HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Met veel andere hosting partijen heb ik veel minder goede ervaringen. Ik krijg ermee te maken omdat klanten zelf al iets hebben geregeld.
Met Antagonist alleen maar goede ervaringen.
Zeer goede support en lage prijzen.

20 april 2018 13:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer goede ervaring! We liepen tegen een probleem aan en dat werd door zeer kundige en vriendelijke mensen tot een prima oplossing gebracht. Zeer snelle reactie.
Zelden zulke prettige ervaring gehad!

19 april 2018 17:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Een goeie webhosting die met je meedenkt.
Veel ervaring zoals ook al is gebleken met het snel beantwoorden van mails / chat.

16 april 2018 21:29
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Zeer snelle en vakkundige hulp geboden. Goed bereikbaar.

30 maart 2018 14:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

My experience with Antagonist is very good in all aspects. Administration is very good, support is very good, the way they have automized most processes is very good, actual usage of their products is very good.

30 maart 2018 11:50
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Een paar keer mijn wachtwoord vergeten en meteen geholpen. Ik had ook af en toe wat vragen in het begin die meteen van antwoord werden voorzien en nu had ik een tekort aan ram volgens de monitoring. Niet alleen beantwoorden ze de vraag enorm snel. ze hebben het probleem ook meteen voor mij verholpen en heel duidelijk uitgelegd wat het probleem was met verwijzingen naar handige self-help guides op de site. Petje af voor hun service.

27 maart 2018 11:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snel alles afgewerkt

22 maart 2018 18:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Wat een goede en klantvriendelijke webhoster. Zat gisteren (zaterdag) met een probleem maar werd binnen een half uur geholpen. Chapeau!

10 maart 2018 17:45
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snel, duidelijk en nooit problemen.

2 maart 2018 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Nadat ik de nodige problemen had op mijn website waar ik zelf niet meer uit kwam, toch maar contact gezocht met de support van Antagonist. Daar krijg je dus de support waar je wat aan hebt. In alle rust en aandacht, maar toch met grote snelheid, wordt het probleem geanalyseerd en opgelost.
Na wat mindere ervaringen bij andere hosten, nu dan al de nodige jaren klant bij Antagonist en nog nooit zo tevreden geweest als bij Antagonist. Dus zoek je echt een goede host, dan moet je toch echt hier zijn.

28 februari 2018 00:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Alleen maar goeie ervaringen !!!

25 februari 2018 20:25
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Echt een aanrader deze host! Support is super, persoonlijk, snel en van goede kwaliteit!

23 februari 2018 14:46
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

vraag gesteld snel terugkoppeling . leuk personeel die er voor gaan tot gaatje.

23 februari 2018 13:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Goede support en scherpe prijs

22 februari 2018 21:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ben al jarenlang klant bij Antagonist, eerst zakelijk maar ook privé nu en ben zeer tevreden over de kwaliteit, prijs en support.
Nog geen enkele keer meegemaakf dat de onze website niet te benaderen was.
En bij vragen krijg je snel antwoord, en een goede duidelijke uitleg.

Hoop nog jaren klant te kunnen blijven.

22 februari 2018 19:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0