HostingWijzer

Flexwebhosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 31 ervaringen achtergelaten door klanten van Flexwebhosting . De gemiddelde, algemene beoordeling die Flexwebhosting heeft gekregen is 6,1.

0 10
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik ben al jaren klant bij Flexwebhosting.

Ik was na een aantal andere hosting providers, met zeer matige klantenservice, waarbij of een FAQ of een ticket (waar tijd overheen ging voordat er een antwoord kwam) op zoek naar een hosting provider met een goede service. Deze heb ik gevonden bij Flexwebhosting, een zeer service gerichte technische dienst en klantenservice. Ik ben er zeer te spreken over. als je ergens mee zit bel je op en je wordt direct goed geholpen. Zelfs een keer tot vrijdag avond laat was FXW niet beroert om mij te helpen met een verhuizing omdat er iets mee was. Kortom ze denken mee voor oplossingen en hebben vriendelijke en kundige telefonische support.

erg tevreden

1 november 2017 17:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Flexmini Pakket 1

Zoek een ander bedrijf!

Zeer slechte ervaring wil een token om te verhuizen maar dat willen ze pas afgeven als ik het voor het komende jaar betaal.
Voor dit jaar heb ik vorige jaar voortijdig betaald. Nu heb ik ruim nog een maand voordat het volgende stilzwijgende contract voor 12 maanden weer ingaat. Je komt er niet vanaf iedere keer gezeik met dit bedrijf.

Voor het bedrag van het parkeren van een domein kan ik bij een andere hostingbedrijf 2 x domein registeren en hosten.

Maar goed bent u zelf tevreden blijf dan bij dit bedrijf.

14 juli 2017 16:11
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket XL

Huur een eigen managed server, erg te spreken over hun goede support

19 april 2017 12:09
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 1

Enorme goede service, en erg zekere en betrouwbare website hosting. Veel domeinnamen en email op IMAP, nooit problemen!
Dit is de beste hosting provider die ik ooit had

4 april 2017 22:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik heb nu 7 jaar ervaring met verschillende hosting providers, maar geen enkele hostingprovider biedt de support FlexWebHosting biedt.

Er draaien nu bijna 200 sites bij Flexwebhosting en kan zeggen at ik meer dan tevreden ben.

29 maart 2017 11:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Met alle pakketten die ik bij Flexwebhosting heb, vind ik de service en support uitstekend. altijd snelle hulp gekregen. in 2014 waren er wat problemen. na 2 jaar zijn deze dan uiteindelijk door nieuwe personeelsleden opgelost.

26 oktober 2016 14:31
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 1

Kutbedrijf met kutservice die alleen maar uit is op je kutgeld.
Mijn ervaring:
- Stilzwijgend verlengen
- Opzeggen is het moeilijkste wat er is
- Klantenservice spreekt elkaar tegen

En dit alles voor een prijsverhoging van maarliefst 30 tot 60% per jaar zonder enige communicatie!
De groeten!

7 oktober 2016 20:02
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 2

Ik ben geen computerwizard, maar met flexwebhosting is dat geen probleem. Supergoede kwaliteit, alles werkt zoals je wilt, en de helpdesk is zo supersnel en superbehulpzaam dat ik me bijna schuldig ga voelen over de vragen die ik stel! Wat een helden!

23 september 2016 15:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket XL

Met tientallen websites, honderden websites van klanten en een aantal dedicated servers bij Flexwebhosting zijn wij uiterst tevreden.
Flexwebhosting is een no-nonsense bedrijf die exact weet waar ze over praten.
De service is beter dan bij welke webhoster dan ook in Europa. Sterker nog, nog niet eerder meegemaakt op dit niveau.
Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring met verschillende hosters en inmiddels bijna alles ondergebracht bij Flexwebhosting.
Onze klanten ervaren de service ook als ongekend.
Beter als dit is niet te vinden, punt. Slechte reviews kunnen alleen ontstaan door het ZELF maken van fouten. En zelf daar bieden ze support om het voor de klant zo goed mogelijk op te lossen.
Vertrouwde webhosting met ervaren specialisten.

4 mei 2016 18:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik ben al ruim 3 jaar klant bij FXW, over het algemeen alleen goede ervaring. Zojuist heeft iemand van emergency support op zijn zaterdagmiddag een probleem opgelost op mijn server.
Al met al een aanrader, beter dan TransIP en andere concullega's

20 februari 2016 17:22
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 1

Eigenlijk een prima bedrijf. Ben er al meer dan 10 jaar tevreden klant en heb meerdere mensen bij hen aan een website geholpen. Een aantal jaren geleden was de quality of service niet de beste, maar mijn servers en sites draaien al meer dan 3 jaar als een zonnetje.
Tickets worden snel (binnen een uur) online beantwoord en de telefonische hulp is prima. Niet altijd wordt ik pro-actief geholpen en mis ik diepgaande technische kennis, maar problemen (als ze er al zijn) worden snel opgelost.

12 februari 2016 00:06
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting Hostingpakket 2

Inmiddels mag ik voor het 3e jaar mijn site hosten bij FlexWebHosting.nl!

Uitstekende dienstverlener en een erg fijne en snelle support!

7 januari 2016 14:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Sinds 2012 ben ik klant bij Flexwebhosting en ik beschik over 10 domeinen met mooi geprijsde hosting pakketten. Waar ik het meeste van onder de indruk ben is de klantenservice en de snelheid waarbij problemen opgelost worden. Ik maak graag gebruik van de chat-functie en de medewerkers zijn menselijk en bekwaam om technische obstakels à la minute te overbruggen! Top service!

21 juli 2015 09:25
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Ik ben pas sinds kort klant bij Flexweb maar ben hiervoor nog nergens een andere provider tegen gekomen waar ik zo´n goede service krijg. Ik krijg snel, korte en duidelijke antwoorden die een leek als ik ook begrijpt. Prijstechnisch ook zeer in orde. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

17 juli 2015 10:42
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Flexwebhosting

Flexwebhosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Flexwebhosting anders

Vele jaren zeer tevreden klant geweest en toen weggegaan vanwege eigen servers in ander datacentra.
Nu sinds november weer klant en buiten wat onduidelijkheden over backup van VPS (standaard NIET ingesteld) heb ik echt enkel goede ervaringen.
Vooral de support is snel en proberen echt met je mee te denken.

14 mei 2015 23:07
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0