HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 276 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 9,0.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Gewoon prima service. Oké, misschien geen telefonische helpdesk, maar je vragen worden uitstekend en snel beantwoord.
En als je de prijs / kwaliteit gaat vergelijken noem mij dan eens een ander die het zelfde levert voor het zelfde geld. Nee dus....
Gewoon prima bedrijf.

13 februari 2017 20:48
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Heel goed geholpen met de update van mijn zeer oude Wordpress pagina! Inclusief de plug-ins. Top service van de helpdesk. Super!

5 februari 2017 08:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Al een tijd klant van Hosting2Go en ben zeer tevreden. Sinds deze week over gestapt naar een Premium pakket met SSL certificaat. Er waren wat probleempjes met een subdomein in verband met het certificaat en dat is direct opgepakt en opgelost door de support afdeling, daar ben ik erg blij mee. Met deze ervaring kan ik Hosting2Go zeker aanraden.

3 februari 2017 22:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Sinds vorig jaar zijn wij klant bij Hosting2go met drie Wordpress websites. De verhuizing van de oude provider naar Hosting2go is vlekkeloos verlopen, alles ging in een keer goed. De netwerkverbindingen zijn stabiel, we hebben nog geen storing gehad. Bij vragen of problemen functioneert de helpdesk prima, ze hebben deskundige medewerkers en een snelle afhandeling van problemen. De support medewerkers lopen ook niet weg bij een technisch- of installatieprobleem met Wordpress maar lossen het deskundig op. Tot slot geeft de website van Hosting2go geeft veel informatie en gebruikerstips. Hosting2go als provider kan ik iedereen aanbevelen.

31 januari 2017 16:15
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Zeer tevreden over Hosting2Go!
Ik maak gebruik van hosting en sitebuilder pakket.
Met dit laatste kan ik als digibeet prima overweg en heb mijn eigen site hiermee gebouwd. Dit is mooi voordelig en heeft als bijkomend voordeel dat ik de site ook zelf kan bijhouden/wijzigen.
Je bent niet volledig vrij in de lay-out van je website, maar als er een lay-out bij zit die passend is bij wat je zoekt is de site builder ideaal.
De nieuwsbrieven die ik van ze krijg bevatten goede, praktische tips en kom ik ergens niet uit, dan kan ik mijn vraag bij de klantenservice neerleggen waar ze snel en accuraat antwoorden en oplossingen verstrekken. Ook zijn ze niet te beroerd om iets even voor je op te lossen als je er zelf niet uitkomt.
Daarnaast ook nog voordelig en in de 4,5 jaar dat ik er nu klant ben nog nooit een storing o.i.d. meegemaakt.
Super!

31 januari 2017 10:47
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Onwijs tevreden! Soms kom je voor problemen te staan waar je niet altijd direct meer uitkomt, dankzij de support service word je bij alles prima geholpen en een stapje extra is voor hen niet te veel gevraagd.

19 januari 2017 21:42
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Al jaren klant bij Hosting2go met 4 websites. Nooit storingen gehad en altijd stabiel. Afgelopen tijd regelmatig gebruik gemaakt van de ondersteuning van de Helpdesk heel goed, snel en vriendelijk geholpen. Ook op de website en in de nieuwsbrief staan een groot aantal nuttige tips en onderwerpen.

12 januari 2017 11:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Wij hosten momenteel 4 website's bij hosting2go, waarvan 1 webwinkel. Wij zijn erg tevreden met het support team, er word snel gereageerd, zijn vriendelijk en ze denken mee. een aanrader dus! TOP!

6 januari 2017 22:24
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Gisteren was ik bezig met SSL en waar je op kon rekenen gebeurde: ik maakte een domme fout. Mijn .htaccess bestand compleet weggevaagd, mijn website op zwart met een vette foutmelding. Dat ik in lichte paniek was, is een understatement. Na veel gekerm de helpdesk gemaild. Tot mijn grote verrassing stond mijn website vanmorgen al weer heel snel live, en mét SSL-certificaat. Grote klasse dus van de Hosting2Go. En dat niet alleen, het contact is ook gewoon persoonlijk. Ik ben dus opnieuw blij met de keuze voor Hosting2Go, op aanraden destijds van een collega die ook goede ervaringen had en heeft.

4 januari 2017 19:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Kijk, bij Hosting2Go steken zij hun hoofd niet in het zand.
Nee, die gaan door, net zolang totdat ze het probleem hebben opgelost.
Kijk en daarom moet u bij Hosting2Go zijn, ja toch! Wij kunnen het weten

4 januari 2017 15:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Hosting2GO geeft goede algemene uitleg op haar site met tekst en filmpjes. Reageert snel op mijn vragen, en geeft goed en duidelijk antwoord. Daarnaast geven ze dan extra tips, die je weer verder helpen om bijv. je website beter te maken. Top!

4 januari 2017 07:15
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Heb sinds april 2016 een hosting pakket inclusief sitebuilder. Zeer goede ervaringen, je kan zelf een prima site bouwen en als je er niet uitkomt wordt er snel op vragen gereageerd. Zelfs een vraag over Windows Live die eigenlijk buiten het standaardpakket viel werd met support via teamviewer snel en goed opgelost. Kortom, ben zeer tevreden.

3 januari 2017 13:00
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Host vier sites bij Hosting2go, nooit problemen goede prijs kwaliteit en snelle hulp bij probleempjes.

29 december 2016 11:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik zit echt al jaren bij Hosting2GO en daar ben ik meer dan tevreden over. Als er iets is en daar zijn problemen over, tot nu toe hebben ze mij nog steeds (snel) geholpen. Ik bouw mijn eigen website en dat vind ik ook leuk om te doen, maar ja, alles gaat zo snel dat het niet altijd bij te benen is. Deze slag mis ik dus, maar dat ligt aan mij...
Als je snel iets wilt, dan zou een telefoon handig zijn, maar binnen een paar uur heb ik ook altijd antwoord gekregen op mijn vragen. Voordeel daarvan is, je kunt het allemaal weer terug lezen en dat vind ik heel erg handig.
Ik ben zeer tevreden over Hosting2GO.

19 december 2016 09:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Als digibeet het toch voor elkaar gekregen om een nieuwe website te bouwen in sitebuilder plus. Telkens weer vragen gesteld aan het team van hosting2go en even zo vaak kreeg ik heel snel antwoord en werden er soms ingewikkelde dingen voor me uit handen genomen. Zeer geduldig, accuraat en vriendelijk team!

17 december 2016 22:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0