HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 786 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Geen klachten. Top geregeld, duidelijk website en de behandeling van vragen is super snel. Zowel via de chatfunctie op de website als via email. Ben erg tevreden. Dikke 10!

21 september 2017 21:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik raad al mijn klanten aan met Hostnet te werken! Top service, scherpe prijzen én goede bereikbaarheid indien hulp of advies nodig!

21 september 2017 14:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Altijd een plezier dat er een zeer snelle, vriendelijke chat ondersteuning is bij hostnet ! Ik ben heel heel tevreden

8 september 2017 17:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prettige partij om mijn site te hosten. Met het Wordpress pakket is het natuurlijk aan mij om de site op te maken en in te richten, maar heb ik een vraag of een probleempje, dan zijn ze goed bereikbaar en behulpzaam. En het beschikbaar stellen van SSL is ook erg fijn.

8 september 2017 17:18
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

echt een super hosting bedrijf, waar klant nummer 1 is,
niets anders dan lof over hostnet , ze denken goed mee.
en doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen en tegemoet te komen !!!

8 september 2017 15:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

deze beoordeling ging puur om de chat. deze was top: snel en duidelijke hulp.

7 augustus 2017 17:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hele snelle support and klantenservice. Niet de goedkoopste, maar wel goede kwaliteit

7 augustus 2017 15:25
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

net perfect geholpen door Melvin

29 juli 2017 21:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!

26 juli 2017 09:10
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Supersnelle registratie van mijn domeinnamen en snelle en goede ondersteuning door klantenservice. Aanrader.

21 juli 2017 15:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prettige en snelle service. Breed aanbod. Op het startpakket zit niet standaard een optie om wordpress te installeren, maar dit kan wel handmatig. SSL is niet inclusief. Overall indruk heel goed.

20 juli 2017 18:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik deel gemiddeld een 8,2 uit aan hostnet omdat jullie een zeer goede aftersales hebben wanneer er vragen zijn er altijd mensen beschikbaar zijn! Ook de eenvoud in het opzetten van een website is erg goed alleen de prijs wat men moet betalen is nog wel een aandachtspuntje aangezien er goedkopere concurrenten zijn die soortgelijke diensten leveren en in kwaliteitstesten ook als dusdanig naar buiten komen. Overall?

Uitstekende service

3 juli 2017 11:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Bij problemen altijd goed geholpen. Verschillende manieren om ze te bereiken. De chat vind ik zelf altijd zeer prettig.

3 juli 2017 09:48
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

super klantvriendelijk en mega goede snelle service. zowel per mail als chat. klasse.. dit is 9+ klantbeleving!

28 juni 2017 18:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet heeft een fantastische helpdesk. Ik heb al vele malen gebruik van ze gemaakt en was altijd zeer tevreden.
Daarnaast vind ik de prijs-kwaliteitsverhouding meer dan goed.
Een aanrader.

17 juni 2017 19:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0