HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 27 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 8,5.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Startup

Perfecte keuze! In het verleden was ik klant van Argeweb en overweeg nu weer klant te worden.

11 september 2017 14:54
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Basis

mijn ervaring met argeweb is eigenlijk altijd goed geweest; ben niet zo handig met het internetgebeuren, bij argeweb leggen ze het helder uit, nemen ze de tijd; en is eigenlijk het hele klantencontact erg aangenaam

11 september 2017 13:29
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima ervaringen met Argeweb tot nu toe. Ik kan Argeweb van harte aanbevelen!

8 september 2017 19:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

prima

8 september 2017 16:19
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima. Niet heel veel gebruikt.

6 september 2017 14:42
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
4,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Basis

Prima service en goed bereikbaar.

5 september 2017 15:10
Support
5,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
4,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Aantal keer contact met Argeweb. Zowel voor als na de aankoop van hosting. Word tot nu toe altijd zeer goed geholpen! Top!

25 maart 2015 13:14
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Altijd weer die stilzwijgende verlenging zonder een berichtje op het moment dat het afloopt. De zogenaamde Catch-22.

Je kunt niet gewoon een domein laten aflopen, stel: domein voor een kort lopende actie (zet dit in je outlook!)

WAARDELOOS!!

19 augustus 2014 10:34
Support
1,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
4,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Lite

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad met Argeweb. Vooral de service, zowel telefonisch als per mail erg goed. Zojuist een tweede hosting pakket bij hen afgesloten.

24 januari 2014 17:59
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Veel voor weinig! De kosten zijn heel erg laag en daarvoor krijg je heel erg veel terug. Verder vriendelijke en bekwame hulpdeskmedewerksters.

Echt een aanrader voor iedereen.

24 januari 2014 08:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Lite

Ik ben al vele jaren klant voor diverse websites en ik ben telkens weer positief verrast door de snelheid en de service van Argeweb!

21 januari 2014 16:03
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Small Business

Prima service, met veel geduld te woord gestaan en het probleem opgelost.

21 januari 2014 12:56
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Basis

Ik ben al jaren klant en neem met plezier meerdere paketten af voor verschillende domeinen. Ik ben uitermate,tevreden over de helpdesk, die mij altijd uitstekend te woord staat en Super snel helpt! Ook is er laatst een bijzondere vervelende administratieve kwestie met veel zorgvuldigheid en oog voor mij als klant opgelost.

21 januari 2014 07:00
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Lite

Heden ben ik goed geholpen door support met het restoren van een database. Ook de hulp van support met het verhuizen naar een ander domein was klasse.

16 januari 2014 13:40
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Lite

Super product en organisatie. Doen wat ze zeggen en helpen snel.

14 januari 2014 19:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0