HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Altijd snelle reactie (meestal dezelfde dag nog) Duidelijke antwoorden/ handleidingen waar ik als digibeet goed mee uit de voeten kan.

8 juni 2016 16:52
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Uitstekende hoster. Iets aan de dure kant, maar daar staan veel mogelijkheden (zoals PHP 7) tegenover. Alles snel en pijnloos aan het werk gekregen. Ik had één vraag over een extra domein en de helpdesk reageerde snel en uitermate duidelijk. Ik ben erg tevreden na alle avonturen met andere hosters.

8 juni 2016 16:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Als kersverse webbeheerder van ons koor had ik een vraag. Bij mijn andere webhost (ik zal nog geen namen noemen) moet ik zo ongeveer op mijn knieën smeken om antwoord te krijgen (want ik ben toch deskundig?). Hier meteen de volgende dag. Helder, zonder jargon. Fijn! Zo hoort het! En die prijs? Die kan natuurlijk altijd lager voor amateurs zoals wij.

8 juni 2016 11:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Reeds 4 jaar tevreden klant. Zowel Prijs kwaliteit als goede support maken het verschil

7 juni 2016 14:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik heb een eenvoudige website, weinig verstand van zaken. Antagonist zorgt dat alles voortreffelijk verloopt, legt goed uit en werkt pro-actief bij bedreigingen e.d.
Zeer tevreden.

7 juni 2016 10:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Super tevreden, kan niet anders zeggen! Ik heb echt 'geen' verstand van allerlei benamingen op de computer en zat echt met een 'drama'. Het is super opgelost en ook nog snel! Echt super tevreden.

6 juni 2016 16:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Stabiele server, flexibele aanpassingsmogelijkheden, snelle support door mensen met expertise.
Prijs/kwaliteit top!!

6 juni 2016 15:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Had geen ervaring met website maken maar met Antagonist zo gebeurt en goede support.

3 juni 2016 09:21
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Support weet mij vaak te helpen. Reageer adequaat en snel! Zelf in het weekend en na kantooruren! Topbedrijf waar ik al bijna 10 jaar mijn diensten met genoegen afneem.

2 juni 2016 14:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ongeveer een maand geleden besloten we een ander hostingbedrijf te nemen. Vanaf het begin een zeer vriendelijke en profesionele ondersteuning. Ook de verhuisservice van de website verliep vlekkeloos. Dit geeft een goed gevoelvoor de toekomst.
Grote klasse

1 juni 2016 16:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Reeds jaren ben ik klant bij Antagonist.
Nog steeds ben ik erg tevreden over de service.
De mensen staan altijd gereed om u verder te helpen. Dit op een vriendelijk en op technisch vlak.

31 mei 2016 12:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Op vrijdagmiddag 27 mei 2016 zocht ik contact met Antagonist door middel van de live chat functie op de website. Ik had een host nodig voor mijn nieuw te bouwen website. Al mijn vragen werden netjes behandeld en ik was een wijs man. Direct een hostingpakket afgenomen, aanvankelijk wilde ik het middelste pakket aanschaffen, maar de medewerker zei mij om eerst met het basis pakket te beginnen. Dus dat heb ik gedaan.

Toen kon ik aan de slag met het bouwen van mijn Wordpress website. Ik wilde ook mailadressen maken, dat lukte behalve dat ik geen test mails kon ontvangen. Ik mailde de support en ontving binnen een kwartier al een mail terug met de instucties hoe ik mijn mailadres wel werkend kon krijgen. Hierna kon ik wel mailtjes ontvangen.

Later die avond installeerde ik een plugin, deze bleek niet volledig te zijn waardoor mijn website helemaal wit werd. Ik kon via het admin gedeelte ook niet meer inloggen. Ik mailde de support en binnen een half uur had de medewerker, Elmar, mijn website weer gefixt. Die plugin was inderdaad de schuldige, maar hij had het voor mij binnen zo'n korte tijd weer opgelost.

Inmiddels is mijn website, www.cultuurparadijs.nl online met behulp van Elmar - antagonist, goede service. Een service van dit formaat heb ik nog nooit ontvangen, vandaar hierbij mijn bevindingen met dit hostingbedrijf. Ik ben een tevreden man én als ik dat even niet ben, is Elmar van de support er om mij weer te helpen.

30-05-2016
Dexter Reijsmeijer
www.CultuurParadijs.nl

30 mei 2016 19:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

heb supper goede ervaring met hun ,zou ze ook echt aan raden bij familie en vrienden

25 mei 2016 10:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Prima support, snel en correct. Bij vragen zijn ze er snel bij met een oplossing. Super bedrijf!

24 mei 2016 18:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer behulpzaam, vriendelijk en kundig team. Echt heel goed.

19 mei 2016 16:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0