HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 292 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 9,0.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ben uiterst tevreden over het functioneren van de dienstverlening ('helpdesk').
Er wordt snel en adekwaat gereageerd.
Soms denk ik dat mijn vragen vaak erg simpel, basaal zijn maar de antwoorden erop zijn steeds zeer correct.
Het geeft me alles bij elkaar een gerust gevoel op een voor mij nieuwe, vrij onbekende weg.
De ervaring neemt met rasse schreden toe.

Dank je wel!

11 juli 2017 02:41
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Alle lof voor Jordy en Bart van Hosting2Go, die een technisch probleem in mijn website uitstekend hebben opgelost! De communicatie per mail hierover was vriendelijk, begripvol en adequaat. Hartelijk dank!

30 juni 2017 23:46
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Erg tevreden! snelle en goede support, en bijna alles is mogelijk!

21 juni 2017 17:56
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Uitstekende snelle deskundige service.

21 juni 2017 10:55
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Ik ben al meer dan 10 jaar lid bij Hosting2go en dik tevreden met de service. Problemen worden snel en kundig opgelost en over extra vragen mbt webdesign wordt niet moeilijk gedaan, daar waar andere aanbieders meteen dikke facturen uitschrijven. Prima klantenservice en goede prijs-kwaliteit verhouding.

16 juni 2017 17:03
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Luchtvaartclub Maastricht maakt al jaren gebruik van de Hosting2Go diensten. Bij technische problemen en ondersteuning staan de medewerkers ons op een klantgerichte, professionele en proactieve manier te woord. Onlangs werden wij geconfronteerd met een rekening van bijna 700 euro als gevolg van een oneigenlijke overschrijding van de datalimiet. Een en ander was het gevolg van een verkeerde FTP verbinding die wij hadden opgezet. In een schrijven heb ik Hosting2Go om coulance gevraagd. Aangenaam verrast was ik toen Hosting2Go in een snelle reactie liet weten de factuur te laten vervallen. Hiervoor geeft Luchtvaartclub Maastricht een oprechte pluim aan alle medewerkers van Hosting2Go.

12 juni 2017 10:09
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Al zeker 5 jaar maak ik gebruik van Hosting2go, in het begin vond ik de helpdesk niet fijn werken, maar daar is alles aan gedaan. Nu ontvang je zelfs 's avonds nog antwoord op je vragen. Een stuk verbetert, houden zo! Zelfs wordt er support verleend als je de hosting bij een andere provider heb lopen, echt TOP!
Al met al bijzonder tevreden.

30 mei 2017 17:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Werkelijk een topservice!!!
Zelfs als je een downgrade aangaat, wordt je prima geholpen en zelfs na werktijd.
Wat mij betreft is Hosting2Go een bedrijf dat haar klanten voorop stelt, zonder daar extra kosten voor te rekenen.
Nogmaals TOPSERVICE!!!

23 mei 2017 23:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Ik ben ontzettend tevreden over Hosting2go! De helpdesk is deskundig, heel snel en heel klantvriendelijk.

Ook vandaag was mijn probleem binnen een half uur opgelost!

Complimenten! Dit is de tweede website die ik bij jullie host, maar ik kan het iedereen aanraden!

8 mei 2017 22:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Vanaf de start van onze website voor het Parkinsoncafe Zoetermeer hebben we op advies van anderen gekozen voor Hosting2GO en daar hebben we echt geen spijt van. Ik was daarom ook heel blij dat ik vorige week de hulp kon inroepen van de Helpdesk toen ik iets verkeerds had gedaan en daardoor een hele pagina met foto's kwijt was. Ik was opgelucht dat de Helpdesk zou snel hulp bood. Prima service!!
Jullie verdienen een 10 op alle onderdelen!

2 mei 2017 22:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Onze stichting heeft de website gehost bij HOSTING2GO B.V. De stichting is onderhevig geweest aan meerdere functiewijzigingen.

Ik schrijf deze review, gezien er niet wordt gereageerd op ingevulde contactformulieren, dus niet de helpdeskfunctionaliteit. Na tientallen pogingen om contact te krijgen via het contactformulier en enkele weken moeten wachten, lukt het gewoon niet. Geen tegenbericht of ontvangstbevestiging.

Laatste opties zijn: fax sturen, aangetekende brief of langsgaan, iets wat niet meer van deze tijd is. Voor een organisatie die zich profileert met snelle reactietijden is dit onbegrijpelijk.

Nu kan het zijn dat het contactformulier al een tijd niet werkt,
maar dat het niet opvalt is een nog kwalijkere zaak.

Als positief, de website is altijd goed bereikbaar en bij die dienstverlening ondervinden wij geen probleem.

12 april 2017 22:46
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Reeds enkele jaren tot volle tevredenheid, met meerdere websites, klant. De helpdesk verdient een grote pluim elke vraag of probleem wordt snel en vakkundig beantwoord of opgelost

3 april 2017 21:15
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Al behoorlijk wat jaren klant met diverse websites. Er zijn een paar goedkopere hosting providers, maar de beste service leveren zij! Top bedrijf!

24 maart 2017 11:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Mijn ervaring met Hosting2Go is zeer goed, al meer dan 10 jaar. Ik ben een beginneling maar doe wel zelf mijn website maar als het te technisch gaat worden ben ik de weg kwijt. Hosting2Go is altijd bereid om je te helpen en ook nog zeer snel, zelfs in het weekend. Ik raad iedereen aan, ook als je een beginneling bent om een pakket te nemen bij Hosting2Go, dan ben je zeker van je zaak.

20 maart 2017 12:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Zelf ben ik niet alle dagen met websites bezig. Soms zie ik iets over het hoofd en soms heb ik net iets te weinig ervaring met de 'techical stuff'. 'And that's where Hosting2Go comes in'. Wow, deze mensen denken echt met je mee. Zoek je een provider die doet wat hij moet dan ga dan ergens anders naar toe. Zoek je een provider die met je meedenkt, problemen oplost en je voorziet van nuttige info neem dan Hosting2Go.
Bij de eerste kennismaking, enige jaren geleden, heb ik het ontbreken van de mogelijkheid tot telefonisch contact als een gemis ervaren maar in de loop van de tijd heb ik gemerkt dat dit ruimschoots wordt goedgemaakt door de snelle en kundige en zoals gezegd meedenkende reacties.
Sorry als dit misschien als een reclame-spotje klinkt maar ik heb net weer een zeer fijne ervaring gehad met Hosting2Go en moet dit even kwijt.

15 maart 2017 20:02
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0