HostingWijzer

DataCT hosting reviews vergelijken

Er zijn 35 ervaringen achtergelaten door klanten van DataCT. De gemiddelde, algemene beoordeling die DataCT heeft gekregen is 8,9.

0 10
DataCT

DataCT review door

Ervaring met hostingpakket:
DataCT Basic Professional

In het begin geen problemen gehad maar de laatste maanden gaat de boel regelmatig plat. Helpdesk geeft het
volgende commentaar: "Er zijn gebruikers die graag een extra kopie willen maken en die zorgen ervoor dat de server vol loopt".
Het is dus een bekend probleem maar behalve het opnieuw starten van een service en/of server gebeurd er niks. Ook is Datact volledig onbereikbaar
in het weekend. Je bent dus machteloos als je webshop door toedoen van andere gebruikers niet meer functioneert en je kunt omzet misloopt door dit beleid.

26 november 2017 09:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
DataCT

DataCT review door

Ervaring met hostingpakket:
DataCT Basis Standard

Aangezien zelf nieuwsberichten plaatsen op onze oude website nagenoeg onmogelijk was, besloten we een nieuwe WordPress website te laten maken. Volgens ons webdesign bureau was DataCT een betrouwbare hoster. Inmiddels kunnen we dat volmondig bevestigen.

3 juli 2017 11:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
DataCT

DataCT review door

Ervaring met hostingpakket:
DataCT anders

Via onze corporate website versturen klanten regelmatig vertrouwelijke informatie. Vanuit privacyoverwegingen bij DataCT aangeklopt voor een SSL-certificaat met maximale encryptie. Alles werkt naar behoren, zoals we al jarenlang gewend zijn van deze partij.

19 juni 2017 10:38
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
DataCT

DataCT review door

Ervaring met hostingpakket:
DataCT Minimum Professional

Na overleg met onze websitebouwer werd duidelijk dat SSL echt nodig is voor een veilige website. In onze zoektocht naar de beste aanbieder kwamen we uit bij DataCT. Alles direct geregeld en geen omkijken meer naar de veiligheid. TOP!

5 juni 2017 11:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
DataCT

DataCT review door

Ervaring met hostingpakket:
DataCT anders

Vanaf onze aanmelding bij DataCT, inmiddels al weer een paar jaar geleden, is onze website altijd zeer goed bereikbaar geweest. Bij technische vragen krijgen wij altijd zeer snel een duidelijke reactie en onlangs hadden we een probleem dat per omgaande is opgelost. Wij zijn zeer tevreden.

22 mei 2017 15:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
DataCT

DataCT review door

Ervaring met hostingpakket:
DataCT Basis Standard

Toen ik begon met mijn blog, koos ik voor het Wordpress Start pakket van DataCT. Nu het aantal bezoekers is toegenomen, ben ik overgestapt naar de Plus-versie. Positief verrast door de eenvoud van de opschaling. Flexibel bedrijf met heldere communicatie!

22 mei 2017 07:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
DataCT

DataCT review door

Ervaring met hostingpakket:
DataCT Basis Standard

Bijna alle hostingproviders beloven een hoge uptime en goede service. Als een van de weinige aanbieders maakt DataCT deze belofte ook echt waar. Onze website ligt er nooit uit, is altijd snel bereikbaar en bij vragen ontvangen we direct een reactie. Meer dan tevreden!

8 mei 2017 08:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
DataCT

DataCT review door

Ervaring met hostingpakket:
DataCT Minimum Standard

Ik wilde mijn domeinnaam verhuizen naar DataCT maar ben zelf niet erg technisch onderlegd. Van begin tot eind kreeg ik duidelijke uitleg, waardoor het hele verhuisproces uiteindelijk heel gemakkelijk verliep. Zulke snelle service heb ik nog niet eerder meegemaakt, top!

24 april 2017 08:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
DataCT

DataCT review door

Ervaring met hostingpakket:
DataCT Minimum Standard

Domeinregistratie verliep snel en probleemloos. Vlot antwoord op vragen en een nette behandeling door behulpzame medewerkers. Goede eerste ervaring en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!

11 april 2017 08:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
DataCT

DataCT review door

Ervaring met hostingpakket:
DataCT Basis Standard

Domeinnaam was helaas al bezet. Website van DataCT gaf goede suggesties voor alternatieve extensies, waarna we direct verder konden met het bestelproces. In paar muisklikken hosting erbij genomen en klaar. Goede, moderne hostingprovider.

27 maart 2017 09:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
DataCT

DataCT review door

Ervaring met hostingpakket:
DataCT anders

Goede alles-in-een-aanbieder voor zowel hosting als domeinregistratie. Direct na aanvraag duidelijke mail in de inbox met daarin alles uitgelegd. Niet veel later al toegang tot de nieuwe site. Service is in mijn ogen bovengemiddeld snel.

8 maart 2017 10:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
DataCT

DataCT review door

Ervaring met hostingpakket:
DataCT Basic Professional

Vakmensen die je als klant behandelen en vragen serieus oppakken èn juist beantwoorden. Prima support dus.

14 juli 2016 14:19
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
DataCT

DataCT review door

Ervaring met hostingpakket:
DataCT Basic Professional

Support is zowel per mail als telefonisch goed bereikbaar en biedt goede service en werkende oplossingen! Zeer tevreden!

22 juni 2016 13:29
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
DataCT

DataCT review door

Ervaring met hostingpakket:
DataCT anders

Diverse webshops via datact, probleemloos. Snelle support, scherpe prijzen, nog nooit problemen gehad.

15 juni 2016 16:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
DataCT

DataCT review door

Ervaring met hostingpakket:
DataCT Minimum Standard

Super de vraag wordt snel en vakkundig beantwoord
Via e-mail alswel telefonisch

12 mei 2016 15:43
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0