HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Nare ervaring. Als het een beetje complex wordt geven ze niet thuis. Ze vragen wel om de consument hun vriendelijk vind. Ik niet. Op een simpele vraag krijg ik twee bladzijden oplossingen en doorverwijzingen. 70 % van verzoek om vragen worden genegeerd. Klachten worden niet bevestigd nog beantwoord. Misschien geschikt voor de zeer specialisten (maar die hoeven geen hulp), maar voor de gewone consument minder geschikt.

17 juni 2013 00:21
Algemeen
4,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
5,0
Support
3,0
0 10 4,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Slecht. Regelmatig 'verdwijnen' de mails die ik verstuur via de server van Antagonist. Die moet ik weer helemaal opnieuw schrijven; heeft me al vele uren gekost. Steeds stuurt Antagonist mails met "oplossingen" die niet werken. Het ligt aan m'n mail-programma, de instellingen maar nooit aan Antagonist. Al mijn andere mail-accounts werken wél zonder problemen.
Ik ga naar een ander webhost. GEEN aanrader die Antagonist.

27 april 2013 02:10
Algemeen
7,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
7,0
Support
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Er is geen betere webhost dan Antagonist. Veel webruimte en veel dataverkeer voor een klein prijsje en een zeer goede support.

30 september 2012 06:35
Algemeen
9,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

UItermate tevreden zeer goede service

30 september 2012 06:30
Algemeen
9,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben erg tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding van Antagonist. Tot nog toe geen problemen gehad met de uptime van mijn website(www.fietsenreizen.nl).

20 september 2012 09:55
Algemeen
9,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
9,0
Support
5,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Er is geen betere webhost dan Antagonist. Veel webruimte en veel dataverkeer voor een klein prijsje en een zeer goede support.

19 september 2012 10:21
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Super goede ervaringen

18 september 2012 18:55
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Tophoster! werkt snel, support is goed. Kan er geen verkeerd woord over zeggen.

18 september 2012 17:41
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
9,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Gewoon een top host, ik heb mijn eigen site er staan en 4 website's van klanten van mij.

18 september 2012 17:03
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
8,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Duidelijk, transparant. Goede FAQ, waar eerst naar verwezen wordt bij het stellen van een vraag per email, maar wel op een vriendelijke manier. Leuk om de medewerkers te zien. Medewerkers met lang haar vergroten de geloofwaardigheid ;)
Het enige wat ingewikkeld bleek was het toevoegen van meerdere domeinen aan een resellerpakket. Dat was in de FAQ ook niet helder. Binnenkort kijken of mijn custom webwinkel ook lekker wil draaien!

25 april 2012 09:01
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ben al jaren een tevreden afnemer bij Antagonist. Goede prijs voor een lekker groot pakket. Ik kan me niet heugen dat de site down is geweest. Bij updates e.d. altijd een goede info over wat er gaat gebeuren. Support is snel met antwoorden en of verhelpen van problemen. Aanbevelingswaardig

23 april 2012 23:08
Algemeen
8,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 8,0