HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

ZEER GOEDE SERVICE

22 november 2018 17:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik zit hier nog niet zo lang, maar ik ben super tevreden. De service is echt geweldig. Ze staan echt voor je klaar en reageren ook snel. Ze helpen je echt verder, gewoon super! Ik raad deze hosting echt aan!

20 november 2018 14:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

in het verleden een aantal websites bij Antagonist gehost. Met beeindigen bedrijf deze gestopt. Nu een nieuwe website en de snelheid van handelen en de super support weer zeer snel in de lucht. Geweldig gewoon.

16 november 2018 10:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Superservice, helpdesk, prijs, dank!

13 november 2018 11:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Wordt altijd zeer goed geholpen door de support desk. Zeer bekwame mensen die altijd met je mee denken en je op weg proberen te helpen. Echt top!

5 november 2018 20:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Goede chat bij vragen, snel en duidelijk

1 november 2018 16:56
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

gewoon precies goed!

1 november 2018 14:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ben altijd prima geholpen Ik ken geen aanbieder met een betere prijs-kwaliteit verhouding

30 oktober 2018 18:20
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Happy

30 oktober 2018 10:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ter zake kundig support, snel en vakkundig. Heeft mij zeer geholpen bij de eerste stappen naar een goed werkende website.

30 oktober 2018 09:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Heel heldere uitleg wanneer nodig, ook voor niet technische mensen! :-)

25 oktober 2018 12:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Antagonist heeft zijn focus op kwaliteit en maakt dat in de praktijk helemaal waar.

22 oktober 2018 12:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

een fantastische snelle reactie met duidelijke uitleg.
kan nu verder met het vernieuwen en aanpassen van mijn website.

19 oktober 2018 12:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Gewoon keigoed en no nonsense!
Ga lezen op antagonist.nl en overtuig jezelf.
Een aanrader. ;-)

18 oktober 2018 22:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Geweldige hulp bij oplossen van probleem

12 oktober 2018 09:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0