 2 jaar klant en heb niks anders dan positieve ervaringen.

4 oktober 2016 12:43
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Wellicht ongeloofwaardig, allemaal een 10, maar je hoeft maar een mailtje te sturen en er wordt binnen no time adequaat en vriendelijk gereageerd, ook al zijn uitgebrede instructies voorhanden. Tevens een heldere my antagonist site. Al jaren onze leverancier en dat blijven we ook.

4 oktober 2016 12:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Antagonist werkt snel, het verloopt allemaal soepel, er wordt goed gecommuniceerd: oftewel: geen gedoe, ze doen hun werk gewoon uitstekend. Blijft maar één vraag over: waarom ben ik niet eerder overgestapt..

30 september 2016 10:21
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Hartstikke tevreden. Zodra ik iets niet begrijp of moet regelen krijg ik meteen hulp van (erg vriendelijke) helpdeskmedewerkers. Ze communiceren alleen per mail, maar reageren dan ook vrij snel op je mail. Ik ben tevreden!

29 september 2016 15:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0