HostingWijzer

HostingNet hosting reviews vergelijken

Er zijn 26 ervaringen achtergelaten door klanten van HostingNet. De gemiddelde, algemene beoordeling die HostingNet heeft gekregen is 9,5.

0 10
HostingNet

HostingNet review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingNet Medium

Toen ik begon met websites maken wist ik nog niks van het hosten van websites, maar met de super service van hostingnet.nu is het me toch allemaal gelukt. naast de scherpe prijzen werk het allemaal heel goed. Maar de service is echt een groot pluspunt, als er een probleem is word er altijd binnen een paar uur persoonlijk antwoord gegeven.

14 september 2017 14:54
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
HostingNet

HostingNet review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingNet Small

vriendelijk geholpen door deskundige support crew!

15 februari 2017 13:35
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
HostingNet

HostingNet review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingNet anders

Heb alleen maar positieve ervaringen.

15 februari 2017 11:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingNet

HostingNet review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingNet anders

Ik ben tevreden en de service is tot dusver altijd zeer snel.

25 november 2016 14:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingNet

HostingNet review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingNet Medium

Supersnelle reactie en goede service. Er werd advies gegeven over het pakket; het bleek voor mij handiger een pakket af te sluiten i.p.v. losse onderdelen. Heel attent. En direct geregeld.

22 augustus 2016 21:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingNet

HostingNet review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingNet Small

Geweldige service.
Support team antwoord (voorzover ik weet altijd) binnen 24 uur antwoord
Heb nog nooit problemen gehad. Ook krijg je er een gratis domein mee.

16 maart 2016 08:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingNet

HostingNet review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingNet anders

Reageren snel en met het antwoord kun je verder.

15 maart 2016 16:31
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
HostingNet

HostingNet review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingNet Small

gewoon perfect , tickets werden snel beantwoord , uitstekend geholpen

4 maart 2016 13:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingNet

HostingNet review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingNet anders

Als startende ondernemer vind ik de dienstverlening van HostingNet erg goed; ik heb mijn domein, hosted exchange en een complete werkplek uit de cloud afgenomen tegen een zeer scherpe prijs en ben overal en altijd online. Voor mij essentieel om geen business te missen en HostingNet maakt het waar. Daarnaast vind ik de snelle en effectieve service subliem; loop je ergens tegenaan? Even contact en de oplossing is snel gerealiseerd. Topservice en een absolute aanrader!

23 februari 2016 08:54
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
HostingNet

HostingNet review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingNet anders

Hostingnet heeft de registratie van onze domeinen en bouw van onze website www.gites-gilles,com op zeer efficiente en snelle wijze uitgevoerd. Goede duidelijke begeleiding, adequate input en samenwerking, snelle respons hebben tot een mooie website geleid. We zijn blij met Hostingnet als partner in deze!!

13 januari 2016 21:40
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
HostingNet

HostingNet review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingNet anders

Een geweldige site gemaakt waar we super trots op zijn met een super goede ondersteuning en support. De service is ook uitstekend.Er wordt met je mee gedacht hoe je het beste uit je site kan halen zodat het voor de bezoekers zo gebruiks vriendelijk mogelijk is en overzichtelijk.Ga zo door en hartelijk dank voor de mooie site en de super goede service.

14 december 2015 15:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingNet

HostingNet review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingNet anders

Uitstekende service.
Nooit problemen.

2 december 2015 13:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingNet

HostingNet review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingNet Small

Vragen worden snel en correct beantwoord. Bij problemen wordt gezocht naar het probleem en de oplossing. De prijs is prima concurrerend, duidelijk een plus op support.

4 november 2015 10:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
HostingNet

HostingNet review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingNet anders

Hostingnet ondersteunt snel, adequaat en professioneel. Onze organisatie, Jongeren Centrum Differenze Heerhugowaard heeft hier veel baat bij door er snelle en korte lijnen zijn bij vragen, opmerkingen.

16 september 2015 10:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
HostingNet

HostingNet review door

Ervaring met hostingpakket:
HostingNet Small

Bij HostingNet krijg ik waar voor mijn geld.
Iedere belofte die door HostingNet gedaan wordt komen ze dan ook na.
De snelle support reacties en de vakkundigheid is bijzonder goed.
Ik beveel het iedereen aan .

gr Kees

15 augustus 2015 12:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0