HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 285 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 9,0.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Werkelijk een topservice!!!
Zelfs als je een downgrade aangaat, wordt je prima geholpen en zelfs na werktijd.
Wat mij betreft is Hosting2Go een bedrijf dat haar klanten voorop stelt, zonder daar extra kosten voor te rekenen.
Nogmaals TOPSERVICE!!!

23 mei 2017 23:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Ik ben ontzettend tevreden over Hosting2go! De helpdesk is deskundig, heel snel en heel klantvriendelijk.

Ook vandaag was mijn probleem binnen een half uur opgelost!

Complimenten! Dit is de tweede website die ik bij jullie host, maar ik kan het iedereen aanraden!

8 mei 2017 22:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Vanaf de start van onze website voor het Parkinsoncafe Zoetermeer hebben we op advies van anderen gekozen voor Hosting2GO en daar hebben we echt geen spijt van. Ik was daarom ook heel blij dat ik vorige week de hulp kon inroepen van de Helpdesk toen ik iets verkeerds had gedaan en daardoor een hele pagina met foto's kwijt was. Ik was opgelucht dat de Helpdesk zou snel hulp bood. Prima service!!
Jullie verdienen een 10 op alle onderdelen!

2 mei 2017 22:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Onze stichting heeft de website gehost bij HOSTING2GO B.V. De stichting is onderhevig geweest aan meerdere functiewijzigingen.

Ik schrijf deze review, gezien er niet wordt gereageerd op ingevulde contactformulieren, dus niet de helpdeskfunctionaliteit. Na tientallen pogingen om contact te krijgen via het contactformulier en enkele weken moeten wachten, lukt het gewoon niet. Geen tegenbericht of ontvangstbevestiging.

Laatste opties zijn: fax sturen, aangetekende brief of langsgaan, iets wat niet meer van deze tijd is. Voor een organisatie die zich profileert met snelle reactietijden is dit onbegrijpelijk.

Nu kan het zijn dat het contactformulier al een tijd niet werkt,
maar dat het niet opvalt is een nog kwalijkere zaak.

Als positief, de website is altijd goed bereikbaar en bij die dienstverlening ondervinden wij geen probleem.

12 april 2017 22:46
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Reeds enkele jaren tot volle tevredenheid, met meerdere websites, klant. De helpdesk verdient een grote pluim elke vraag of probleem wordt snel en vakkundig beantwoord of opgelost

3 april 2017 21:15
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Al behoorlijk wat jaren klant met diverse websites. Er zijn een paar goedkopere hosting providers, maar de beste service leveren zij! Top bedrijf!

24 maart 2017 11:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Mijn ervaring met Hosting2Go is zeer goed, al meer dan 10 jaar. Ik ben een beginneling maar doe wel zelf mijn website maar als het te technisch gaat worden ben ik de weg kwijt. Hosting2Go is altijd bereid om je te helpen en ook nog zeer snel, zelfs in het weekend. Ik raad iedereen aan, ook als je een beginneling bent om een pakket te nemen bij Hosting2Go, dan ben je zeker van je zaak.

20 maart 2017 12:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Zelf ben ik niet alle dagen met websites bezig. Soms zie ik iets over het hoofd en soms heb ik net iets te weinig ervaring met de 'techical stuff'. 'And that's where Hosting2Go comes in'. Wow, deze mensen denken echt met je mee. Zoek je een provider die doet wat hij moet dan ga dan ergens anders naar toe. Zoek je een provider die met je meedenkt, problemen oplost en je voorziet van nuttige info neem dan Hosting2Go.
Bij de eerste kennismaking, enige jaren geleden, heb ik het ontbreken van de mogelijkheid tot telefonisch contact als een gemis ervaren maar in de loop van de tijd heb ik gemerkt dat dit ruimschoots wordt goedgemaakt door de snelle en kundige en zoals gezegd meedenkende reacties.
Sorry als dit misschien als een reclame-spotje klinkt maar ik heb net weer een zeer fijne ervaring gehad met Hosting2Go en moet dit even kwijt.

15 maart 2017 20:02
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb al enige jaren goede ervaringen met Hosting2Go en afgelopen week ook de zakelijke website bij hen ondergebracht. Vooraf een heldere instructie van hen ontvangen m.b.t. het verhuizen van het domein. Dankzij een snelle en perfecte ondersteuning / begeleiding op de 'verhuisdag' zelf is het overzetten van het domein probleemloos verlopen.
Ben zeer tevreden en blij met de beslissing over te stappen naar Hosting2Go.

3 maart 2017 08:04
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Gewoon prima service. Oké, misschien geen telefonische helpdesk, maar je vragen worden uitstekend en snel beantwoord.
En als je de prijs / kwaliteit gaat vergelijken noem mij dan eens een ander die het zelfde levert voor het zelfde geld. Nee dus....
Gewoon prima bedrijf.

13 februari 2017 20:48
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Heel goed geholpen met de update van mijn zeer oude Wordpress pagina! Inclusief de plug-ins. Top service van de helpdesk. Super!

5 februari 2017 08:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Al een tijd klant van Hosting2Go en ben zeer tevreden. Sinds deze week over gestapt naar een Premium pakket met SSL certificaat. Er waren wat probleempjes met een subdomein in verband met het certificaat en dat is direct opgepakt en opgelost door de support afdeling, daar ben ik erg blij mee. Met deze ervaring kan ik Hosting2Go zeker aanraden.

3 februari 2017 22:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Sinds vorig jaar zijn wij klant bij Hosting2go met drie Wordpress websites. De verhuizing van de oude provider naar Hosting2go is vlekkeloos verlopen, alles ging in een keer goed. De netwerkverbindingen zijn stabiel, we hebben nog geen storing gehad. Bij vragen of problemen functioneert de helpdesk prima, ze hebben deskundige medewerkers en een snelle afhandeling van problemen. De support medewerkers lopen ook niet weg bij een technisch- of installatieprobleem met Wordpress maar lossen het deskundig op. Tot slot geeft de website van Hosting2go geeft veel informatie en gebruikerstips. Hosting2go als provider kan ik iedereen aanbevelen.

31 januari 2017 16:15
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Zeer tevreden over Hosting2Go!
Ik maak gebruik van hosting en sitebuilder pakket.
Met dit laatste kan ik als digibeet prima overweg en heb mijn eigen site hiermee gebouwd. Dit is mooi voordelig en heeft als bijkomend voordeel dat ik de site ook zelf kan bijhouden/wijzigen.
Je bent niet volledig vrij in de lay-out van je website, maar als er een lay-out bij zit die passend is bij wat je zoekt is de site builder ideaal.
De nieuwsbrieven die ik van ze krijg bevatten goede, praktische tips en kom ik ergens niet uit, dan kan ik mijn vraag bij de klantenservice neerleggen waar ze snel en accuraat antwoorden en oplossingen verstrekken. Ook zijn ze niet te beroerd om iets even voor je op te lossen als je er zelf niet uitkomt.
Daarnaast ook nog voordelig en in de 4,5 jaar dat ik er nu klant ben nog nooit een storing o.i.d. meegemaakt.
Super!

31 januari 2017 10:47
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Onwijs tevreden! Soms kom je voor problemen te staan waar je niet altijd direct meer uitkomt, dankzij de support service word je bij alles prima geholpen en een stapje extra is voor hen niet te veel gevraagd.

19 januari 2017 21:42
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0