HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Na 16 jaar stapte ik over van mijn oude provider naar Antagonist omdat daar het gebodene beter leek met 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Al gauw bleek het gebodene niet zo goed als verwacht. Bij mijn oude provider, waar ik overigens weer terug ben, gebruiken ze voor het control-panel professionele software met inbegrip van professionele anti-spam software.
Bij Antagonist is dat gratis open source software met gevolg bijna onhandelbare anti spam instellingen. Waar ik eerder geen spam kreeg, kreeg ik het hiermee in overvloed. Ik bleef maar domeinnamen blokkeren en telkens kwam daar weer een variatie op. Ook de prijs vind ik te hoog voor wat ze bieden, geen telefonische support. Het is zo laag mogelijke investering en zoveel mogelijk verdienen. Ik besloot gebruik te maken van de "niet goed, geld terug" mogelijkheid. Dat heeft ook veel moeite gekost, veel mailtjes moeten besteden waar het beloofde geld bleef. Uiteindelijk ben ik weer terug bij mijn oude provider, Protagonist. Goedkoper, telefonische support, professionele software. Vergelijk maar eens


----- Reactie Antagonist -----

Beste Henk,

Allereerst vinden we het bijzonder vervelend om te vernemen dat de overstap
naar Antagonist niet naar verwachting heeft uitgepakt.

We begrijpen dat je boos wordt van spam, dat worden wij ook. Het is lastig
te bestrijden en een continu proces. Om onze klanten hierbij te helpen bieden
we een uitgebreide spamfilter die jezelf kunt instellen en configureren.
Het is jammer dat deze filter niet aan jouw verwachtingen heeft voldaan.

Het tegengaan van spam is erg lastig en het effect ervan kan vooral in het
begin, met het finetunen van een nieuwe filter, even duren. Het bestrijden
van spam heeft bij ons altijd één van de hoogste prioriteiten. Zodoende gaan
wij dit probleem uitgebreid onderzoeken en zonodig voeren we aanpassingen
door aan onze configuratie.

We begrijpen dat je hier niet op wilt wachten en daarom gebruik hebt gemaakt
van de niet-goed-geld-terugregeling. Als daar dan nog eens vertraging
optreedt, snappen we dat alle ingrediënten er zijn voor een negatieve ervaring.
Ons streven is om terugbetalingen altijd binnen 14 werkdagen uit te voeren,
maar door onvoorziene omstandigheden kostte dit in jouw geval extra tijd.
Hiervoor nogmaals onze excuses!

Dat het allemaal niet vlekkeloos verliep, gaan we niet ontkennen. Je
ondervond een onprettige samenloop van omstandigheden en dat vinden we erg jammer.
Helaas kunnen we daar achteraf niets aan veranderen. Wel kunnen we ervan
leren en je nog zo goed mogelijk ondersteunen als er nog iets is bij de
afwikkeling.

Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen of als je nog iets verlangt van
Antagonist, laat het gerust weten. We helpen je graag verder. We wensen je
in ieder geval veel succes en hopelijk een spamloze toekomst bij je oude
provider.

Vriendelijke groeten,

Het Antagonist-team

22 september 2016 11:50
Support
6,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
3,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Als leek in de webhostingwereld vind ik het beheer uiterst overzichtelijk. Wat vooral prettig is,is dat support zeer snel en adequaat reageert.

22 september 2016 09:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Altijd zeer snel en vriendelijk geholpen.

21 september 2016 17:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Als een Toyota of Honda, uiterst betrouwbaar, geen omkijken naar! Problemen of vragen m.b.t. instellingen worden direct beantwoord en verholpen.

21 september 2016 11:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben zo blij dat ik voor Antagonist heb gekozen. Helder, duidelijk en snel antwoord op mijn vragen. OP de website staat ook goede uitleg dat je meestal al verder help maar de supportdesk is voortreffelijk. Voor een klant kwam ik niet uit het doorverwijzen van site naar externe domeinhost. Hostingartij van klant deed erg moeilijk en complex. Twee mailtjes naar Antogonist en het is opgelost. Gewoon klasse! Ga zo door...

20 september 2016 14:20
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Gewoon goed. Doet wat ze beloven en uitstekende support

19 september 2016 08:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Als niet deskundege op het gebied van of goede support

17 september 2016 21:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb goede ervaringen met Antagonist. Inmiddels heb ik voor 3 relaties een site bij hun ondergebracht en allen naar tevredenheid geïnstalleerd, verhuisd en gebouwd.

16 september 2016 11:32
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Antagonist levert hele stabiele hosting. Snelle service. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Topclub om zaken mee te doen.

15 september 2016 14:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

prima hulp bij installatie probleem Webtrees.
Zelfs bij de forum vraag werd de oplossing geplaatst

14 september 2016 10:58
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Heel erg goede en snelle support.
We hadden problemen met de mail van een externe partij en hebben via Antagonist een oplossing gekregen om het via de mailserver van ons PLUS abonnement te laten lopen. Werkt nu heel goed.

14 september 2016 09:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik heb alweer ruim een jaar mijn hosting bij Antagonist. In het verleden ook nog weleens gehad.
Waar ik vooral erg over te spreken ben, is de support. Deze is zowel op de website erg goed, maar ook via emailcontact. Ze reageren heel erg snel op de mail, soms binnen het uur. Uitleg is helder en helpt eigenlijk altijd!

7 september 2016 19:10
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

the best societe

7 september 2016 02:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben erg tevreden met de service van Antagonist, de reactietijd is snel en mijn problemen worden altijd opgelost. Het service team is erg vriendelijk, beleefd en behulpzaam.

6 september 2016 12:05
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Was en is positief

5 september 2016 13:11
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0