HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Bij het overzetten van mijn domein werd ik geweldig geholpen door de support afdeling (Marjolein). Snelle respons, er werd meedacht hoe de omzetting zo makkelijk mogelijk gemaakt kon worden. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden over de status van de omzetting zodat ik niet voor verassing kwam te staan.
Ik ben super tevreden.
Nogmaals bedankt Marjolein!

19 mei 2016 11:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Zit nu alweer een aantal jaren bij Antagonist en met mijn beperkte kennis van websites ben ik dolblij met hun efficiënte en duidelijke uitleg iedere keer weer opnieuw. En altijd met geduld!! Technisch gezien, kan ik alleen maar zeggen wat ik zie en dat is vrijwel nooit storing [even afkloppen] en de prijs wel daarvoor hoef je het niet te laten. Goed hardwerkend team zit er achter Antagonist, dat is duidelijk merkbaar.

18 mei 2016 21:32
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Hele fijne host. Ben er terecht gekomen na een verhuizing vanaf mijndomein. Na wat informatie te hebben opgezocht kwam ik al gauw uit bij Antagonist. Erg fijne en snelle hosting met een goede klanteservice en een fijne werkomgeving met o.a. directadmin. Ben er zeer over te spreken!

18 mei 2016 12:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Jaren geleden naar Antagonist overgestapt vanwege vervelende ervaringen met enkele andere hostingproviders. Na de overstap naar Antagonist heb ik nooit meer een andere gewild. Beste helpdesk die me telkens keer op keer snel en vriendelijk heeft geholpen. Top!

17 mei 2016 11:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Uitstekende support . De medewerker heeft mijn vragen met heldere uitleg beantwoord en hij was zo vriendelijk gelijk de instellingen aan te passen. Het is mijn eerste website met SSL en 2 domeinen. Nu staat alles optimaal ingesteld en daar ben ik echt blij mee.


12 mei 2016 17:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed!
Service razend snel.
Na al die jaren nog steeds super tevreden over antagonist :)

11 mei 2016 16:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Niets, maar dan ook niets, dan positieve ervaringen op alle gebieden. Zelfs als je op zondag support nodig hebt krijg je een snelle, vriendelijke en uitgebreide reactie!

11 mei 2016 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Ik loop nu (anno 2016) zo'n 15 jaar mee in het internetwezen, maar de stap om bij ANTAGONIST mijn web-gebeuren onder te brengen is het beste wat ik heb meegemaakt in die 15 jaar. De hosting is gewoon top, helpdesk staat altijd klaar om je direct op weg te helpen als je vast loopt, echt een verademing t.o.v. de voorgaande providers...

3 mei 2016 11:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben verhuisd met een bestaande website naar Antagonist vanwege het SSL support dat ze leveren, tevens op het kleinste hostingpakket. De support via E-mail was zeer snel, netjes en helder! De prestaties van de server komen zeer degelijk over, echter moet ik dit nog op de lange termijn aanzien. De prijs is zeer concurrerend, dat was één van de redenen voor de overstap naar Antagonist. Al met al, meer dan tevreden! :)

3 mei 2016 11:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Topservice en no-nonsense...

2 mei 2016 09:32
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Snelle e-mailresponse en goede stappenplannen bij eventuele problemen

26 april 2016 11:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Goede duidelijke site, waar je alles in eigen beheer kunt aanpassen en regelen, zonder support te moeten contacteren.

Servers werken snel, en bijna nooit ergens last van gehad.

Support reageert via mail vlot, en denkt mee om een goede oplossing door te voeren.

26 april 2016 08:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben zeer blij met hostingprovider Antagonist, zeer stabiele omgeving waar ik 3 websites beheer.
De support is excellent een antwoord kun je binnen 2 dagen verwachten en is zeer correct, ze denken echt met de klant mee en geven degelijk advies, ze zijn zeer coulant om je tijdelijk wat extra’s te geven.
ga zo door Antagonist Toppie !!!!

25 april 2016 16:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Het gebruik van de diensten van Antagonist is erg gemakkelijk.
Er is een duidelijk overzicht van je producten en je kunt alles prima zelf bij houden. De service als je vragen hebt is erg snel en behulpzaam. Via mail of chat ben je snel waar je wezen moet. Als klant waardeer ik deze service enorm, want het scheelt een hoop tijd!

25 april 2016 16:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik wilde en subdomein koppelen aan een TS3 server .
Antagonis heeft dat voor mij gedaan, met maar 1 e-mailtje werkte alles. geweldige service Antagonis is echt aan te bevelen. ook de hosting pakketten zijn geweldig server is van de beste kwaliteit, ik heb nooit problemen gehad uitvallen of wat dan ook. top echte professionals.

19 april 2016 15:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0