HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 1032 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

De hosting werkt perfect en de klantenservice is snel en kundig.

23 mei 2019 16:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima CS.

14 mei 2019 15:20
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super hulpzame en deskundige support. Bedankt voor de hulp.

13 mei 2019 17:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een aantal jaren al klant bij Hostnet en ik ben altijd goed geholpen.

11 mei 2019 14:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Had een undelivered mail bij mijn nieuwe webwinkel. Bleek dat ik nog het een en ander in moest stellen. Met de support chat van hostnet was het binnen een aantal minuten opgelost en had de klant op tijd zijn factuur.

Super bedankt

6 mei 2019 20:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Goede service en vriendelijke helpdesk.

6 mei 2019 16:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Michiel heeft me super goed geholpen! heel klantvriendelijk!

6 mei 2019 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Altijd snelle en geode hulp via de chat! Vriendelijk :)

6 mei 2019 10:40
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik was altijd super tevreden over jullie dienstverlening. Maar vanwege een misverstand moet ik nu een factuur betalen van EUR 40,95 die mijns inziens onterecht is.

Ik vind dit niet netjes en jammer dat ik op deze manier bij jullie wegga.

MvrGr,
mandy strobbe
0681788393

5 mei 2019 15:05
Support
2,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer goede ervaring met jullie klantenserevice en met name Coen.
Hij merkte gelijk dat ik een Dino ben met heel weinig verstand van websites en kwam ook met een geweldig optie.

3 mei 2019 17:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Wij wilde onze website verhuizen. Hier kwamen nogal wat complicaties bij en met niet veel verstand van het bouwen van websites kwamen we dus ook niet ver. Hostnet was altijd bereikbaar per chat of telefoon en iedere medewerker was even behulpzaam en bereid een stapje extra te zetten om mee te denken.

3 mei 2019 11:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Super snel geregeld en een super helpdesk!! een echte aanrader

3 mei 2019 10:37
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

de perfecte plaats voor alle domeinnamen die onder mijn beheer vallen. Als je support nodig hebt wil je niet met een computer chatten. Support is deskundig, problemen worden opgelos. Blij mee

2 mei 2019 16:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Super vriendelijke support vestand van zaken super blij mee bedankt.

16 april 2019 21:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snel en nette klantenservice

16 april 2019 20:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0