HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede no-nonsense hosting provider. Wat ik leuk vind is dat ze ook echt proberen een goed product neer te zetten. Dat klinkt een beetje flauw, maar veel hosting providers zijn voornamelijk met zichzelf bezig en hoe ze zoveel mogelijk geld kunnen verdienen. Dat idee heb ik bij Antagonist niet. Ik heb het idee dat ze daar echt werken vanuit de visie dat als de klant tevreden is, dat hij dan wel blijft en op die manier zorgt voor een goede omzet.

29 september 2015 15:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al enkele jaren heb ik mijn website bij Antagonist onder beheer, en ik kan niet anders zeggen dat ik vol lof over hen ben! Met welke vraag ik ook kom, ze hebben mij tot op heden altijd heel goed geholpen!

25 september 2015 16:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Een zeer fijne provider waar ik al jaren mijn sites heb geparkeerd. Een zeer scherpe prijs voor zeer goede kwaliteit. Erg vriendelijke medewerkers die snel reageren en echt tot het uiterste gaan om je te helpen. Ik kan deze provider echt aanbevelen, je krijgt er geen spijt van, dikke tien!

13 september 2015 15:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Nog maar kort bij Antagonist maar juist in het begin heb je af en toe persoonlijke hulp nodig. En daarmee is mijn ervaring positief; snel en adequaat.

11 september 2015 15:27
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Smile! Zoals gebruikelijk top-service van Antagonist! De concurrentie - is die er nog? - kan wat mij betreft wel inpakken. Mijn keuze van een aantal jaren geleden voor Antagonist was dus wel terdege de juiste en is dat nog steeds.
No-nonsense, fast, to-the-point, top service, top quality. That's Antagonist.

9 september 2015 17:14
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Langer dan een jaar maken we gebruik van een resellerpakket van Antagonist. Ondanks de lage prijzen biedt Antagonist snelle, persoonlijke support.

2 september 2015 11:49
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Erg goede klantenservice. Werkt snel, klantvriendelijk en is erg behulpzaam. Tot nu toe de beste klantenservice die ik bij een webhostingbedrijf ben tegengekomen.

24 augustus 2015 23:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb een prima ervaring met Antagonist. Snel antwoord en hulp tot het probleem is opgelost. Eerst vond ik het lastig dat er niet getelefoneerd kan worden, maar ik begrijp de argumenten wel.
De hulp mbv. teamviewer is zeer goed bevallen!

21 augustus 2015 15:36
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Alle tools aanwezig en uitstekende support. Niks op aan te merken.

18 augustus 2015 13:51
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik heb er 5 websites gehost.
Goede snelheid, snel en transparant support bij storingen.
Inhoudelijk prima support.
Gebruik nu alles-in-1-basic voor € 34,20 per jaar

De oude pakketten zijn niet meer nieuw te bestellen.

Nieuw pakket Slim is veel duurder (12 * 4,99 per jaar)

17 augustus 2015 18:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Onlangs werd ik zeer prettig en professioneel geholpen bij een probleem met het instellen van mijn e-mail op mijn telefoon. Erg goed!

15 augustus 2015 13:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

De helpdesk benadert met een vraag. Binnen het uur een antwoord waar ik wat aan had. Super service, daar kun je weer verder mee. Complimenten en van harte aanbevolen!!

14 augustus 2015 15:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Heel erg tevreden over Antagonist. Goede prijs/kwaliteit en uitstekende helpdesk: ze reageren heel snel en gaan door met opties zoeken totdat problemen zijn opgelost.

12 augustus 2015 09:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

We hebben onze website met hairextensions www.glamouryourhair.nl over gezet naar Antagonist en super tevreden! Jammer dat er geen telefonische support is, maar de support per mail gaat vlot en je krijgt een echt antwoord waarbij er direct wordt meegedacht. Ben er echt super blij mee:)
Nog niet gezien dat ik offline was en de site loopt erg vlot!

29 juli 2015 16:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ik ben echt super goed geholpen door Antagonist! Iedere keer kreeg ik vrij snel een reactie terug met een duidelijke uitleg (ook nadat ik al 6x gemaild had met een vraag). Helemaal tevreden dus!

29 juli 2015 16:09
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0