HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 315 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,9.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Heel helder geformuleerde hulp, supersnel ook en bijzonder goede service!

22 mei 2018 18:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Het verhuizen bij Hosting2Go maken ze onmogelijk. Zolang je klant bent willen ze helpen, maar zodra je aangeeft te willen verhuizen helpen ze nergens meer bij. Ze zetten meteen alles op zwart. We kunnen niet meer bij de bestanden en het controlepanel. Ook is het domein in quarantaine geplaatst waardoor het niet kan worden verhuisd.

7 april 2018 16:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Onlangs had ik een probleem (door mijzelf veroorzaakt) en werd daar vakkundig, effectief en met veel geduld doorheen geloodst.
Petje af. Mijn domeinen heb ik kennelijk op de juiste plek ondergebracht.

25 maart 2018 21:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

We zijn geenklant enineens word er geld van onze rekening afgeschreven. Dit hebben we gestorneerd en vanaf dat moment krijgen we mails dat we moeten betalen. Vooraf nooit iets gehoord.
En nu blijkthet dat je ze niet kan bellen....
Echt K..

16 maart 2018 09:16
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik kan iedereen hosting2go als provider aanraden! De support is werkelijk fantastisch en supersnel! Ik heb hier nu meerdere websites draaien, en iedere keer wanneer een vraag of probleem heb (hoe simpel ook) wordt ik snel en goed geholpen. Ik vond het eerst best een beetje lastig dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn, maar met deze snelle en adequate vorm van support is dat ook absoluut niet nodig. Ga zo door hosting2go!

23 februari 2018 16:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Zoals altijd.......WEER super goed geholpen !
Hoe digibeet je ook ben.
De service staat op 10 bij Hosting 2 GO.
Je hier nog echt klant en mens.
Heel tevreden en dankbaar.
Groeten Kees Geluk

22 februari 2018 20:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Super geholpen bij het opnieuw instellen van mijn e-mail op laptop en tablet. Daarna nog een leuke attentie ontvangen. Hosting2go is zeker een aanrader.

20 februari 2018 09:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Je leert een leverancier pas kennen wanneer er problemen zijn. En die hoeven niet eens door die leverancier zelf te worden veroorzaakt.

In ons geval konden we de site via het FTP protocol opeens niet meer bereiken. Dat kan een groot probleem vormen wanneer je de inhoud van jouw site wilt aanpassen.

In ons geval bleek het probleem bij onze eigen nieuwe router te liggen, waarin in de catacomben van het menu een instelling "af leverancier" verkeerd stond. Hoewel het probleem dus helemaal niet bij Hosting2Go lag, hebben ze tot het einde meegedacht, net zo lang tot het probleem was opgelost! Dat is service!

6 februari 2018 00:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Bij problemen die ondervond met Joomla Web Site (de site was niet meer bereikbaar en inloggen werkte niet meer) heeft Hosting2go gezocht waar beide fouten zaten en die opgelost.
Dit scheelde bij erg veel werk, het opnieuw opzetten van de site.
Ik ben Hosting2go erg dankbaar voor hun inzet.

4 februari 2018 17:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Heb sinds 1996 heel wat webhosters 'versleten' en ieder had z'n kwaliteiten, echter de prijs was medebepalend of je nog een jaar erbij boekte of niet. Sinds enkele jaren maak ik gebruik van de diensten van Hosting2Go en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, met een meer dan uitstekende support. Het ticketsysteem was eerst even wennen, echter je werkt effectief en vooral snel.

2 februari 2018 10:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

ik zit nu al weer 8 jaar bij Hosting2GO
ik moet zeggen dat hun helpdesk ook na al die jaren nog steeds een verademing is. Hoe vreemd je vraag ook mag zijn, ze komen meteen met een oplossing

12 januari 2018 08:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Een super snelle en duidelijke service. Ik heb zelf weinig verstand van websites maken, maar m.b.v. Hosting2go kom ik er elke keer weer uit. Een dikke pluim van mijn kant af!

11 januari 2018 14:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Super service! Ik heb zelf weinig verstand van een boel zaken met betrekking tot mijn site en hosting, maar hosting2go helpt echt super! Op alle vragen hadden zij een antwoord en ze hebben meerdere dingen voor mij opgelost.

18 december 2017 18:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Wat is er aan de hand ?

4 december 2017 20:24
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Door een systeem of configuratie fout was er een extreem hoog traffic gebruik op mijn account.
Waarschijnlijk was er een mail server niet goed geconfigureerd.
Het dataverkeer liep in de TB's, waardoor het systeem een fikse factuur genereerde.
Hosting2go is zo netjes geweest om dit te compenseren.
Pluim voor hosting2go voor de nette oplossing.

2 november 2017 21:17
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0