HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 765 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hosting zoals je zou verwachten. Met een zeer prettige online interface voor DNS management.

Support is uitstekend. Pro actief en instaat om even mee te denken.

21 mei 2017 16:36
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een website maken gaat tegenwoordig heel makkelijk. Maar vooral de support van Hostnet is geweldig. Alle kleine probleempjes waar je tegenaan loopt bij het live zetten van je eigen site lossen ze op binnen de tijd van een korte chat sessie. Dit werkt super. Websites maken is nu ook leuk voor niet technische mensen zoals ik!

18 mei 2017 13:04
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Fijne ondersteuning van Ruben, hij heeft me heel goed geholpen met het koppelen van mijn domein en de mailbox, ook terwijl hij Wix niet kende! Heel fijn.

14 mei 2017 21:44
Support
10,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Jij zal altijd meer betalen dan wat het geadverteerd is.
Als je vergeet om een domeinnaam te verlengen gaan ze dit direct in quarantine zetten om extra 89 euro + BTW betalen. En dit met meerdere domeinnaam gehad te hebben bij hostnet.

Ook als je afspraken maakt met de helpdesk wordt het verkeerd in hostnet systeem gezet. Waardoor jij voor hun fouten mag opdraaien als klant van hostnet.

En jou NAW gegevens komen online te staan in de search engine. Terwijl ik een privacy pakket heb afgesloten om te voorkomen dat mijn NAW gegevens online bekend staan.

Slechte dienst levering. Absolute afrader. Hostnet was 4 tot 5 jaar geleden een goed bedrijf. Naarmate je langer als klant bij hostnet zit des te harder je afgedankt wordt door hostnet.

Absolute afrader.

11 mei 2017 03:18
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Jij zal altijd meer betalen dan wat het geadverteerd is.
Als je vergeet om een domeinnaam te verlengen gaan ze dit direct in quarantine zetten om extra 60 euro + BTW te betalen.
En nog meer... Echte oplichters.

Niet doen!

10 mei 2017 10:12
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Al tijden bij Hostnet en niks dan lof! Goed betaalbaar en de support is altijd super snel en goed! Ook eigen beheer pagina is lekker overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik ga nergens anders heen :)

3 mei 2017 16:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb echt verschrikkelijk slechte ervaringen met Hostnet.

Onnodig ingewikkelde systemen, veel downtime op de meest idiote tijden. Echt om te huilen.

Ze staan in m'n top 3 van partijen die ik al m'n webdesign klanten afraad.

1 mei 2017 22:37
Support
4,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
6,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb echt verschrikkelijk slechte ervaringen met Hostnet.

Onnodig ingewikkelde systemen, veel downtime op de meest idiote tijden. Echt om te huilen.

Ze staan in m'n top 3 van partijen die ik al m'n webdesign klanten afraad.

1 mei 2017 22:37
Support
4,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Uw diensten zijn zeer goed

11 april 2017 08:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede hosting en uitstekende support!

7 april 2017 14:51
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Hostnet biedt voor weinig geld een slechte dienst.
Ga er maar vanuit dat je site zeker 1 tot 2 dagen per maand eruit ligt. Daarnaast komt het zeer regelmatig voor / meerdere malen per week/ dat je site zeer, zeer, zeer traag. Hostnet erkent dit en 'werkt eraan'.
Ik ben er zelf wel klaar mee na 2 jaar en ga overstappen.
Mijn advies: Kies niet voor Hostnet!

5 april 2017 21:29
Support
7,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

in 1 woord: Top

28 maart 2017 16:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goeie online support, en snelle reactie via de live chat!

24 maart 2017 10:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prettige ervaring met de producten/diensten van Hostnet, ook érg tevreden met de klantenservice die met mij meedacht.

24 maart 2017 10:53
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Er moest een Debian 8 machine komen met Plesk Onyx. Hostnet heeft altijd Plesk licenties voorzien bij bepaalde VPS operating systems. Dat was niet mogelijk met Debian 8. Ik vond echter dat Plesk Onyx wel werkte op Debian 8 en wou daarom toch een licentie bij mijn VPS. Hostnet heeft keurig de Plesk licentie voor mij beschikbaar gemaakt (desondanks dat zij er van uit gingen dat het niet ondersteund was). Het enige wat ik moest doen was de machine afnemen en een ticket openen. Inmiddels hebben zij de site bijgewerkt en kan men wel een licentie aanvragen bij Debian 8, heel fijn!

20 maart 2017 15:56
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0