HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 325 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 8,9.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Heel vervelend dat je gee contact kunt krijgen met Hosting 2 Go, ik probeer al een jaar van twee domeinnamen af te komen maar ik krijg mijn sites simpelweg niet van het internet af... keer op keer blijf ik tickets aanmaken, het enige dat ik ontvang is nieuwe facturen!!!

29 januari 2019 10:32
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Hierbij even een update van mijn ervaring met Hosting2GO. Ze hebben me gebeld en waren ontzettend geduldig en vriendelijk aan de telefoon. Ik was nogal in paniek, maar Guido was ontzettend geruststellend en behulpzaam. Ze hebben alles eraan gedaan om mijn site over te zetten en zo snel mogelijk weer online te krijgen. In de tussentijd werd ik steeds netjes op de hoogte gehouden (zelfs berichtjes om 3 uur 's nachts) en de volgende dag stond alles weer online. Daarna belde Guido nog om alles door te lopen. Dit is een van de vriendelijkste klantenservices en ik ben heel erg blij met hun hulp. Mijn vorige review van Hosting2GO (zie hieronder) was nadat ik een berichtje kreeg dat ik zelf mijn site moest overzetten en dat er om die reden niets te zien was. Daarvan raakte ik in paniek, omdat ik totaal niet technisch ben en geen idee had hoe dat werkte en ik ze telefonisch niet kon bereiken. Maar gelukkig belden ze me daarna. Ze hebben ook heel netjes hun excuses aangeboden voor het onduidelijke bericht. Dus topservice!

Oorspronkelijke review:
Ik heb heel veel spijt van mijn verhuizing naar Hosting2Go. Mijn site ligt al een dag plat. Je kunt ze niet bellen. Je kunt een ticket aanmaken en uren later krijg je antwoord. Of ik weet dat ik mijn site moet omzetten. Nee dat weet ik niet. Ik ben totaal niet technisch. Dus ik antwoord dat ik dat niet weet en of ze kunnen helpen. Kun je vervolgens weer uren wachten op antwoord. Er is een handleiding, maar daar begrijp ik niets van. Grootste fout ooit om mijn hosting naar Hosting2GO te verhuizen.

23 januari 2019 09:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Ik zit/zat hier al 12 jaar.

Tot die tijd eigenlijk geen problemen gehad.

Een paar jaar geleden had ik er een WP site voor mijn studie, voor projecten. Deze heb ik zelf eigenlijk niet onderhouden. Na een paar herinneringen is deze site verwijderd, wat ik kan begrijpen, het was mijn eigen keuze om niet te handelen.

Half jaar geleden was ik mijn subdomeinen aan het bekijken welk ik zou kunnen verwijderen. En ik besloot er een te backuppen en te verwijderen. Ik was iets te vroeg met het verwijderen. En raakte alles kwijt. De help desk benaderd en alles is correct hersteld.

Paar maanden geleden heb ik een sub/test domein opgezet voor een klantje waar op ik zijn site kon hosten om deze te testen, omdat zijn site kapot was gegaan.

Nu een paar maanden later blijkt opeens dat al mijn subdomeinen zijn verwijderd omdat er "content aan getroffen was die niet was toegestaan". In die tijd niet van ze gehoord of er iets was. Het is gewoon verwijderd.

En aangezien het meerdere maanden geleden is, hebben ze er geen backup meer van.

Dus heb ik persoonlijk besloten om al de data die er nog stond (Databases) er van te verwijderen. Want ik heb null vertrouwen er in dat mijn gegevens in de toekomst er nog veilig staan.

22 december 2018 12:07
Support
2,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
5,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

SUPER GEHOLPEN , ik kan niet anders zeggen ... ik had al een website via Hosting2go , maar aangezien ik de naam van mijn bedrijf veranderd heb moest er een nieuwe domeinnaam en hostingpakket aan gehangen worden. Nu ben ik echt een leek , en ze hebben mij de afgelopen dagen stap voor stap alles uitgelegd en overal mee geholpen. Je kunt ze niet bellen , alles gaat via een ticketingsysteem, maar dat is eigenlijk geen enkel probleem er wordt snel geantwoord!

5 oktober 2018 16:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Ik heb meerdere site's bij Hosting2go.

Werken allemaal probleemloos, als ik een vraag stel is er snel antwoord. Uitleg en hulp is dan goed.

Voor mij de perfecte prijs/kwaliteit combi.

11 september 2018 14:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik heb hier een vrij slechte ervaring mee. Ze gebruiken een onhandig zelfgemaakt portaal, je moet een aanvraag voor een ssl handmatige met een formulier aanvragen en de prijzen zijn ook niet geweldig.

9 september 2018 13:06
Support
5,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
3,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Inloggen om bij de helpdesk te komen is zwaar irritant, ik had al meteen een slecht gevoel. Maar de helpdesk is echt super goed, ik had mijn wordpress goed verknalt na een update.

De helpdesk van hosting2go heeft een backup voor me teruggezet en zelfs alle updates bijgewerkt in mijn wordpress.

Ik kreeg meteen wat tips hoe ik het de volgende keer niet verknoei. Fingers crossed en anders krijgen ze gewoon weer een ticket hahaha

Ik raad ze echt aan!

24 juli 2018 21:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Indien je geen telefonische support hebt; dien je op zijn minst wel online direct goede hulp te bieden. Maar: Ik zit nu al 2 uur te wachten op assistentie met mijn helpdesk ticket. Het betreft daarnaast een zeer urgent probleem waardoor ik nu als bedrijf mijn klanten niet meer van dienst kan zijn. Er wordt niet gereageert. De bereikbaarheid vd zgn helpdesk vindt ik zwaar ondermaats. En loop op deze wijze werk schade op

25 juni 2018 11:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Deze goede review gaat voornamelijk over de uitmuntende support.
Doen zelfs meer dan ze zouden "moeten" doen!

28 mei 2018 15:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Al heel lang klant en bijna nooit wat te vragen, tot voor kort. Iemand wilde mijn domeinnaam met .com gaan gebruiken, daar had ik toch even een vraag over.Snel antwoord gelukkig.
Ook prima hulp gehad met het instellen van SSL op mijn site. Hopelijk duurt het lang voor ik weer wat te vragen heb, dat betekent dat alles goed werkt.

25 mei 2018 15:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Heel helder geformuleerde hulp, supersnel ook en bijzonder goede service!

22 mei 2018 18:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Het verhuizen bij Hosting2Go maken ze onmogelijk. Zolang je klant bent willen ze helpen, maar zodra je aangeeft te willen verhuizen helpen ze nergens meer bij. Ze zetten meteen alles op zwart. We kunnen niet meer bij de bestanden en het controlepanel. Ook is het domein in quarantaine geplaatst waardoor het niet kan worden verhuisd.

7 april 2018 16:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Onlangs had ik een probleem (door mijzelf veroorzaakt) en werd daar vakkundig, effectief en met veel geduld doorheen geloodst.
Petje af. Mijn domeinen heb ik kennelijk op de juiste plek ondergebracht.

25 maart 2018 21:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

We zijn geenklant enineens word er geld van onze rekening afgeschreven. Dit hebben we gestorneerd en vanaf dat moment krijgen we mails dat we moeten betalen. Vooraf nooit iets gehoord.
En nu blijkthet dat je ze niet kan bellen....
Echt K..

16 maart 2018 09:16
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik kan iedereen hosting2go als provider aanraden! De support is werkelijk fantastisch en supersnel! Ik heb hier nu meerdere websites draaien, en iedere keer wanneer een vraag of probleem heb (hoe simpel ook) wordt ik snel en goed geholpen. Ik vond het eerst best een beetje lastig dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn, maar met deze snelle en adequate vorm van support is dat ook absoluut niet nodig. Ga zo door hosting2go!

23 februari 2018 16:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0