HostingWijzer

Domeinwinkel hosting reviews vergelijken

Er zijn 64 ervaringen achtergelaten door klanten van Domeinwinkel. De gemiddelde, algemene beoordeling die Domeinwinkel heeft gekregen is 9,0.

0 10
Domeinwinkel

Domeinwinkel review door

Ervaring met hostingpakket:
Domeinwinkel anders

Don’t trust them. They promise that within 4 hours Your website will be online after few days still offline. I have made 20 service tickets, no answers at all. It is a simple fraud, tomorrow I’m reporting whole case to the officials.

14 november 2018 22:35
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Domeinwinkel

Domeinwinkel review door

Ervaring met hostingpakket:
Domeinwinkel Premium

Vreselijke ervaring met Domeinwinkel! Ga nooit met deze partij in zee!

Alles wat er fout kan gaan, gaat er fout:
1. Klantenservice reageert niet op e-mails en is niet telefonisch bereikbaar, ook in gevallen van spoed (zoals website offline).
2. Ondanks mijn uitgebreide ervaring met verhuizingen, ging het verhuizen van mijn website helemaal mis. Errors bij inloggen FTP. DNS instellingen verkeerd. Website 2 dagen offline wegens verkeerd ingesteld SSL-certificaat (dus 2 dagen geen inkomsten), ondanks belofte dat er geen downtime zou zijn.
3. Na 3 weken was mijn website weer offline (suspended), ondanks tijdige upgrade naar groter pakket met meer dataverkeer. Men reageert niet op mijn e-mails. Mijn website is op dat moment 3 dagen offline geweest (dus wederom 3 dagen inkomsten misgelopen), want in het weekend is Domeinwinkel gesloten. Heb tot de dag van vandaag (dit is een week geleden) geen reactie van hen ontvangen.
4. Ik heb mijn contract een week geleden opgezegd en ik heb hier sindsdien iedere dag over gemaild, maar Domeinwinkel heeft de opzegging nog steeds niet bevestigd. Ik hoop dat ik ooit nog van dit contract af kom.

Ik hoop dat ik nooit meer iets met deze partij te maken hoef te hebben!

30 oktober 2018 08:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Domeinwinkel

Domeinwinkel review door

Ervaring met hostingpakket:
Domeinwinkel Basic

Erg plezierige samenwerking met Domeinwinkel! Ik ben nu ongeveer een maand klant en vind Domeinwinkel een erg fijne hosting partij. Ik had moeite met het instellen van DNS instellingen voor mijn domeinnaam, Hester heeft me hier meteen mee geholpen en nu kan ik het zelf!

26 maart 2018 17:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Domeinwinkel

Domeinwinkel review door

Ervaring met hostingpakket:
Domeinwinkel anders

Ik ben nu een aantal maanden klant maar Domeinwinkel komt systematisch de gemaakt afspraken niet na. Nu wil ik opzeggen en heb daarvoor diverse e-mails verzonden naar Domeinwinkel maar daar wordt niet op gereageerd. Bij de verkoop reageerde Tijmen van Dijl van Domeinwinkel binnen 1 dag op mijn e-mail maar wanneer je wilt opzeggen of hulp nodig hebt geven ze niet thuis. Super teleurstellende ervaring en ik voel mij opgelicht. Ik raad iedereen af met dit bedrijf in zee te gaan.

3 december 2017 15:27
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Domeinwinkel

Domeinwinkel review door

Ervaring met hostingpakket:
Domeinwinkel Premium

Wow, wat snel is de hosting. Zeer verbaasd hierover aangezien ik het in eerste instantie niet kon geloven.

Wil je snelheid? Stap dan maar over, ze maken hun beloftes waar.

3 oktober 2017 15:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Domeinwinkel

Domeinwinkel review door

Ervaring met hostingpakket:
Domeinwinkel Basic

Erg goed geholpen met het kiezen van het juiste pakket. Jeroen gaf eerlijk aan dat het Basic pakket voldoende was terwijl ik voor het Premium pakket wilde gaan. Scheelt mij weer wat eurotjes. Alles draait ook nog eens goed.

4 augustus 2017 13:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Domeinwinkel

Domeinwinkel review door

Ervaring met hostingpakket:
Domeinwinkel anders

Slechtste ervaring die ik ooit heb gehad met een hosting. Ze hadden beloftes gemaakt welke ze niet konden nakomen, voornamelijk dat hun hosting Magento 2 zou ondersteunen. Toen wij erachter waren gekomen na meer dan 60 e-mails en ongeveer 20 dagen bezig dat het niet kon wilden ze het geld niet terugbetalen. Hun 30 dagen bedenktijd is dus ook niet waar. Geloof niks die zij zeggen, ze zijn oplichters en geven nu geen antwoord op mijn e-mails. Ow trouwens er is geen telefoonnummer dat je kunt bellen ze zitten altijd achter een e-mailadres te schuilen. Ik zou iedereen adviseren om geen gebruik te maken van deze hosting want je zal zeker je geld kwijtraken zoals ik.

28 juli 2017 15:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Domeinwinkel

Domeinwinkel review door

Ervaring met hostingpakket:
Domeinwinkel Basic

Sinds kort klant bij Domeinwinkel en ik had wat hulp nodig met het overzetten van de website. Dit werd snel en adequaat opgepakt door de support. Na het succesvol overzetten ontving ik ook nog wat tips over het optimaliseren van mijn website. Daar ga ik mee aan de slag!

20 juni 2017 17:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Domeinwinkel

Domeinwinkel review door

Ervaring met hostingpakket:
Domeinwinkel Basic

Kan niet anders dan positief zijn. Ben een paar jaar geleden een kleine webshop begonnen en kreeg goed advies over welk hostingpakket ik het beste kon nemen en waar ik op moest letten. Elk probleempje wordt razendsnel opgelost.

14 juni 2017 13:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Domeinwinkel

Domeinwinkel review door

Ervaring met hostingpakket:
Domeinwinkel anders

Heb een domeinnaam hier gekocht, ik gebruik hem niet meer, want ik denk: automatische verlenging staat uit..
Na een jaar krijg ik ineens een rekening van 12 euro binnen, ik MOET het voldoen binnen zoveel dagen. Ook krijg ik een brief thuis gestuurd...
Ik neem contact op en ik zeg dat ik het domein dit jaar niet heb gebruikt en het per direct al opgezegd had. Als antwoord krijg ik: Je zal de rekening toch moeten voldoen, anders krijg je mensen op je dak...

Nooit meer iets hier kopen, veel te duur, support reageert laat etc.
Prut bedrijf

31 december 2016 10:32
Support
2,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
2,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Domeinwinkel

Domeinwinkel review door

Ervaring met hostingpakket:
Domeinwinkel Basic

Ik heb mijn portfoliowebsite bij Domeinwinkel zelf gemaakt met de sitebuilder. Aanrader voor iedereen zonder html/css achtergrond.

4 juli 2016 17:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Domeinwinkel

Domeinwinkel review door

Ervaring met hostingpakket:
Domeinwinkel Basic

Tot nu toe ben ik heel erg tevreden over domeinwinkel. Ik heb best wel veel technische vragen gehad en dit was geen enkel probleem voor de support. Toppie!

27 mei 2016 17:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Domeinwinkel

Domeinwinkel review door

Ervaring met hostingpakket:
Domeinwinkel Basic

Tot nu toe goede ervaringen met Domeinwinkel. Alles draait naar behoren en vragen worden snel beantwoord.

23 mei 2016 12:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Domeinwinkel

Domeinwinkel review door

Ervaring met hostingpakket:
Domeinwinkel Basic

Erg fijne dienstverlenging en klantenservice.

18 september 2014 11:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Domeinwinkel

Domeinwinkel review door

Ervaring met hostingpakket:
Domeinwinkel Basic

Bij het aanvragen van mijn webhosting kon ik niet inloggen en e-mail aanmaken, slechte zaak. Daarna kwam ik er via de helpdesk achter dat mijn domeinnaam nog aan de diensten van de oude provider gekoppeld waren zodat mijn site niet direct offline kon gaan. Erg netjes dus van Domeinwinkel, alleen had wel meteen gemeld kunnen worden.

De service is verder snel en persoonlijk.

16 september 2014 13:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0