HostingWijzer

Hosted.nl hosting reviews vergelijken

Er zijn 22 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosted.nl. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosted.nl heeft gekregen is 7,4.

0 10
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Alles op een prettige en klantvriendelijke manier. Hartelijk dank medewerkers van Hosted!

16 mei 2019 20:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl 400

Amateuristisch support sinds de laatste jaren. 4 jaar geleden begonnen met deze partij. Alles wat tip top in orde. Echter het laatste jaar bar slechte support. Kennis van zaken ontbreekt er bij ieder. Nu moet ik wel zeggen de mensen die er 4 jaar gelden werkten zijn ook niet meer aanwezig bij dit bedrijf.

10 mei 2019 00:47
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl 1000

~Zeer slecht bedrijf. Het storing nummer werkt niet en zijn buiten kantoor tijden niet te bereiken. Je krijgt een zogenaamde juffrouw aan de telefoon die het probleem alleen maar excaleerd. Geen contact met rechtstreekse specialisten die de problemen op technisch niveau met je kunnen besproken.

Hierdoor worden problemen die in 5 minuten opgelost kunnen worden verlengt met 24 uur.

10 mei 2019 00:32
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Zeer te spreken over Hosted, een zeer keurig en correct bedrijf. De mensen barsten van de expertise en zijn echte icters en weten waar ze het over hebben. Een zeer tevreden klant.

9 mei 2019 15:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Goede service en vriendelijke helpdesk.

7 mei 2019 12:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Al jarenlang tevreden klant! Ik maak gebruik van hosting en domeinen. Eerlijk gezegd verbazen mij sommige beoordelingen mij een beetje. Ik heb vaker contact gehad met hun support en altijd naar tevredenheid en vriendelijk geholpen. Ondanks wat vele partijen beloven is Hosted wel de partij die alle afspraken goed nakomt met uitstekende support.

4 mei 2019 16:39
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Belabberde en amateuristische partij. Support heeft nergens verstand van en helpen je niet verder.

28 maart 2019 13:43
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Goede ervaring met Hosted.nl en dat al jaren lang. Bedankt jongens!

22 maart 2019 11:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Voor kubernetes experts moet je bij Hosted zijn!

7 maart 2019 09:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Prima hoster voor domeinen, ssl en hosting.

6 maart 2019 13:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Meerdere jaren, fijne ondersteuning en eerlijk advies. Kan ze eenvoudig bellen en langsgaan. Dankjewel Hosted voor de prettige hulp en hosting!

5 maart 2019 08:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Al een paar maanden klant van Hosted. Je krijgt veel waar voor je geld. Snelle servers met SSD, goede ondersteuning van de helpdesk. De helpdesk reageert snel en ze weten waar ze het over hebben. Ik ben heel tevreden!

4 maart 2019 15:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Online Werkplekken, Domeinregistratie en Webhosting afgenomen bij Hosted.nl. 5 jaar tevreden klant en blij met de eerlijke en persoonlijke ondersteuning. Hier kunnen nog veel andere partijen van leren. Fouten maken kan iedereen, maar een oplossing aanbieden is altijd prettig. Een eerlijke en goede waardering waard.

4 maart 2019 15:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Met afstand het slechtste webhosting bedrijf waar ik ooit mijn websites heb gehost. Ontzettend trage support. Ik stuur een mail en krijg ofwel geen reactie ofwel ze doen niets. Alles gaat zo tergend traag bij dit bedrijf. De onkunde is onnoemelijk groot. Ik heb al mijn sites meteen verhuisd. Ben wel 80 euro lichter, wat als oplichting voelt!

30 juli 2018 16:16
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hosted.nl

Hosted.nl review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosted.nl anders

Ik heb niet veel ervaring met het bedrijf zelf, omdat ik alleen een domeinnaam heb geregistreerd. Ik kan dus weinig vertellen over de hostingservice. Wel kan ik net als de andere reviewers meedelen dat Hosted werkt met jaarcontracten en dat dit stilletjes wordt verlengd als je niet oplet.

Ik heb hierom contact met ze opgenomen en uitgelegd dat het tegen de wet van Dam ingaat om mij na een jaarcontract nog aan een jaarcontract vast te zetten. Zij hebben mij een creditnota opgestuurd zonder enige verdere uitleg of ze het in de toekomst anders gaan aanpakken.

Als je in zee gaat met dit bedrijf let dan aan het einde van je contract op dat je niet stilletjes voor nog een jaar wordt verlengd. Ga ook niet akkoord met voorwaarden waar je het niet eens mee bent.

14 juli 2018 15:06
Support
3,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0