HostingWijzer

Flexwebhosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 40 ervaringen achtergelaten door klanten van Flexwebhosting . De gemiddelde, algemene beoordeling die Flexwebhosting heeft gekregen is 6,0.

0 10
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik heb voor mijzelf en voor anderen op 6 accounts aan en af rond de 30 websites draaien bij FXW (FlexWebHosting). Wij zijn 5 jaar geleden na zorgvuldige studie overgestapt op Flexwebhosting, toen we een eigen VPS nodig hadden. Wij zijn altijd heel erg tevreden geweest. Wij hebben diverse verschillende FXW pakketten gebruikt, van het eenvoudigste instappakket tot eigen servers. Onze beste ervaringen zijn met de Premium SSD en de eigen VPS, maar de andere werken ook prima.

Toevallig vandaag een vergelijkende test gedaan met zeer vergelijkbare pakketten bij Web-Oke en bij Flexwebhosting. Bij Flexwebhosting was de snelheid om een bepaalde site te openen 1,61 seconden. Dit was bij Web-Oke 15,66 seconden, dus bijna 10x zo snel bij Flexwebhosting, bijna 10x zo traag bij Web-Oke. De twee sites waren van elkaar gekloond, en dus in alle opzichten identiek.

Support is altijd super geweest bij Flexwebhosting, althans voor ons. Ze doen zonder klagen vaak genoeg meer dan m.i. van een provider verwacht mag worden. Ik snap dus niet helemaal waar de slechte reviews vandaan komen. Maar wij blijven bij Flexwebhosting, omdat zij ons zo uitstekend ontzorgen en doen wat ze beloven.

15 oktober 2018 17:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Sinds jaren ongeveer 34 VPS'en draaien bij FXW / Flexwebhosting.

Op een aantal VPS'en draaien veel technische problemen en mankementen. Deels aan ons te wijten, maar grotendeels aan incorrecte settings en logs.

Na meermaals contact is een afspraak gemaakt om meer diskruimte toe te kennen. Deze afspraak heeft ongeveer 13,5 maand gelopen.

Echter dient zich een nieuw probleem voor, waarin een redelijk incompetente salesmedeweker het gesprek aan wil gaan, met als doel wederom te moeten upgraden. Waar dit niet comform afspraak is.

Conclusie van het gesprek: wij als klant, spreken onwaarheden en uitzonderingen kunnen en mogen niet gemaakt worden. Daar na 5 minuten duidelijk was, dat een volwassen en zakelijk geprek niet te voeren valt met sales FXW, het gesprek gestopt.

De bewijslast zal ik te samen met een logboek van de afgelopen 24 maanden aan problemen delen met het bedrijf na migratie inclusief kostenraming. Het vertrouwen gaat mij boven een schriftelijk bewijs, en dit is zowel commercieel als technisch ver te zoeken bij FXW.


Te samen met achterhaalde technische oplossingen, niet marktconforme prijzen en incompetent personeel stopt hier de samenwerking.

Nu migreren naar een andere partij met alle servers en kan ik enkel het advies geven aan iedereen die deze partij overweegt: Niet doen!

Kies voor een gedegen partij met voldoende schaalgrote en kwaliteit. Deze partij is in mijn ogen een groot kanshebber op omvallen.

29 augustus 2018 11:51
Support
3,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket XL

Na jarenlang met 11 domeinen en websites tot volle tevredenheid bij Flexwebhosting te hebben gezeten met ons bedrijf werd 1 van onze site plotseling op zwart gezet. De communicatie hierover was ronduit slecht te noemen. Men vond het nog niet eens een telefoontje waardig om ons hierover in kennis te stellen. We hebben besloten per direct over te stappen. Onze nieuwe host biedt betere beveiliging en is bovendien veel goedkoper. Dankjewel Flexweb !

9 augustus 2018 11:00
Support
4,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
4,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 1

Jarenlang goede ervaringen. Bij het overzetten van mijn data van oude naar nieuwe server is mijn website op zwart gezet omdat gebruikersnaam / wachtwoord te onveilig waren. Goed dat hier op gelet wordt. MInpunt dat deze actie niet gecommuniceerd wordt zodat tijdig actie door mij kan worden ondernomen. Vervolgens wel behulpzame medewerker helpdesk.

5 augustus 2018 15:54
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
4,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 2

Super!!
Beste provider voor dedicated IP address, support, prijs/kwaliteit verhouding, snelle en professionele feedback.
Ik ben reseller en kan niets negatiefs zeggen na meer dan 4j al klant te zijn

4 juli 2018 17:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 1

Netjes voor verloopdatum pakket aangegeven dat ik niet wil verlengen. Word enkel naar algemene voorwaarden verwezen, en dat factuur betaald dient te worden voor een periode die nog helemaal niet begonnen is. Waar is klantvriendelijkheid gebleven?

Verder betreffende kwaliteit: hostingplatform is sterk verouderd.

5 juni 2018 15:32
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Flexmini Pakket 1

Twee keer in één maand mijn blog offline vanwege onderhoud en storingen. Bij de tweede storing navraag gedaan wanneer deze verholpen zou worden, wordt er ongevraagd een oude backup terug gezet waardoor ik van meerdere dagen werk kwijt ben.
Deze actie van support was helaas niet meer onomkeerbaar.

Met dit soort praktijken helaas niet aan te raden. De afgelopen tijd lijkt het wat minder te gaan met de stabiliteit.

25 mei 2018 17:54
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Prijs/kwaliteit is TOP !!!
Al zeker 12 jaar neem ik verschillende diensten bij verschillende hosters e.d. af. Flexwebhosting is het meest betrouwbaar en flexibel, zeker voor dat geld.
Domeinnaamprijzen mogen wat mij betreft wel ietsje omlaag en het is natuurlijk jammer dat je niet 24/7 kunt bellen voor support. Maar met een terecht (spoed) ticket via het klantpanel wordt je wel 24/7 geholpen en indien nodig gebeld.
Ben ook nog geen wensen tegengekomen die niet kunnen of waarvoor extra betaald zou moeten worden wat niet in de produktomschrijving vermeld staat/stond. Produktomschrijvingen op de website komen dus goed overéén met wat je geleverd krijgt en zelfs meer, en dat is zeker niet altijd het geval.

18 mei 2018 14:40
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ontzettend goede ervaring mee, ben al een paar jaar bij Flexwebhosting, zeer snel antwoord op al je vragen en geen moeite is teveel.

29 december 2017 12:52
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik ben al jaren klant bij Flexwebhosting.

Ik was na een aantal andere hosting providers, met zeer matige klantenservice, waarbij of een FAQ of een ticket (waar tijd overheen ging voordat er een antwoord kwam) op zoek naar een hosting provider met een goede service. Deze heb ik gevonden bij Flexwebhosting, een zeer service gerichte technische dienst en klantenservice. Ik ben er zeer te spreken over. als je ergens mee zit bel je op en je wordt direct goed geholpen. Zelfs een keer tot vrijdag avond laat was FXW niet beroert om mij te helpen met een verhuizing omdat er iets mee was. Kortom ze denken mee voor oplossingen en hebben vriendelijke en kundige telefonische support.

erg tevreden

1 november 2017 17:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Flexmini Pakket 1

Zoek een ander bedrijf!

Zeer slechte ervaring wil een token om te verhuizen maar dat willen ze pas afgeven als ik het voor het komende jaar betaal.
Voor dit jaar heb ik vorige jaar voortijdig betaald. Nu heb ik ruim nog een maand voordat het volgende stilzwijgende contract voor 12 maanden weer ingaat. Je komt er niet vanaf iedere keer gezeik met dit bedrijf.

Voor het bedrag van het parkeren van een domein kan ik bij een andere hostingbedrijf 2 x domein registeren en hosten.

Maar goed bent u zelf tevreden blijf dan bij dit bedrijf.

14 juli 2017 16:11
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket XL

Huur een eigen managed server, erg te spreken over hun goede support

19 april 2017 12:09
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 1

Enorme goede service, en erg zekere en betrouwbare website hosting. Veel domeinnamen en email op IMAP, nooit problemen!
Dit is de beste hosting provider die ik ooit had

4 april 2017 22:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik heb nu 7 jaar ervaring met verschillende hosting providers, maar geen enkele hostingprovider biedt de support FlexWebHosting biedt.

Er draaien nu bijna 200 sites bij Flexwebhosting en kan zeggen at ik meer dan tevreden ben.

29 maart 2017 11:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Met alle pakketten die ik bij Flexwebhosting heb, vind ik de service en support uitstekend. altijd snelle hulp gekregen. in 2014 waren er wat problemen. na 2 jaar zijn deze dan uiteindelijk door nieuwe personeelsleden opgelost.

26 oktober 2016 14:31
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0