HostingWijzer

Hosted.nl hosting reviews vergelijken

Er zijn 9 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosted.nl. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosted.nl heeft gekregen is 6,4.

0 10
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Met afstand het slechtste webhosting bedrijf waar ik ooit mijn websites heb gehost. Ontzettend trage support. Ik stuur een mail en krijg ofwel geen reactie ofwel ze doen niets. Alles gaat zo tergend traag bij dit bedrijf. De onkunde is onnoemelijk groot. Ik heb al mijn sites meteen verhuisd. Ben wel 80 euro lichter, wat als oplichting voelt!

30 juli 2018 16:16
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Ik heb niet veel ervaring met het bedrijf zelf, omdat ik alleen een domeinnaam heb geregistreerd. Ik kan dus weinig vertellen over de hostingservice. Wel kan ik net als de andere reviewers meedelen dat Hosted werkt met jaarcontracten en dat dit stilletjes wordt verlengd als je niet oplet.

Ik heb hierom contact met ze opgenomen en uitgelegd dat het tegen de wet van Dam ingaat om mij na een jaarcontract nog aan een jaarcontract vast te zetten. Zij hebben mij een creditnota opgestuurd zonder enige verdere uitleg of ze het in de toekomst anders gaan aanpakken.

Als je in zee gaat met dit bedrijf let dan aan het einde van je contract op dat je niet stilletjes voor nog een jaar wordt verlengd. Ga ook niet akkoord met voorwaarden waar je het niet eens mee bent.

14 juli 2018 15:06
Support
3,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Natuurlijk komt een storing met je pc altijd op een moment waarop je het niet kunt gebruiken. Mijn ervaring met de technische medewerkers zijn TOP! Altijd snel bereikbaar, of het nu avond, overdag of in het weekend is. Altijd vriendelijk, behulpzaam en binnen no-timel is mijn pc weer optimaal.

20 november 2017 15:39
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Beste en snelste service die ik ooit heb gehad.
De mensen die in dit bedrijf werken weten echt goed wat ze doen en dat ook nog super snel!
Bij vragen heb ik binnen korte tijd een antwoord en tot nu altijd een oplossing - of nog beter: zij hebben het opgelost voor mij.
Heel erg bedankt hiervoor.
Ik kom altijd graag terug en zal jullie ook aanbevelen bij mensen!!

8 augustus 2017 20:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Algemeen geen 9 of 10. De hosting en support is al vele jaren prima. Vooral de uptime vind ik indrukwekkend na teleurstellende ervaringen bij andere grote hostingpartijen. Wel enorm irritant is de vele facturen en onterechte betalingsherinneringen. Betalingen verwerken ze zelf slecht en de betaaltermijn zetten ze gewoon op 12 dagen. Volgens mij is het administratief een zooitje want dit is het enige bedrijf dat zoveel irritatie oproept door facturen (van ook 5 euro) en herinneringen. Technisch is het prima, de support uitstekend en prijs/prestatie goed. .

25 oktober 2016 13:07
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Bij elke andere host kun je maandelijks opzeggen maar bij hosted.nl kun je door blijven betalen omdat je vast zit aan een contract. Niet aan beginnen dus.

29 maart 2016 02:15
Support
2,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Heb meerdere domeinen hier lopen.
Ben zeer tevreden. Altijd snelle en kundige reactie, als ik een vraag heb. DNS wijzigingen zelf te beheren en gebeurd ook direct.
Niets dan lof over deze provider.

9 februari 2015 12:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl 400

Snelle support, zowel per mail als aan de telefoon. Zijn erg behulpzaam met dingen instellen, wanneer ik hierom vraag.

betalingen en opzeggingen lopen soepel, contracten die gaan verlopen worden tijdig gemeld.

19 december 2013 16:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl 1000

Slechte ervaring hier op gedaan en krijg geen medewerking om een contract te stoppen en mag dus een jaar lang betalen voor iets wat ik niet gebruik. Ook de ondersteuing is voor website's is bagger en ook een van de rede dat ik daar weg wil. Mensen begin er niet aan.

Reactie Hosted.nl: Wij zijn van mening dat wij een duidelijke mailwisseling met de klant hebben gehad, inzake het contract. Hierbij heeft de klant zelf meerdere fouten gemaakt bij het opzeggen van de overeenkomst. Dit erkent de klant, echter blijft hij van mening dat wij hem schadeloos moeten stellen. Wij zijn van mening dat het correct naleven van contracten het fundament is van een eerlijke en transparante dienstverlening, dit werk dus ook twee kanten op.

17 december 2013 22:10
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0