HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 92 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 8,7.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Spannend, zo'n domeinnaam registreren. Er gaat al een lang denkproces aan vooraf en dan komt het moment van invoeren. Bestaat het al? Nee, nog niet. Super tof!
De site is helder en overzichtelijk en geeft ook goede suggesties om een al bestaande naam net wat anders en weer uniek te maken (domeinnaam suggestietool).

27 september 2018 11:42
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

alles als zeer positief ervaren

27 september 2018 00:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Small Business

Makkelijk, snel en ontzettend helder en goede service.

26 september 2018 22:32
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer goede ervaring tot nu met Argeweb. Zeer goede en kundige support. Klantvriendelijk en duidelijk.

26 september 2018 15:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Duidelijk en vriendelijk. Dank je!

26 september 2018 13:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
1,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Lite

Zeer klantvriendelijk. We kregen snel, goede ondersteuning bij onze hulpvraag. super veel dank. Hartelijke groet.

26 september 2018 13:41
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Heb al enige tijd een server bij Argeweb. Waardeloze klantenservice. Sturen verkeerde gegevens en support is zeer traag met reageren. Ook de server valt regelmatig uit.

25 september 2018 19:06
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Small Business

Al jaren lang klant bij Argeweb Het fijne is dat je digitaal veel kunt regelen. Als vaste klant heb je het vertrouwen van Argeweb en kan je ook in het weekend zaken regelen.

30 augustus 2018 15:36
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vandaag telefonisch contact gehad over het vergroten van mijn mailbox; heb heel deskundig en adequaat advies gekregen en was zeer tevreden over het resultaat.

30 augustus 2018 15:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Kwaliteit kost een beetje maar levert je uiteindelijk heel veel voordeel op.

30 augustus 2018 11:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snel, to the point en fijn in het contact!

28 augustus 2018 10:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

so far so good

28 augustus 2018 10:48
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik geef een 10 voor de klantenservice

27 augustus 2018 15:20
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ben door u zeer goed geholpen, alle respect voor uw geduld en
de zeer rustige en prettige manier waarop uw medewerker mij
heeft geholpen met het installeren van mijn nieuwe microsoft office.
Alleen had ik dit nooit voor elkaar gekregen.( gezien mijn leeftijd van 85 jaar)
Nogmaals heel hartelijk dank, en ik wens u alle goeds en succes voor de toekomst.
Blijf vooral zo doorgaan.
met vriendelijke groet,
W.P.J.M. van Baest

26 augustus 2018 19:55
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Al jaren tevreden klant!

De paar keer dat ik support nodig had, altijd vriendelijk en keurig te woord gestaan. Zowel per mail als telefonisch.

Op naar de volgende paar jaar!

26 augustus 2018 13:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0