HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 297 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 9,0.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Sinds 2007 ben ik klant bij Hosting2go. In die jaren een paar keer wat problemen ervaren waardoor ik het support team heb moeten benaderen.
Al die keren ben ik ontzettend snel en goed geholpen, zo ook vandaag. Ik had blijkbaar ergens een typfout gemaakt waardoor emails aan mij geadresseerd weer terug kwamen bij de afzender.

Binnen 10 min na plaatsen van mijn ticket kreeg ik al antwoord en inmiddels is dankzij hun hulp het probleem verholpen.

Ook de prijs en kwaliteit vind ik prima bij Hosting2go, kortom ik ben een tevreden klant en zal dit ook in de toekomst blijven

12 september 2017 16:41
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Zeer snelle en goede reactie van helpdesk. Ze denken echt met je mee en zetten dat extra stapje voor je.

4 september 2017 15:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Wegens omstandigheden gestopt met domein en hosting door Hosting2GO.
Vanaf 2006 tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Hosting2GO.
Als je vragen of hulp nodig hebt word je snel ,vriendelijk en netjes geholpen door de medewerkers.
Ook het opzeggen is snel en zonder problemen verlopen.
Mocht ik in de toekomst weer gebruik willen maken van Webhosting zal ik zeker en vast weer gebruik maken van Hosting2GO.
Bedankt Bart voor al de jaren van prettige samenwerking.

Groetjes Nico E.

28 juli 2017 19:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Ik ben heel tevreden zou niet anders willen! Helpdesk is ook geweldig!

28 juli 2017 11:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Primaire reactie, reageren via chat. Dit wordt niets, maar toch maar geprobeerd. Dank zij Jordy en Bart proces vrij soepel verlopen. Toen het even dreigde wat te lang te duren stelden zij voor digitaal over mijn schouders heen te kijken. Gelukkig niet nodig geweest. Probleem opgelost. Jongens tof gedaan!!!

26 juli 2017 22:18
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ben uiterst tevreden over het functioneren van de dienstverlening ('helpdesk').
Er wordt snel en adekwaat gereageerd.
Soms denk ik dat mijn vragen vaak erg simpel, basaal zijn maar de antwoorden erop zijn steeds zeer correct.
Het geeft me alles bij elkaar een gerust gevoel op een voor mij nieuwe, vrij onbekende weg.
De ervaring neemt met rasse schreden toe.

Dank je wel!

11 juli 2017 02:41
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Alle lof voor Jordy en Bart van Hosting2Go, die een technisch probleem in mijn website uitstekend hebben opgelost! De communicatie per mail hierover was vriendelijk, begripvol en adequaat. Hartelijk dank!

30 juni 2017 23:46
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Erg tevreden! snelle en goede support, en bijna alles is mogelijk!

21 juni 2017 17:56
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Uitstekende snelle deskundige service.

21 juni 2017 10:55
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik ben al meer dan 10 jaar lid bij Hosting2go en dik tevreden met de service. Problemen worden snel en kundig opgelost en over extra vragen mbt webdesign wordt niet moeilijk gedaan, daar waar andere aanbieders meteen dikke facturen uitschrijven. Prima klantenservice en goede prijs-kwaliteit verhouding.

16 juni 2017 17:03
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Luchtvaartclub Maastricht maakt al jaren gebruik van de Hosting2Go diensten. Bij technische problemen en ondersteuning staan de medewerkers ons op een klantgerichte, professionele en proactieve manier te woord. Onlangs werden wij geconfronteerd met een rekening van bijna 700 euro als gevolg van een oneigenlijke overschrijding van de datalimiet. Een en ander was het gevolg van een verkeerde FTP verbinding die wij hadden opgezet. In een schrijven heb ik Hosting2Go om coulance gevraagd. Aangenaam verrast was ik toen Hosting2Go in een snelle reactie liet weten de factuur te laten vervallen. Hiervoor geeft Luchtvaartclub Maastricht een oprechte pluim aan alle medewerkers van Hosting2Go.

12 juni 2017 10:09
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Al zeker 5 jaar maak ik gebruik van Hosting2go, in het begin vond ik de helpdesk niet fijn werken, maar daar is alles aan gedaan. Nu ontvang je zelfs 's avonds nog antwoord op je vragen. Een stuk verbetert, houden zo! Zelfs wordt er support verleend als je de hosting bij een andere provider heb lopen, echt TOP!
Al met al bijzonder tevreden.

30 mei 2017 17:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Werkelijk een topservice!!!
Zelfs als je een downgrade aangaat, wordt je prima geholpen en zelfs na werktijd.
Wat mij betreft is Hosting2Go een bedrijf dat haar klanten voorop stelt, zonder daar extra kosten voor te rekenen.
Nogmaals TOPSERVICE!!!

23 mei 2017 23:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Ik ben ontzettend tevreden over Hosting2go! De helpdesk is deskundig, heel snel en heel klantvriendelijk.

Ook vandaag was mijn probleem binnen een half uur opgelost!

Complimenten! Dit is de tweede website die ik bij jullie host, maar ik kan het iedereen aanraden!

8 mei 2017 22:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Vanaf de start van onze website voor het Parkinsoncafe Zoetermeer hebben we op advies van anderen gekozen voor Hosting2GO en daar hebben we echt geen spijt van. Ik was daarom ook heel blij dat ik vorige week de hulp kon inroepen van de Helpdesk toen ik iets verkeerds had gedaan en daardoor een hele pagina met foto's kwijt was. Ik was opgelucht dat de Helpdesk zou snel hulp bood. Prima service!!
Jullie verdienen een 10 op alle onderdelen!

2 mei 2017 22:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0