HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 246 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,0.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Lite

, ik ben alle jaren klant , en word elke keer snel geholpen, via mail en zo , ze zijn erg vriendelijke , het personeel, ze weten waar ze over praten , ik zou zeggen ga zo door

16 april 2019 19:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ze hebben er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen.
Waar ik erg tevreden over ben.
Dank je wel

16 april 2019 16:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Alleen maar positief te noemen. Simpel, makkelijk en snel.

15 april 2019 20:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Lite

Jullie gaan voor een 10! Moet lukken! Dank jullie voor de service en vriendelijke, behulpzame klantenservice. 10/10!

15 april 2019 10:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Basis

Super duidelijke website om een keuze te maken uit de verschillende hostingpakketten. Bijbestellen en upgraden kan altijd later nog.

13 april 2019 15:40
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Lite

Het maken de website was eigenlijk "een fluitje van een cent".
Heldere aanwijzingen zorgen daarvoor. Ook het naderhand onderhouden van de website gaf geen enkel probleem.
Ook het eigen e-mailadres werkte voortreffelijk.

12 april 2019 18:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Startup

Een relatief goedkope service, maar op lange termijn zou ik zeker het niet aanraden. De mailboxen hebben zeer beperkte maximum capaciteiten, waardoor je na een niet al te lange tijd voortdurend capaciteitsproblemen hebt. Ik kan op mijn account 50 emailadressen met 1 Gb mailbox aanmaken, maar één mailbox met 5Gb capaciteit is onmogelijk. Je moet uiteindelijk dan dus handmatig grote berichten uit je mailbox gaan verwijderen om de problemen op te lossen. Ook zijn er regelmatig problemen met berichten die niet kunnen worden verstuurd doordat ze geblokkeerd of onderschept worden door hun mailshover service; gebeurt mij met geen van mijn accounts op andere services, maar toch is het standaard antwoord van hun support altijd dat het aan iets of iemand anders ligt. Tot slot gebruikt de webmail een antieke interface, die nauwelijks opties heeft. Zelfs een auto-responder instellen kan er niet, dan moet je helemaal diep je account in om je mail account te beheren. Al met al een slechte ervaring over de jaren heen.

12 april 2019 16:46
Support
4,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede klantenservice, en goede service voor een aangename prijs.

12 april 2019 13:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Domeinnaam registreren was heel snel geregeld en vastgelegd. Ik ontving ook een overzichtje met de domeinnamen die op mijn naam waren geregistreerd. En als ik vragen had werden die vrij snel beantwoord. De uitleg op mijn vragen waren helder en duidelijk.

11 april 2019 18:03
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Een voortreffelijk bedrijf met zeer goede service!

11 april 2019 16:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Lite

Ik wilde snel mijn naam registreren en parkeren. Ook hele duidelijke opties. Lekker snel, makkelijk en goedkoop. Dus als je niet veel budget heb en snel wilt handelen en simpel wilt beginnen en later wilt uitbouwen dan is Argeweb en vooral als starter/zzp-er een top optie!

11 april 2019 16:52
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Aangenaam, meedenkend en duidelijk verstand van zaken.

11 april 2019 16:21
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Mijn vraag werd snel, efficiënt, vriendelijk, professioneel en met begrip behandeld. Hulde en dank.

10 april 2019 18:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Mijn ervaring met Argeweb is vooral zo positief omdat de support desk ontzettend goed bereikbaar is, duidelijk over wat ze voor me kunnen betekenen, helder in opvolging van afspraken en hebben me tot nu toe altijd enorm goed geholpen en meegedacht. Het is sowieso fijn als een bedrijf goed bereikbaar is, iets concreets doet met je vraag en opvolging geeft aan afspraken of vervolgstappen.

9 april 2019 18:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

nette en snelle dienstverlening. Praktisch dat je bijna alles via de telefoon kan regelen.

9 april 2019 12:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0