HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Binnen 'no-time' heb je een site in de lucht. Werkt snel. Blinken ook uit in communicatie (de juiste toon, correcte zinnen, ziet er visueel strak uit en geeft op inhoud zowel een mooie jip-en-janneke uitleg als een detail-verslag indien van toepassing). Aanrader!!!

2 juli 2015 15:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Sinds een paar jaar klant bij Antagonist, mij aangeraden door iemand met veel ervaring. Bevalt heel goed, nooit gedoe, en elke week standaard een backup.

2 juli 2015 14:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer goed kwaliteit (lees: uptime) voor een hele goeie prijs.
De support is erg goed: ik word altijd binnen no-time geholpen (per mail) en heb het idee dat ik een mensen-klant ben en niet een "nummer".
Zondermeer een aanrader dus.

1 juli 2015 21:23
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Geweldig! Support is snel en ter zake. En, heel belangrijk: men is vriendelijk. Kan ik iedereen aanbevelen!

1 juli 2015 19:45
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Al jarenlang trouwe klant en dat gaat ook wel zo blijven. Goede service, altijd bereid om te helpen als je er even niet uitkomt en bovenal ontzettend veel waar voor je geld. Een echte aanrader.

1 juli 2015 15:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Support vragen worden snel opgepakt, De medewerkers van Antagonist zijn zeer behulpzaam.
Open en eerlijke communicatie, ook als er onverhoopt iets mis gaat.

1 juli 2015 15:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede ervaringen met Antagonist sedert 1-2-2010.
In het begin een aantal vragen gesteld omtrent FTP en keurig/snel te woord gestaan. Naar mijn weten is op 23 juni 2015 een korte storing geweest het enige "probleem" wat zich ooit heeft voor gedaan. Over deze storing heb ik een uitstekende mail/toelichting gehad met prima informatie/actieplan om herhaling in de toekomst te voorkomen.

Om dat mijn eigen ervaring zo positief is heb ik Antagonist aangedragen bij een kennis (Glasparadijs.nl) . Deze heeft op 16-6-2015 gelijk een driejarig contract afgesloten. Wel viel het mij op dat de prijzen behoorlijk gestegen, maar wellicht conform de concurrentie/markt.

1 juli 2015 15:37
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ik ben al jaren klant bij Antagonist. Ik host er bijna alle websites van mijn klanten (tenzij de klant ergens anders wil hosten). De dienstverlening die Antagonist verleend is van hoge kwaliteit en dat voor een relatief lage prijs. De prijs/kwaliteit verhouding is dus erg hoog. Instellingen zijn zeer prettig zelf te regelen via Direct Admin en op je vragen wordt snel en adequaat gereageerd. Kortom een echte aanrader voor kleine én grote bedrijven.

1 juli 2015 12:27
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

De Antagonist heeft een perfecte prijs/kwaliteit verhouding en hun support is ronduit met Goed te bestempelen. Je wordt snel en adequaat geholpen!

1 juli 2015 11:41
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Supergoede ervaringen met Antagonist! Nagenoeg nooit storingen of downtime en mocht dit wel een enkele keer voorkomen, dan volgt er een keurige email wat het probleem veroorzaakt heeft. De keren dat ik contact met support heb opgenomen, hebben zij mij uitstekend en zeer deskundig geholpen met mijn vraag.

Niets dan lof dus voor Antagonist en daarom raad ik hen ook altijd aan bij mijn klanten.

Edwin Schenk
www.ed4design.nl

1 juli 2015 10:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Hele snelle en goede customer service!

18 juni 2015 15:27
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
5,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Als senior ontwikkelaar heb ik mijn eigen site gemaakt van scratch en enkele wordpress sites gemaakt en gehost bij Antagonist. Mijn ervaringen met de uptime van de server is prima, prijs is ok. De support kan in mijn ogen beter, je kan ze niet bellen maar alleen mailen. Dit is soms erg vervelend als het een technische vraag is en bellen dan fijner is om te sparren of uit te leggen. Ik kreeg met mailen binnen 1 dag wel reactie. Documentatie op de site is niet altijd volledig of onduidelijk. Bij verhuizen van wordpress site ontbrak nog enkele wordpress handelingen in de documentatie, ik kwam daar zelf wel uit maar een leek heeft daar moeite mee. Er is in het verleden een keer voorgekomen dat een server aanpassing is doorgevoerd zonder bericht waardoor mijn email op de zelfbouw site kapot ging, kwam hier enkele weken later pas achter met daardoor kans op mail verlies (contact form stuk). Dit is in een tijdspan van 2 jaar voorgekomen. Dus over het algemeen tevreden over de hosting maar kan op support beter. Zat te twijfelen tussen 7 of een 6 voor support, maar het niet kunnen bellen trok het naar een 6.

15 juni 2015 22:04
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Dat ze bij de Antagonist nog niet hard zijn weggerend, wanneer ik weer een mail stuurde :) ...... wat een hulp krijg je daar. En zonder te mokken (lijkt wel) en altijd weer een even vriendelijk antwoord op mijn blijken van onkunde.
Ik ben blij, dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.

11 juni 2015 16:28
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede support, wordt prima en snel geholpen!

11 juni 2015 14:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben een onervaren wordpress gebruiker.
Antagonist is een zeer behulpzame gids in het wegwijs worden in het digitale landschap.
Ik kan het tot zover iedere beginner aanrader.
Ik ga er overigens direct vanuit dat een gevorderde gebruiker tevreden zal zijn.

10 juni 2015 20:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0