HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 805 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

top bedrijf telefonisch altijd bereikbaar
helpen je prima aan telefoon kei aardig behulpzaam volk
aanrader voor heel nederland

16 november 2017 22:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Fijne service!

16 november 2017 21:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Af en toe snap ik er niets meer van. En dan is er een super goede klantenservices waar je snel antwoorden en tips van krijgt.

11 november 2017 14:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

€240 vragen voor een backup. Bizar.

11 november 2017 09:54
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

tot nu toe altijd een fijne ervaring gehad met de servicemedewerkers van hostnet! Behulpzaam, kundig en snelle service.

2 november 2017 22:24
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Ik heb langere tijd vastgezeten aan ongewenste services van dit bedrijf daargezien ze alle diensten stilzwijgend verlengen! Pas hier mee op.

23 oktober 2017 15:47
Support
2,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Via de chat zeer adequaat geholpen. Nemen je alle zorgen uit handen. Nooit problemen gehad.
Ik vind de tarieven van de domeinnamen wel wat aan de hoge kant, maar kwaliteit mag natuurlijk zijn prijs hebben.

23 oktober 2017 11:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb vooral ervaring met de support via de chat en dat loopt altijd erg vlot en de antwoorden die er gegeven worden zijn altijd erg handig

23 oktober 2017 10:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Erg tevreden met de vriendelijke, meedenkende en klantgerichte service.
Ik had per ongeluk een (veel) te uitgebreid hostingpakket geactiveerd. Na twee weken kwam ik er achter. In een chatgesprek legde aan klantenservice uit wat ik eigenlijk nodig had en of een downgrade mogelijk was....ook al had ik een 6 maands pakket gekocht.
Dat was helemaal geen probleem. Binnen twee uur werd mijn factuur gecrediteerd, de nieuwe hosting geactiveerd en de oude hosting gestopt. Hoe fijn is dat?!

Wat heerlijk dat een bedrijf en zijn klantenservice snapt dat vergissen menselijk is en foutjes teruggedraaid mogen worden.

Snel, vriendelijk en klantgericht. Dank Hostnet!

20 oktober 2017 14:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Alleen maar positief

20 oktober 2017 10:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb verschillende websites lopen voor mezelf en een een paar bedrijven. Eigenlijk heb ik helemaal niet zoveel verstand van websites bouwen. Zeker het hosten vind ik altijd een lastig verhaal. Iedere keer verbaas ik me weer hoe snel je bij Hostnet geholpen wordt door mensen die ook echt weten waar ze mee bezig zijn. Geen juffertjes van de klantenservice, maar een echte helpdesk die je vooruit helpt! Super!

12 oktober 2017 17:25
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

leuke behulzaam team.

12 oktober 2017 15:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik moet toch echt zeggen dat ik tevreden ben. Ik host mijn domein nu al een geruime tijd bij Hostnet en dat bevalt me erg goed. De prijs is voor webhosting spotgoedkoop, ik stond even versteld toen ik het vergeleek met andere providers die voor goedkoper aanbieden, maar vele malen minder. Alleen Het .com domein wat ik beheer is in vergelijking met andere aanbieders iets duurder dan normaal, maar voor €15 per jaar vind ik dat nog makkelijk te doen, inclusief de SSL bij de webhosting. Ook heb ik tweemaal de support om hulp gevraagd, deze reageerde onmiddelijk met veel vriendelijkheid en, erg belangrijk, geduld. Kortom, ik ben tevreden.

5 oktober 2017 21:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Bieden .corp TLD adressen aan, maar vermelden daar niet bij, voordat je de betaling doet, dat de betaalde kosten zijn voor voorregistratie en dit domein helemaal niet door Nederlanders geregistreerd kan worden. Ik denk niet dat Hostnet veel Amerikaans ingezetene bedrijven als klant heeft. Deze kiezen wel een andere partij. Het geld zie je niet meer terug ook bij annulering zonder dat ze maar iets gedaan hebben. Voelt aan als oplichting. Zakelijk gezien absoluut een slechte partij. Supportmedewerker was vriendelijk en gedroeg zich correct.

28 september 2017 21:59
Support
8,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Snelle reactie als ik support nodig heb. Bedankt

28 september 2017 20:42
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0