HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Tot drie keer toe heb ik in de afgelopen tijd de helpdesk benaderd. Alle drie de keren werd ik snel en perfect geholpen. De kennis is aanwezig en de bereidheid een oplossing te bedenken. Zo wed onder meer de capaciteit van mijn website tijdelijk verhoogd om mij de gelegenheid te geven mijn zaken op orde te stellen (opschoning).
Klasse

19 oktober 2015 09:51
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Heerlijke no nonsense provider. Alles werkt zonder haperen. Als je de helpdesk raadpleegt heb je ommegaand antwoord.

18 oktober 2015 22:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al jaren klant bij Antagonist en nooit problemen gehad. Ook de support per mail werkt uitstekend. Vooral het Installatron hulpmiddel maakt het mogelijk om vele ingewikkelde zaken met enkele muisklikken uit te voeren. 100% tevreden.

18 oktober 2015 10:01
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Kwaliteit verzekert in alles !!!

17 oktober 2015 12:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Uitmuntende communicatie, zowel bij aanpassingen als bij die ene storing die er 4 jaar geleden is geweest. Vermakelijk en informatief blog.

16 oktober 2015 17:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben al bijna 5 jaar een zeer tevreden klant. En de nieuwe hostingpakketten zijn echt super!

16 oktober 2015 12:21
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Gewoon een niet duren no nonsense hosting provider.
Goede en snelle support, in de jaren dat ik mijn domein bij hun heb, 2x een vraag gesteld, binnen een 1/2 dag het juiste antwoord waar ik wat aan had.
1x problemen gehad, binnen een uur zaten ze er boven op en binnen een halve dag was ik weer up and running.

16 oktober 2015 10:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ben al jaren een tevreden klant bij Antagonist. Zij hebben gisteren mijn site (en die van anderen) overgeplaatst naar een sterkere computer. De overplaatsing bij mij ging zonder hik.
Zo fijn dat zij blijven investeren in een goed product.

15 oktober 2015 19:26
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

niets dan lof, snelle service
goede oplossingen

15 oktober 2015 19:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Helder en duidelijk advies, uitstekende en kwalitatief goede service en bovenal een stabiel en prima presterende website.

15 oktober 2015 18:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Heb al verscheidene jaren meerdere websites draaien bij Antagonist en nog steeds ben ik buitengewoon tevreden met de geboden service en support. Meer waar voor je geld heb ik nog nergens kunnen vinden! En de doodenkele keer dat er vragen zijn wordt daar razendsnel en altijd ter zake op gereageerd.
Als ik iemand zou moeten adviseren? Doen!

15 oktober 2015 13:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik host al jaren mij website bij deze provider. Een super provider wat betreft kwaliteit en ondersteuning. Je wordt altijd snel en kundig geholpen wanneer er een probleem is. Helaas hebben ze sinds vandaag de hostingpakketten vernieuwd en de prijzen flink verhoogd. Het instap pakket is in prijs verdubbeld en kost nu EUR 72,- per jaar! Voor iemand zoals ik met een simpele website is dat te duur geworden. Voor mij maakt het niet uit als mijn site een seconde langzamer geladen wordt dan bij de concurrentie. En van de meeste opties bij het goedkoopste pakket maak ik helemaal geen gebruik maar hier moet ik wel voor betalen.

Ben je een serieuze of zakelijke klant dan kan ik je deze provider van harte aanbevelen. Ben je een kleine, hobbymatige gebruiker zoals ik dan zou ik op zoek gaan naar een goedkopere optie.

15 oktober 2015 11:48
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
4,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Zeer snelle oplevering, uitmuntende kwaliteit en snelheid. Support in het weekend zou wel fijn zijn. Maar geen enkele seconde spijt gehad!

Geen gedoe meer met shared hosting, en geen gedoe met alles zelf installeren. Ideaal!!

14 oktober 2015 21:07
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Geweldige service!!! Reageren zeer snel op vragen, zijn ook innovatief!!

Zelf twee keer een probleem gehad met een
"gehackte" website. Ze hebben direct allerlei oplossingen aangedragen. Uiteindelijk bleekt het de FTP-software te zijn, deze was niet goed beveiligd.

14 oktober 2015 18:19
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Is niet een prijsvechter, maar geeft uitstekende service en goede prestaties en snelheden voor mijn website, prima!

14 oktober 2015 15:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0