HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 776 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Supersnelle registratie van mijn domeinnamen en snelle en goede ondersteuning door klantenservice. Aanrader.

21 juli 2017 15:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prettige en snelle service. Breed aanbod. Op het startpakket zit niet standaard een optie om wordpress te installeren, maar dit kan wel handmatig. SSL is niet inclusief. Overall indruk heel goed.

20 juli 2017 18:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik deel gemiddeld een 8,2 uit aan hostnet omdat jullie een zeer goede aftersales hebben wanneer er vragen zijn er altijd mensen beschikbaar zijn! Ook de eenvoud in het opzetten van een website is erg goed alleen de prijs wat men moet betalen is nog wel een aandachtspuntje aangezien er goedkopere concurrenten zijn die soortgelijke diensten leveren en in kwaliteitstesten ook als dusdanig naar buiten komen. Overall?

Uitstekende service

3 juli 2017 11:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Bij problemen altijd goed geholpen. Verschillende manieren om ze te bereiken. De chat vind ik zelf altijd zeer prettig.

3 juli 2017 09:48
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

super klantvriendelijk en mega goede snelle service. zowel per mail als chat. klasse.. dit is 9+ klantbeleving!

28 juni 2017 18:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet heeft een fantastische helpdesk. Ik heb al vele malen gebruik van ze gemaakt en was altijd zeer tevreden.
Daarnaast vind ik de prijs-kwaliteitsverhouding meer dan goed.
Een aanrader.

17 juni 2017 19:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Al tijden een min of meer slapend pakket, als voorbereiding op mijn pensioen, als ik de uitstekende ICT infrastructuur van mijn werkgever moet gaan missen. Aangezien dat moment dichterbij begint te komen van een feestdag gebruik gemaakt om een uitbreiding met mail te activeren. Natuurlijk altijd weer iets wat je over het hoofd ziet, maar een simpel vraagje aan de helpdesk levert ook dan binnen een paar uur een antwoord en wat belangrijker is : de oplossing!
Prima ervaring!

5 juni 2017 21:07
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb in het verleden ook bij andere hostingsbedrijven gezeten, maar bij Hostnet heb ik eigenlijk alles wat ik zoek! Aanrader!

5 juni 2017 17:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Upgraden naar Website Maker Unlimited biedt de actie om voor €54,- voor 6 maanden deze dienst te kunnen gebruiken.

De tekst zoals op de website:
"Actie: eerste 6 maanden €54,- daarna €14,95 per maand. Looptijd: 6 maanden."

Deze tekst suggereert, naar mijn mening, dat ik inderdaad nu eerst voor 6 maanden €54,- euro betaal, maar na die 6 maanden wordt ik maandelijks gefactureerd door Hostnet.

Dit nagevraagd bij de Supportdienst en dat is kennelijk niet het geval. Hostnet factureert elke 6 maanden. Ik vind dit dus niet duidelijk staan op de website puur omdat de woorden "...daarna €14,95 per maand" wordt gebruikt.

Daarbij zou ik het tevens fijner vinden om maandelijks €14,95 te betalen dan ineens €90 euro te moeten betalen. Gezien Hostnet dit bedrag vraagt kun je ook net zo goed op de website zetten in plaats van 14,95 per maand, 0,50 cent per dag. Ik zou zelf duidelijker vermelden dat er met halfjaar tarieven wordt gewerkt.

5 juni 2017 13:41
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Geweldige ondersteuning bij wat problemen na het wisselen van provider. Ook lastigere vragen worden netjes en goed uitgezocht en teruggekoppeld. Prima provider, blij mee!

31 mei 2017 16:59
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hosting zoals je zou verwachten. Met een zeer prettige online interface voor DNS management.

Support is uitstekend. Pro actief en instaat om even mee te denken.

21 mei 2017 16:36
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een website maken gaat tegenwoordig heel makkelijk. Maar vooral de support van Hostnet is geweldig. Alle kleine probleempjes waar je tegenaan loopt bij het live zetten van je eigen site lossen ze op binnen de tijd van een korte chat sessie. Dit werkt super. Websites maken is nu ook leuk voor niet technische mensen zoals ik!

18 mei 2017 13:04
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Fijne ondersteuning van Ruben, hij heeft me heel goed geholpen met het koppelen van mijn domein en de mailbox, ook terwijl hij Wix niet kende! Heel fijn.

14 mei 2017 21:44
Support
10,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Jij zal altijd meer betalen dan wat het geadverteerd is.
Als je vergeet om een domeinnaam te verlengen gaan ze dit direct in quarantine zetten om extra 89 euro + BTW betalen. En dit met meerdere domeinnaam gehad te hebben bij hostnet.

Ook als je afspraken maakt met de helpdesk wordt het verkeerd in hostnet systeem gezet. Waardoor jij voor hun fouten mag opdraaien als klant van hostnet.

En jou NAW gegevens komen online te staan in de search engine. Terwijl ik een privacy pakket heb afgesloten om te voorkomen dat mijn NAW gegevens online bekend staan.

Slechte dienst levering. Absolute afrader. Hostnet was 4 tot 5 jaar geleden een goed bedrijf. Naarmate je langer als klant bij hostnet zit des te harder je afgedankt wordt door hostnet.

Absolute afrader.

11 mei 2017 03:18
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Jij zal altijd meer betalen dan wat het geadverteerd is.
Als je vergeet om een domeinnaam te verlengen gaan ze dit direct in quarantine zetten om extra 60 euro + BTW te betalen.
En nog meer... Echte oplichters.

Niet doen!

10 mei 2017 10:12
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0