HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snel en duidelijk antwoord ontvangen op de verhuisservice.

23 januari 2018 15:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Antaganost heeft eerdere recensie van vandaag onder ogen gekregen en is door het stof gegaan, heeft extra service geleverd en het goedgemaakt. We wagen nog een poging. Ik kan de vorige recensie niet bewerken, maar geef ze via deze beoordeling een nieuwe kans.

20 januari 2018 20:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Om te beginnen: er zijn eigenlijk nooit klachten. En als er wel een keer wat misgaat, dan word je meteen geholpen. Bovendien gebeurt dat door iemand met een naam, die reageert op de vraag. Dus niks standaardmailtjes. Ik word daar heel blij van.

20 januari 2018 10:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

De kwaliteit van de support meet je uiteraard vooral op de momenten dat het misgaat. Laatst functioneerde mijn website niet meer. Op een woensdagavond binnen negen minuten is het probleem verholpen. Uitstekende service.

17 januari 2018 20:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Altijd goed, geen gedoe

15 januari 2018 14:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Goede webhostingspartij. Website draait altijd en snelle respons bij eventuele vragen

14 januari 2018 21:14
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik maak als zelfstandig organisatie adviseur mijn eigen websites (om mijn services te promoten) maar ben natuurlijk een amateur als het over websites, servers, hosting enz gaat. En ik heb de ervaring met Antagonist dat ze daar heel goed mee omgaan. Ze beantwoorden vragen waarvan ik me kan voorstellen dat ze daar als klantendienst niet echt voor dienen, er is veel goede info op hun website te vinden, de klantendienst weet nog waarover het gaat ook als een probleem over verschillende stationnetjes van mini probleempjes moet, enz... Ik merk ook dat ze vaak als je een vraag stelt, niet alleen antwoorden maar het zelf ook al hebben aangepast of zo ingesteld. De samenwerking verloopt bijzonder vlot. Dat betekent niet dat er nooit wat fout kan lopen, maar dan is het vaak snel ontdekt en ook heel erg snel opgelost.

10 januari 2018 14:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Heb al meerdere domeinen gehad en aangebracht bij Antagonist. Ben zeer te spreken over de kwaliteit van de service en vooral de snelle response van het klanten team.
Verder zijn de servers snel met hoge uptime.

10 januari 2018 13:13
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Prima service, eerlijke waar. WYSIWYG!

10 januari 2018 12:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Ben overgestapt van een VPS hoster inclusief een betaalde servicecontract. Antagonist levert een sneller systeem met betere service voor een lagere prijs en zonder servicecontract. Een absolute aanrader

9 januari 2018 16:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben uitermate tevreden over Antagonist. Niet alleen zijn hun prijzen uitstekend, de performance is uitstekend, de helpdesk is uitstekend, accuraat en snel.
Ik ben nu 3 jaar bij Antagonist en heb elk jaar wel een of meer maal een beroep op hen gedaan. Zij helpen mij altijd heel bereidwillig. TOP!

3 januari 2018 11:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Snelle site
reactietijd helpdesk via chat is meestal meteen, dikwijls ook in de avond
reactietijd via mail is paar uur, of eerder.
Deskundigheid van de helpdesk is hoog, heel hoog.
Ik gebruik onder andere het resellers pakket, ideaal als je een paar sites hebt met niet al te groot mail / verkeers / opslag volume

19 december 2017 15:33
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer betrouwbaar, uitgebreid pakket, perfecte support.

19 december 2017 09:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snel, aardig, competent antwoorden.

18 december 2017 13:53
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer snelle en passende hulp!

18 december 2017 12:17
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0