HostingWijzer

bhosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 18 ervaringen achtergelaten door klanten van bhosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die bhosted heeft gekregen is 8,4.

0 10
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted anders

Ik ben partner bij een klein advocatenkantoor. Wij streven ernaar om onze diensten steeds meer online aan te bieden, waarbij integratie van web met backoffice steeds belangrijker wordt.
Eerst namen wij onze hosting diensten af via een groot ICT-bedrijf. Daar was het vaak lang wachten op antwoord en zodra vragen iets verder gingen dan de bekende standaardvragen, was het erg lang wachten op een antwoord, laat staan op een oplossing.
We zijn dus verhuisd naar bHosted.nl. Hun pakketten zijn makkelijk de beheren. De helpdesk is snel en vriendelijk en de prijs is zee acceptabel. We hebben nog geen moment spijt en raden iedereen bHosted.nl aan!

14 juli 2017 20:10
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted anders

Tot voor kort geen enkel probleem met bhosted, ik raadde mijn klanten aan om naar hun toe te gaan als ze hosting nodig hadden. Tot gisteren. Eén van mijn accounts is door hun verhuisd naar een andere omgeving en sindsdien is alles mis. Kan al meer dan een dag geen mail ontvangen (ook geen webmail) en mijn sites geven continue foutmeldingen, gebroken pagina's en 404-errors. Heb al regelmatig aan de bel getrokken via de helpdesk maar krijg het idee dat er niks aan gedaan wordt.
Heel vervelend omdat dit o.a. om een zakelijke site en een zakelijk e-mailaccount gaat.
Net gebeld met de helpdesk, maar de telefonische helpdesk is niet aanwezig. Geen idee of er iets aan de problemen die ik ervaar gedaan wordt.
Erg teleurgesteld.

20 juli 2016 15:46
Support
3,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted anders

Snel contact bij vragen, efficiënte antwoorden. Prettige ervaring dus!

20 juli 2016 08:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted anders

Bedankt voor de hulp. Om alles voor elkaar te krijgen gezien ik beginnende web site bouwer ben hebben jullie mij met alles zeer goed geholpen heel veel dank daarvoor
Dus een dikke 10 voor bhosted

22 juni 2016 15:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted anders

Goede hulp bij uit - met succes - uit quarantaine registreren van domeinnaam. Dank daarvoor!
De Websmid

15 januari 2016 09:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Hostingpakket 500mb

Recent slechte ervaringen! - Even links laten liggen tot ze hun zaakjes weer op orde hebben. Ik was jaren tevreden met een kleine magento site op bhosted. Was redelijk snel met een gemiddelde laadtijd van 1 seconde. Maar sinds maandag 13 oktober 2014 zouden de servers ge-upgrate zijn. Nu laadt de site in gemiddeld 6 seconden en wordt me gevraagd waarom ik met magento toch voor een shared omgeving heb gekozen? - Wel omdat bhosted daarvan op hun eigen website schrijft: "Magento - Het kan bij bHosted zonder problemen geïnstalleerd worden." En tijdens het zoeken naar een oplossing voor dit trage laden hebben we bij bhosted aangegeven dat we als test een schone magento v1.9 probeerden. Maar omdat we hiermee ver over de ruimte van 500MB gingen werd zonder overleg het pakket voor de komende 10 maanden maar even aangepast en gelijk extra EUR60 in rekening gebracht. Dit terwijl het probleem waar het allemaal mee begon nog steeds niet opgelost is en we hier ook niets meer van horen.

29 oktober 2014 04:21
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
4,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Hostingpakket 2000mb

Ik zit al heel wat jaren bij bHosted en op zich ben ik erg tevreden. De sites reageren snel, beheeromgeving is prima (soms mis ik iets als directadmin) en de support is ook erg goed. Ze zijn op zich ook niet duur, maar toch een 6 hiervoor. Wanneer je een wat grotere site hebt met bijv. veel foto's of iets anders, dan zijn de grotere paketten bij bHosted opeens erg duur in vergelijking met andere providers. Voor een paar sites ben ik dan ook bij hun weg moeten gaan omdat ik veel meer webruimte nodig had. Verder een erg goede provider.

16 oktober 2014 17:51
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted anders

Ondertussen maak ik al een behoorlijk aantal jaren gebruik van de diensten die bHosted biedt. Heb er een aantal domeinen geregistreerd in één hostingpakket. Destijds gekozen voor bHosted op basis van de prijs en het advies dat ik kreeg van een zakelijke relatie. En tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden over al hetgeen BHosted levert. Door de jaren heen hebben ze laten zien met de tijd mee te gaan en de aangeboden diensten hieraan aan te passen en te vernieuwen. Zij zijn in staat een snelle en adequate reactie (en niet te vergeten oplossing) te bieden als ik een vraag stel.

Kortom: ik ben op alle fronten zeer tevreden over hetgeen bHosted mij biedt!!

2 mei 2014 08:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Hostingpakket 500mb

Ben al jaren klant bij Bhosted, zeer stabiele webservers, zelden problemen. Als er een problem is, is men altijd er in geslaagd om het (snel) op te lossen, zelfs als ze het druk hebben. Ik beveel hen bij iedereen aan. Degelijk, betaalbaar, fantastisch werk!

23 april 2014 15:04
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Hostingpakket 500mb

Ik zit nu al weer 5 jaar bij bHosted en als het aan mij ligt blijft dat zo.

Uptime van de servers is heel goed, behalve die ene keer dat er een HDD crashte van de server waar toevallig mijn sites op staan. Ze hebben gepoogd de downtime zo kort mogelijk te houden, maar het was helaas toch iets meer dan 1 dag (shit happens, maar daarom een 8 voor kwaliteit).

Support is buiten proportioneel goed. Ik had ooit eens problemen met mijn (zelf geschreven) PHP script, en ze hebben gewoon naar de source gekeken om te zien wat het probleem was en met geholpen het op te lossen, Ik zie geen andere host dat doen!

Tot slot prijs. Dat ik naar ze overstapte 5 jaar terug waren ze al goedkoop. Maar door de jaren heen hebben ze de prijs alleen maar verlaagd! Niets te klagen dus daar.

Tot slot - bHosted is 100% GROEN! Dat telt zeker ook mee met de keuze om bij ze te blijven (buiten alle andere goede ervaringen die ik met ze heb ;-)

23 april 2014 10:25
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Hostingpakket 250mb

Mijn standaard hosting provider, en nog steeds een vaste haven na een "flirt" met andere providers. Goede prijs en nooit te klagen over afhandeling van zaken. Het config-panel is eenvoudig maar compleet en zeker voor Nederlandse en Belgische websites is het lastiger om een betere eerste host te vinden.

17 april 2014 22:53
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Hostingpakket 1000mb

Geweldig support. Lossen probleem snel op. Bijna nooit storing. Handig beheer paneel.

25 maart 2014 12:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted anders

Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Reageren snel en zorgen dat alles altijd netjes wordt afgehandeld.
Zeer tevreden dus

8 januari 2014 10:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted anders

Wat een toppers zijn dat bij BHosted. Snelle service, goed en duidelijk georganiseerd, snel antwoord op vragen en als je er zelf even niet uitkomt staan ze altijd voor je klaar om het, zonder extra kosten, voor je op te lossen. En dat allemaal voor een nette prijs.

25 april 2013 10:34
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
8,0
0 10 10,0
bhosted

bhosted review door

Ervaring met hostingpakket:
bhosted Hostingpakket 500mb

Top hosting met supersnelle service en een lage prijs. Aanrader!

3 april 2013 11:25
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0