HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 833 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Mijn vraag is via de chat zeer snel en kundig behandelt. Gelukkig bestaan er nog personen waarbij de klant koning is.

23 oktober 2016 19:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hello,
Today I needed to instal an SSL file on my website and I have been helped by Ruben.
That's what I call service providing. Friendly, helpful, dedicated and professional.
He went further that what I was asking for.
I am extremely satisfied with the service he provided.
Thanks Ruben.

23 oktober 2016 15:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

zeer adequate helpdesk medewerkers for dummy's als ik

22 oktober 2016 21:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

prima en professionele chat met medewerker gehad. Uitstekend geholpen.

20 oktober 2016 14:18
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Hostnet is voor mij de ideale domein providor. Misschien niet de aller aller goedkoopste, maar daarvoor krijg je een goede helpdesk voor terug. De mannen op deze afdeling staan je altijd goed te woord en zorgen ook echt voor een oplossing. Ze helpen je door de benodigde stappen en gaan in hun service gedachte net een stapje verder als je zou verwachten.
Goed advies en begeleiding.

TOP

19 oktober 2016 09:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een partij die een reclame doet voor een domeinnaam tld die er binnenkort aankomt en voor een simpele controle of deze beschikbaar is om te registreren "reserveren" er geld voor vraagt.

17 oktober 2016 15:43
Support
6,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
6,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Mijn vragen zijn via de chat direct opgemaakt en prima uitgevoerd. Fijn dat je op deze manier 's avonds ook geholpen kan worden!

15 oktober 2016 20:59
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Fantastische Support ook op zondag via de hele handige chat! Zelfs screenshots kan je heel makkelijk delen! Top Service!

9 oktober 2016 15:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De keren dat ik contact gezocht heb met de klantenservice van hostnet werd ik snel en goed geholpen.
Zelfs via de chat, op zondag, en binnen een minuut was mijn probleem opgelost. Uitstekende service.

9 oktober 2016 14:38
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Al jaren klant bij Hostnet en sinds kort begonnen met Webhosting. Probeerde er zelf uit te komen, maar dat lukte niet helemaal. Hulp gevraagd aan een Klantenservice medewerker en die heeft me super geholpen. Nu kan ik weer verder!

6 oktober 2016 21:54
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Wat een geweldige ondersteuning!!! De prijs dubbel en dwars waard! Zeer professioneel geholpen!!!

5 oktober 2016 16:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

prima geholpen door jerry

5 oktober 2016 13:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ongelofelijk slecht bedrijf. Niet bereid om een verzoek te verwerken ook als het een heel normale en noodzakelijke wens is. Reverse DNS instellen zodat ik kan mailen vanaf de VPS die ik bij hun huur. Zonder Reverse DNS wordt je tegenwoordig steeds vaker geweigerd door grote mailservers. Vaak komt mijn mail dus niet aan. Een verzoek om iemand te spreken die hier beslissingen over kan nemen werd geweigerd en de hoorn werd gewoon opgegooid toen ik zei dat ik wel aan de telefoon zou wachten totdat die persoon vrij kwam. Ik mocht niet weten hoe deze persoon heet. Ongelofelijk slecht en klantonvriendelijk. Een dienstverlening die dus obstructief is.

5 oktober 2016 10:59
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goede service, beetje jammer dat het beetje conflicteert met php, maar verder dan dat goed pakket!

2 oktober 2016 21:10
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zelfs op zondag word je via de helpdesk-chat snel en geweldig geholpen.

2 oktober 2016 20:49
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0