HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 795 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb verschillende websites lopen voor mezelf en een een paar bedrijven. Eigenlijk heb ik helemaal niet zoveel verstand van websites bouwen. Zeker het hosten vind ik altijd een lastig verhaal. Iedere keer verbaas ik me weer hoe snel je bij Hostnet geholpen wordt door mensen die ook echt weten waar ze mee bezig zijn. Geen juffertjes van de klantenservice, maar een echte helpdesk die je vooruit helpt! Super!

12 oktober 2017 17:25
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

leuke behulzaam team.

12 oktober 2017 15:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik moet toch echt zeggen dat ik tevreden ben. Ik host mijn domein nu al een geruime tijd bij Hostnet en dat bevalt me erg goed. De prijs is voor webhosting spotgoedkoop, ik stond even versteld toen ik het vergeleek met andere providers die voor goedkoper aanbieden, maar vele malen minder. Alleen Het .com domein wat ik beheer is in vergelijking met andere aanbieders iets duurder dan normaal, maar voor €15 per jaar vind ik dat nog makkelijk te doen, inclusief de SSL bij de webhosting. Ook heb ik tweemaal de support om hulp gevraagd, deze reageerde onmiddelijk met veel vriendelijkheid en, erg belangrijk, geduld. Kortom, ik ben tevreden.

5 oktober 2017 21:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Bieden .corp TLD adressen aan, maar vermelden daar niet bij, voordat je de betaling doet, dat de betaalde kosten zijn voor voorregistratie en dit domein helemaal niet door Nederlanders geregistreerd kan worden. Ik denk niet dat Hostnet veel Amerikaans ingezetene bedrijven als klant heeft. Deze kiezen wel een andere partij. Het geld zie je niet meer terug ook bij annulering zonder dat ze maar iets gedaan hebben. Voelt aan als oplichting. Zakelijk gezien absoluut een slechte partij. Supportmedewerker was vriendelijk en gedroeg zich correct.

28 september 2017 21:59
Support
8,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Snelle reactie als ik support nodig heb. Bedankt

28 september 2017 20:42
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Leuke mensen en goede overleg voor het bouwen van een website mogelijk.

28 september 2017 16:58
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

ik vind d stapjes naar mijn eigen email erg omslachtig!!!! Gelukkig via chat kan ik erin komen. anders zoek ik mij suf!!!!!! Kan dat eenvoudiger?

28 september 2017 15:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

direkt geholpen en tevreden over prijs en mogelijkheden,
meer dan andere aanbieders.
Medewerkers snel en correct!

26 september 2017 18:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Goed en als je belt wordt er gelijk actie ondernomen en opgelost . Ik woon in Spanje dus dan wordt dat extra geapriceerd :-) Geen manana manana gelukkig bij Hostnet !!

25 september 2017 17:18
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Geen klachten. Top geregeld, duidelijk website en de behandeling van vragen is super snel. Zowel via de chatfunctie op de website als via email. Ben erg tevreden. Dikke 10!

21 september 2017 21:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik raad al mijn klanten aan met Hostnet te werken! Top service, scherpe prijzen én goede bereikbaarheid indien hulp of advies nodig!

21 september 2017 14:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Altijd een plezier dat er een zeer snelle, vriendelijke chat ondersteuning is bij hostnet ! Ik ben heel heel tevreden

8 september 2017 17:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prettige partij om mijn site te hosten. Met het Wordpress pakket is het natuurlijk aan mij om de site op te maken en in te richten, maar heb ik een vraag of een probleempje, dan zijn ze goed bereikbaar en behulpzaam. En het beschikbaar stellen van SSL is ook erg fijn.

8 september 2017 17:18
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

echt een super hosting bedrijf, waar klant nummer 1 is,
niets anders dan lof over hostnet , ze denken goed mee.
en doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen en tegemoet te komen !!!

8 september 2017 15:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

deze beoordeling ging puur om de chat. deze was top: snel en duidelijke hulp.

7 augustus 2017 17:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0