HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Voor onze website gebruiken wij Wordpress. En als beginnende Wordpress website bouwer loop je wel eens tegen dingen aan. Uiteraard kun je veel op internet vinden, maar daar waar ik er echt niet uitkwam heb ik de support van Antagonist gevraagd. Wat een geweldige service: snel, op maat, juiste aanpak en zeer vriendelijk. Oftewel: prima support!!

2 augustus 2016 13:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Goede en snelle service en ondersteuning tegen een zeer schappelijke prijs. Een echte aanrader dus!

29 juli 2016 15:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Alleen maar positiefs te melden over Antagonist! De paar keer dat ik hulp nodig had (overigens buiten de schuld van Antagonist om) hebben ze me heel goed en supersnel geholpen. Met de dienst zelf heb ik nog geen probleem ondervonden. Aanrader!

20 juli 2016 14:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

De verhuizing van mijn website naar Antagonist ging als een trein! De back-end van Antagonist werkt merkbaar sneller en ook tijdens "spitsuur" kan ik gewoon snel mijn website bewerken zonder te moeten wachten. Dit doordat je een gegarandeerde verbinding hebt. Antagonist is een aanrader!

11 juli 2016 12:10
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Super tevreden over Antagonist
Alles werkt altijd en mocht je hulp nodig hebben dan reageer men adequaat!

8 juli 2016 15:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

zeer positief

7 juli 2016 12:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Antagonist is de beste voor mij al jaren, ik heb bij andere hospartijen gezeten waar Wordpress sites niet veilig zijn, waar je lang moet wachten op service, Antagonist geeft persoonlijke (erg vriendelijke) hulp via de e-mail. De beste prijs kwaliteit die je kan hebben. Perfect voor ondernemers.

6 juli 2016 09:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Na een periode gebruik te hebben gemaakt van de 'diensten' van WebXtra, waar ik (en velen met mij gezien de informatie op internet) uitermate ontevreden over was, is het een verademing om te bemerken dat er ook webhostingbedrijven zijn die wel doen wat zij beloven en kordaat en snel reageren op berichten. Voor mij als advocaat en ZZP-er is het uitermate belangrijk dat ik goed bereikbaar ben. In de afgelopen 2 jaar dat ik gebruik maak van de diensten van Antagonist, heb ik slechts eenmaal kort wat problemen ondervonden, die snel en goed zijn opgelost. Echt een aanrader!

Met vriendelijke groet,
mr. J.M.P. Verkaart
Legal Aid Arbeidsrecht
Advocaat en Arbeidsrechtspecialist

5 juli 2016 16:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik heb ervaring met meerder hostingsbedrijven, maar Antagonist steekt er met kop en schouders boven uit.

De support is waanzinnig goed; er wordt meegedacht en meestal is één mailtje voldoende om het probleem op te lossen.

Absoluut een aanrader.

5 juli 2016 15:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Alleen maar goede ervaringen!

2 juli 2016 14:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Top hosting en top Support!

30 juni 2016 20:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik vul dit soort reviews niet vaak in. Maar in mijn werk denk ik wel eens aan hoe Antagonist communiceert: proactief, in heldere taal en dat doen ze ook als je hulp nodig hebt (ze hebben ook online help die echt helpt). De toon is goed en doet vermoeden dat ze gewoon goed werk willen leveren, niet maximaal winst halen of iets anders. Na een tip van een vriend nu al een paar jaar bij Antagonist. Ik geef niet snel een 10 maar mijn ervaringen zijn gewoon erg goed. En dat terwijl ik hosting niet spannend vindt, het is gewoon als water uit de kraan en moet het gewoon doen.

29 juni 2016 14:59
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Hele prettige medewerkers die altijd bereid zijn te helpen en mee te denken over mogelijke oplossing bij problemen. Ook voor digibeten ! ☺☺☺ Prima service!
Kan deze firma ECHT aanbevelen...

28 juni 2016 15:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik kan niet anders, dan overal de hoogste score geven. Al een paar jaar maak ik gebruik van Antagonist. Prima prijs en goede kwaliteit. Onlangs werd mijn site gehackt, ik kreeg direct bericht daarover en werd heel goed geholpen om mijn site weer snel in de lucht te krijgen. Ik kan Antagonist bij iedereen aanbevelen.

28 juni 2016 11:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Supergoede hosting en de service is ongekend! Keer op keer binnen no-time uit de brand geholpen. Heb ervaring met diverse hosting partijen, de producten en service van Antagonist zijn veruit de beste. Absolute aanrader.

27 juni 2016 16:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0