HostingWijzer

Hosting2GO hosting reviews vergelijken

Er zijn 270 ervaringen achtergelaten door klanten van Hosting2GO. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hosting2GO heeft gekregen is 9,0.

0 10
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Al jaren klant bij Hosting2go met 4 websites. Nooit storingen gehad en altijd stabiel. Afgelopen tijd regelmatig gebruik gemaakt van de ondersteuning van de Helpdesk heel goed, snel en vriendelijk geholpen. Ook op de website en in de nieuwsbrief staan een groot aantal nuttige tips en onderwerpen.

12 januari 2017 11:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Wij hosten momenteel 4 website's bij hosting2go, waarvan 1 webwinkel. Wij zijn erg tevreden met het support team, er word snel gereageerd, zijn vriendelijk en ze denken mee. een aanrader dus! TOP!

6 januari 2017 22:24
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Gisteren was ik bezig met SSL en waar je op kon rekenen gebeurde: ik maakte een domme fout. Mijn .htaccess bestand compleet weggevaagd, mijn website op zwart met een vette foutmelding. Dat ik in lichte paniek was, is een understatement. Na veel gekerm de helpdesk gemaild. Tot mijn grote verrassing stond mijn website vanmorgen al weer heel snel live, en mét SSL-certificaat. Grote klasse dus van de Hosting2Go. En dat niet alleen, het contact is ook gewoon persoonlijk. Ik ben dus opnieuw blij met de keuze voor Hosting2Go, op aanraden destijds van een collega die ook goede ervaringen had en heeft.

4 januari 2017 19:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Kijk, bij Hosting2Go steken zij hun hoofd niet in het zand.
Nee, die gaan door, net zolang totdat ze het probleem hebben opgelost.
Kijk en daarom moet u bij Hosting2Go zijn, ja toch! Wij kunnen het weten

4 januari 2017 15:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Hosting2GO geeft goede algemene uitleg op haar site met tekst en filmpjes. Reageert snel op mijn vragen, en geeft goed en duidelijk antwoord. Daarnaast geven ze dan extra tips, die je weer verder helpen om bijv. je website beter te maken. Top!

4 januari 2017 07:15
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Heb sinds april 2016 een hosting pakket inclusief sitebuilder. Zeer goede ervaringen, je kan zelf een prima site bouwen en als je er niet uitkomt wordt er snel op vragen gereageerd. Zelfs een vraag over Windows Live die eigenlijk buiten het standaardpakket viel werd met support via teamviewer snel en goed opgelost. Kortom, ben zeer tevreden.

3 januari 2017 13:00
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Host vier sites bij Hosting2go, nooit problemen goede prijs kwaliteit en snelle hulp bij probleempjes.

29 december 2016 11:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Ik zit echt al jaren bij Hosting2GO en daar ben ik meer dan tevreden over. Als er iets is en daar zijn problemen over, tot nu toe hebben ze mij nog steeds (snel) geholpen. Ik bouw mijn eigen website en dat vind ik ook leuk om te doen, maar ja, alles gaat zo snel dat het niet altijd bij te benen is. Deze slag mis ik dus, maar dat ligt aan mij...
Als je snel iets wilt, dan zou een telefoon handig zijn, maar binnen een paar uur heb ik ook altijd antwoord gekregen op mijn vragen. Voordeel daarvan is, je kunt het allemaal weer terug lezen en dat vind ik heel erg handig.
Ik ben zeer tevreden over Hosting2GO.

19 december 2016 09:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Als digibeet het toch voor elkaar gekregen om een nieuwe website te bouwen in sitebuilder plus. Telkens weer vragen gesteld aan het team van hosting2go en even zo vaak kreeg ik heel snel antwoord en werden er soms ingewikkelde dingen voor me uit handen genomen. Zeer geduldig, accuraat en vriendelijk team!

17 december 2016 22:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Vandaag prettig geholpen en goede ondersteuning gekregen!

16 december 2016 14:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Uitstekend bedrijf, waar ik al een aantal jaren zaken mee doe. Vlotte en adequate helpdesk. Een aanrader

14 december 2016 11:49
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Al jaren klant .. En wat een support..! niets is hen teveel.. bijna direct antwoord op je vragen en altijd klaar om je te helpen..
Ik beveel ze van harte aan..!

13 december 2016 15:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO anders

Geweldige service, snel, vriendelijk en alles voor mij opgelost, ik hoefde zelf niets te doen, echt super!!!

9 december 2016 12:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Support is snel en vriendelijk. Dat het alleen digitaal is, vind ik op deze manier geen probleem. Ben een tevreden klant.

5 december 2016 16:51
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

Goeie en snelle klantenservice. Zijn bereid mee te denken, ook over problemen die buiten hun verantwoordelijkheid liggen.

1 december 2016 12:19
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0