HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Alles werkt altijd gewoon met Antagonist, en als je even niet weet hoe je een probleem moet oplossen word je snel en geduldig geholpen door vriendelijke medewerkers.

9 juni 2015 16:49
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Hallo,
Werkelijk alles wat ik tot nu toe van Antagonist vindt is een 10 waard.
Zelfs in de avond uren helpen ze je als je vragen hebt.
En de prijs is zeker prima ten opzichte van de andere aanbieders.

8 juni 2015 18:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Zeer goede ondersteuning, en ze weten waar ze over praten.
Heb je een vraag/probleem kun je mailen en er wordt altijd duidelijk antwoord gegeven.

Geode prijs/kwaliteit verhouding

4 juni 2015 16:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

prima snel een helder antwoord. ( zit ik eerst een paar uur te klooien dan kan je er maar beter echt verstand van hebben toch? niet dan?)

4 juni 2015 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Pakket is goede prijs/kwaliteitsverhouding en de klantenservice is erg vriendelijk en snel wat ik zeker een pluspunt vind. Heb Antagonist al bij meerdere mensen aangeraden!

3 juni 2015 15:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik heb, als webontwikkelaar, aardig wat sites draaien bij verschillende hosters. De meesten op shared hosting en als het kan, het moet immers altijd goedkoop, voor niet al te veel geld. De ervaringen zijn wisselend. Deze week heb ik twee sites ondergebracht bij Antagonist en de ervaring is bijzonder positief. Site één was een webshop die verhuisd moest worden van aan andere host. Dat ging soepel en snel. Een SSL certificaat kon eenvoudig toegevoegd worden vanuit "mijn Antagonist" en werkte binnen minuten.

De mogelijkheden van het simpelste hostingpakket zijn super: vanuit het regelpaneel kan je zelf de PHP versie kiezen en de gebruikte modules. Verder onbeperkt databases en e-mailadressen aanmaken, cronjobs en backup. Met Installatron installeer je supersnel WordPress, Joomla etc. en krijg je automatische backups van je installatie ( één per dag, een per week en een per maand).

De site draait inmiddels en is supersnel, de gemiddelde pagina laadt, vanuit Amsterdam, in minder dan een halve seconde.

De andere site die ik laat hosten heeft een nieuwe .TLD extensie die in NL nog niet te krijgen was, en dus bij een Amerikaanse registerhouder staat geregistreerd. Voor het koppelen van de hosting aan die domeinnaam had ik hulp van Antagonist nodig. Dit was binnen no time geregeld, de support reageerde snel en de antwoorden waren adequaat.

Al met al ben ik bijzonder tevreden met deze, voor mij nieuwe, hostingprovider.
Een echte aanrader.


3 juni 2015 09:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Positief!

2 juni 2015 19:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Bij Antagonist hebben ze een hekel aan klanten.
Je kunt ze daarom ook niet bellen. Ook de mail wordt slecht of niet beantwoord

8 april 2015 09:40
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

In alle opzichten heel erg goed, nu ook een hele handige feature: zelf je php-versie kiezen en je kunt zelfs modules in- en uitschakelen! Het enige nadeel is dat er niet meer dan 1 domein per pakket afgenomen kan worden....

5 september 2014 19:33
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zeer betrouwbare webhosting en goede support. Zij hebben kosteloos de code van mijn website doorgespit om te achterhalen waar ik een fout had. Ben er echt super tevreden over.

29 augustus 2014 10:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer slechte communicatie/support. Het is nu al de zoveelste keer dat er server wijzigingen worden doorgevoerd (die invloed hebben op je site) zonder dat je daarvan op de hoogte wordt gebracht. Support is verschrikkelijk traag! Ze lezen je mails slecht waardoor je jezelf continu moet herhalen.
Ik heb mijn pakket dan ook opgezegd.
Erg jammer!

1 mei 2014 11:52
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

De support van Antagonist reageert erg traag! Gem. 2 dagen wachten, je kunt ze niet bellen, niet chatten ect. dus je bent aan de goden overgeleverd als je met een deadline zit. Ik ben een sr. designer bij grote reclame bureaus, en heb prima ervaringen met andere hostingspartijen. Diverse malen 2 dagen gewacht, half antwoord gekregen daarna moet je weer 2 dagen wachten voor er daar weer een antwoord op komt, via ticket systeem. Ik zeg mijn account op!

22 april 2014 18:42
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ideale webhoster voor professionele websites. Wij hebben nu een aantal websites online staan waaronder kleurplaatje.com. Antagonist is betrouwbaar en biedt pakketten aan voor een lage prijs.

5 januari 2014 18:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Enkele jaren geleden klant geweest bij Antagonist. Destijds was ik klant bij nog 4 verschillende webhosts en vond Antagnonist daar toch echt de minste van. Ben toen zelf weggegaan bij ze, maar ik werk nog steeds met antagonist voor een aantal klanten van mij. Ik merk weinig verschil met de tijd dat ik klant was. Het is een prima product voor die prijs, en meer dan genoeg voor een eigen site. Ik betaal zelf liever iets meer voor uitgebreidere service voor het hosten van meerdere domeinen.

19 oktober 2013 21:50
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
7,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Hele goede webhost. Onderhoud wordt aangekondigd, dat is meestal 's ochtends heel vroeg. Alleen de support is alleen per e-mail te bereiken, dat is soms wel onhandig maar dan krijg je wel hele goede support.

16 augustus 2013 09:30
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
8,0
0 10 10,0