HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Al meerdere jaren bij Antagonist en zeer tevreden. De prijs kan altijd lager natuurlijk... De kwaliteit is super en de support ook als je vragen hebt dan krijg je altijd binnen een 24 uur antwoord.
Vorig jaar een grote update gedaan waardoor alles nog veel soepeler loopt. Ga vooral zo door...
We hebben twee verschillende pakketten, een oud pakket van heel vroeger en een nieuw pakket van vorig jaar.


12 januari 2016 16:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Al jaren met veel plezier bij antagonist aanrader

12 januari 2016 11:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Erg goede service, indien een probleem optreedt (tot nu toe slechts 1 keer in de jaren dat ik mijn site bij Antagonist hebt ondergebracht) wordt dit snel opgelost. Op vragen wordt er zeer snel gereageerd. Hun forum bevat goede help. Mijn site wordt nagekeken op beveilingsfouten wat ik een geruststelling vind. Ik ben heel tevreden.

11 januari 2016 09:03
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben onverdeeld positief.

9 januari 2016 20:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

reeds jarenlang klant, altijd online en een goede snelheid zelfs hier in belgie

8 januari 2016 12:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Alleen positieve ervaringen gedurende de laatste 5 jaar.
Z├ęker aan te bevelen.
Gr. Rob

5 januari 2016 16:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al vele jaren lang zit ik tot volle tevredenheid bij Antagonist. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en vooral de uiterst vriendelijke en behulpzame helpdesk vallen positief op.

5 januari 2016 11:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Goede hosting provider. Site is altijd goed bereikbaar en snelle support.

Verder is het onderhouden van je site, mail en alle bijkomende zaken erg eenvoudig te regelen via de dashboards

5 januari 2016 10:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Al jaren zeer tevreden, tevens perfecte customer support.

30 december 2015 12:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Tot nu toe de beste hosting die ik heb gehad.

22 december 2015 08:18
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Niet zo goedkoop als sommige andere hosters. Maar zeer stabiel en professioneel. Heb er enige jaren een domeinnaam met website en email. Nog nooit offline geweest.

21 december 2015 09:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Correcte prijs en service !

17 december 2015 18:44
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

De beste prijs/kwaliteit verhouding die ik tot nu toe ergens ben tegengekomen.

17 december 2015 12:08
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Heldere insteek, duidelijke producten en uitstekende klantenservice

11 december 2015 11:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Met Antagonist heb ik sinds ik mijn site daar heb gehost alleen maar positieve ervaringen. Het was zeer eenvoudig om mijn site online te krijgen, mede dankzij de zeer goede instructies. Vooral de overgang naar SSD vind ik een zeer goede zet. Mijn pagina's laden nu zeer snel.

9 december 2015 22:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0