HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 301 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 9,0.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Door een systeem of configuratie fout was er een extreem hoog traffic gebruik op mijn account.
Waarschijnlijk was er een mail server niet goed geconfigureerd.
Het dataverkeer liep in de TB's, waardoor het systeem een fikse factuur genereerde.
Hosting2go is zo netjes geweest om dit te compenseren.
Pluim voor hosting2go voor de nette oplossing.

2 november 2017 21:17
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik ben nieuw bij Hosting2go en ik heb spijt van de aankoop van mijn pakket. Als het kon vroeg ik mijn geld direct terug.
De helpdesk is telefonisch niet bereikbaar; alleen via tickets. De website is gebruiksonvriendelijk.
Als ik mail wil koppelen aan mijn gmail volg ik hun handleiding, waarin staat dat ik veel foutmeldingen met negeren; dit komt erg onbetrouwbaar over. Als ik naar het control panel ga, staat er gelijk dat mijn site mogelijk in gevaar is ivm SSL certificaat. Als ik deze wil moet ik extra betalen, terwijl het er bij andere aanbieders gratis bij zit.
De sitebuilder staat tussen mijn opties bij de website, maar als ik er op klik staat er dat ik daar ook extra voor moet betalen. Ook dat is bij veel andere aanbieders inbegrepen.

16 oktober 2017 10:50
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
3,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Omdat mijn oude webmaster was gestopt,kon ik niet meer bij mijn gegevens en in mijn site kome.
Hosting 2Go, heeft dit allemaal voor mij opgelost.
Erg blij mee !
Groet

11 oktober 2017 09:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Hosting2go is de perfecte provider voor zowel prive als de zakelijke markt. Even wennen dat alles zo super snel gaat hier.

GRATIS SSL op het premium pakket, samen met de server op ssd en onbeperkte ruimte geeft een behoorlijk onbeperkt gevoel.

Bedankt joggies, ga zo door. Ik wordt hier blij van.

25 september 2017 15:14
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Sinds 2007 ben ik klant bij Hosting2go. In die jaren een paar keer wat problemen ervaren waardoor ik het support team heb moeten benaderen.
Al die keren ben ik ontzettend snel en goed geholpen, zo ook vandaag. Ik had blijkbaar ergens een typfout gemaakt waardoor emails aan mij geadresseerd weer terug kwamen bij de afzender.

Binnen 10 min na plaatsen van mijn ticket kreeg ik al antwoord en inmiddels is dankzij hun hulp het probleem verholpen.

Ook de prijs en kwaliteit vind ik prima bij Hosting2go, kortom ik ben een tevreden klant en zal dit ook in de toekomst blijven

12 september 2017 16:41
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Zeer snelle en goede reactie van helpdesk. Ze denken echt met je mee en zetten dat extra stapje voor je.

4 september 2017 15:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Wegens omstandigheden gestopt met domein en hosting door Hosting2GO.
Vanaf 2006 tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Hosting2GO.
Als je vragen of hulp nodig hebt word je snel ,vriendelijk en netjes geholpen door de medewerkers.
Ook het opzeggen is snel en zonder problemen verlopen.
Mocht ik in de toekomst weer gebruik willen maken van Webhosting zal ik zeker en vast weer gebruik maken van Hosting2GO.
Bedankt Bart voor al de jaren van prettige samenwerking.

Groetjes Nico E.

28 juli 2017 19:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Ik ben heel tevreden zou niet anders willen! Helpdesk is ook geweldig!

28 juli 2017 11:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Primaire reactie, reageren via chat. Dit wordt niets, maar toch maar geprobeerd. Dank zij Jordy en Bart proces vrij soepel verlopen. Toen het even dreigde wat te lang te duren stelden zij voor digitaal over mijn schouders heen te kijken. Gelukkig niet nodig geweest. Probleem opgelost. Jongens tof gedaan!!!

26 juli 2017 22:18
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ben uiterst tevreden over het functioneren van de dienstverlening ('helpdesk').
Er wordt snel en adekwaat gereageerd.
Soms denk ik dat mijn vragen vaak erg simpel, basaal zijn maar de antwoorden erop zijn steeds zeer correct.
Het geeft me alles bij elkaar een gerust gevoel op een voor mij nieuwe, vrij onbekende weg.
De ervaring neemt met rasse schreden toe.

Dank je wel!

11 juli 2017 02:41
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Alle lof voor Jordy en Bart van Hosting2Go, die een technisch probleem in mijn website uitstekend hebben opgelost! De communicatie per mail hierover was vriendelijk, begripvol en adequaat. Hartelijk dank!

30 juni 2017 23:46
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Erg tevreden! snelle en goede support, en bijna alles is mogelijk!

21 juni 2017 17:56
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Uitstekende snelle deskundige service.

21 juni 2017 10:55
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik ben al meer dan 10 jaar lid bij Hosting2go en dik tevreden met de service. Problemen worden snel en kundig opgelost en over extra vragen mbt webdesign wordt niet moeilijk gedaan, daar waar andere aanbieders meteen dikke facturen uitschrijven. Prima klantenservice en goede prijs-kwaliteit verhouding.

16 juni 2017 17:03
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Luchtvaartclub Maastricht maakt al jaren gebruik van de Hosting2Go diensten. Bij technische problemen en ondersteuning staan de medewerkers ons op een klantgerichte, professionele en proactieve manier te woord. Onlangs werden wij geconfronteerd met een rekening van bijna 700 euro als gevolg van een oneigenlijke overschrijding van de datalimiet. Een en ander was het gevolg van een verkeerde FTP verbinding die wij hadden opgezet. In een schrijven heb ik Hosting2Go om coulance gevraagd. Aangenaam verrast was ik toen Hosting2Go in een snelle reactie liet weten de factuur te laten vervallen. Hiervoor geeft Luchtvaartclub Maastricht een oprechte pluim aan alle medewerkers van Hosting2Go.

12 juni 2017 10:09
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0