HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Mijn ervaring met Antagonist is zeer positief. Duidelijk en snel antwoord op mijn vragen. Zeker aan te raden als je een betrouwbare hosting zoekt.

26 juni 2016 19:44
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

heel goede, snelle service. Ze nemen je case in handen en houden je op persoonlijke wijze op de hoogte

23 juni 2016 15:44
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

De aanvraag en installatie van mijn website is heel soepel en snel gegaan. Er is voldoende informatie beschikbaar om de eerste vragen te beantwoorden. Mocht je er later niet uitkomen, krijg je heel snel support vanuit de helpdesk. Tot nu toe hebben ze een snel en goed passend antwoord kunnen geven op mijn vragen. Ik ben enorm tevreden over dit bedrijf.

22 juni 2016 10:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Uitstekende support en service!

21 juni 2016 13:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

problemen met mijn zakelijke email, deze was spontaan geheel verdwenen. met teamviewer en hulp van supportteam antagonist snel en kundig geholpen, heel fijn!!

20 juni 2016 12:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

tien met een griffel! Antagonist weet zelfs te presteren meer handige tips en trucs te geven, los van hun hosting diensten! ideaal!
Goede snelle en duidelijke support, ook voor een beginnend website bouwer! Bedankt Elmar!

17 juni 2016 14:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Mijn eerste ervaringen zijn geweldig, de communicatie verloopt (via mail) snel, deskundig en vriendelijk.
Mijn WP site was veel te traag, maar na de overstap naar Antagonist draait ie stukken sneller (PageSpeed Insights van 51 naar 81, GTmetrix: van 64/73 naar 91/78). Voorlopig ben ik er blij mee.
Over een half jaar of zo zal ik nog eens een update plaatsen

16 juni 2016 16:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Snelle server, aandacht voor veiligheid.
Snelle en goede support.

16 juni 2016 15:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ok, ok, dit is wel een hele positieve review... maar, dat verdienen ze ook! Superbehulpzaam, vriendelijk, snel en gewoon een goed product voor een superlage prijs. Ik kan voor al mijn vragen bij ze terecht en dat vind ik erg belangrijk en fijn dat dat bij die lage prijs in zit. Meer dan een hostingbedrijf...

15 juni 2016 15:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Super fijn dat je snel een reactie krijgt als je hulp nodigt hebt met bepaalde activiteiten.
Ik ben een leek met computers en met alles wat met computers te maken heeft. Ze leggen hier stap voor stap uit wat je moet doen zodat ik het zelfs begrijp.
Top dus!

15 juni 2016 10:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snelle, goede en eerlijke support!

14 juni 2016 15:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Een mailprobleem was heel snel verholpen. De servicemedewerker van Antagonist was heel vriendelijk, deskundig en snel.

13 juni 2016 14:27
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Prijs/Kwaliteit dik in orde. De hosting is zeer kwalitatief waarbij al mijn websites erg snel laden. Alles is erg overzichtelijk en sinds kort kan je statistieken over jouw hosting pakket bekijken en zelf problemen oplossen.

De support is ongelofelijk snel. Ze hebben een uitgebreide kennis wat betreft serverbeheer en vragen omtrent hosting en websites. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben fan!

9 juni 2016 14:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Prettige interface om je website aan te vragen en je wordt prima geïnformeerd over de status.

9 juni 2016 13:24
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Heel goede ervaring, prima support in die gevallen waar het nodig is. Vlotte reacties, kundig personeel. Kortom, een goede prijs/prestatie verhouding!

8 juni 2016 17:17
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0