HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 807 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Supersnelle en goede oplossing en begeleiding!

2 september 2016 09:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Ben bijzonder tevreden over de support "Jasper" via het chat programma, binnen no-time wist hij een moeilijk probleem met VPN, SSL en Poortblokkering op te lossen!

2 september 2016 09:30
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Top

31 augustus 2016 17:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Prima en erg snelle support bij een vraag. Ben duidelijk geholpen, ook als er een handmatige aanpassing vanuit support nodig was.

24 augustus 2016 21:31
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Slechte ervaring met support. Medewerker heeft bijna geen technische kennis en beantwoord alle technische vragen met: 'Dit valt niet onder onze support' terwijl mijn vragen gewoon gingen over provider instellingen zoals: is php pear library geinstalleerd? wat zijn de default paden, etc. Kreeg telkens weer dezelfde medewerker in de chat die bleef zeggen dat hij niets voor me kan doen. Er werd tevens geen poging gedaan om met me mee te kijken naar mijn probleem. Het bleek uiteindelijk een simpel configuratie issue te zijn met default paden (voor open cart store). Ze konden alleen maar zeggen dat de foutmelding die ik kreeg namelijk dat startup.php niet kon worden geladen kwam doordat die file niet bestond. Echt een antwoord van iemand die er niets vanaf weet.

24 augustus 2016 18:52
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goede service als je ergens tegen aan loopt! A+

24 augustus 2016 14:11
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super ervaring met de service van Hostnet!
Sinds een paar weken werkte mijn mail niet meer en ik had geen idee waarom niet. Door een medewerker van de Hostnet klantenservice is mij haarfijn uitgelegd hoe ik mijn mail weer kon laten werken. Toen ik het nog steeds niet snapte heeft hij het zelf ingesteld en daarna kon ik dit kopiëren om al mijn andere apparaten weer te laten functioneren. Kortom perfecte service!

23 augustus 2016 16:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Duidelijke handleidingen online,, en goede support. Ook in het weekend. Prima dus!

21 augustus 2016 13:56
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Sturen factuur van €14 op per email (samen met spam quasi elke dag, dus je leest die uiteraard niet) --- maand later €40 incasso kosten op fact van €14, niet betalen = alles afsluiten en uw domeinnaam geizelen.

17 augustus 2016 11:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Als er ooit iets is ga ik gewoon naar de chat op de website en wordt ik snel en supergoed geholpen.

17 augustus 2016 11:04
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Duur en je zit vast aan een soort pachtrecht. Ik heb ooit eens een domein geregistreerd met behulp van de diensten van hostnet. Ik kreeg veel kosten (niet rendabel voor particulieren). Ik kreeg een duur hostingspakket en ook voor een doorlink koste mij dat een boel geld. Hostnet is een zeer gespecialiseerd bedrijf en zijn zeker wel goed, maar voor kwaliteit betaal je de hoofdprijs. Ik heb schriftelijk in tweevoud mijn domein moeten stoppen bij SIDN. Hostnet was te duur voor een kleinschalig project.

Hiervoor krijgt hostnet een magere voldoende.

17 augustus 2016 02:44
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
2,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik vind de backoffice heel onoverzichtelijk, dus op software verliest Hostnet veel punten, maar op mensen en helpdesk gemak trekken ze dat weer helemaal bij..

Ik gebruik het nu al een tijd, dus ben enigszins wegwijs in het systeem. Maar het is heel erg gebruiksonvriendelijk vind ik. er zit logica in, maar als je die logica niet rijk bent, dan is het een jungle. Ik moet nog steeds 5 a 6 keer klikken om mn website te kunnen bewerken bijvoorbeeld. Zal vast sneller kunnen, maar als je die logische route niet kent, ga je hem ook niet snel vinden. Ik merk het ook als ik collega's laat werken met Hostnet, die beginnen na 15 minuten al te vloeken, dat zegt wel wat..:-)

Maat zoals gezegd, jullie helpdesk trekt dat bij, geweldig team! Dus ik ben wel blij met jullie hoor...:-)

Groet,
Andre

3 augustus 2016 12:37
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik ben zeer tevreden over Hostnet vooral de life chat werkt perfekt, binnen enkele minuten een goed en duidelijk antwoord.
Ze hebben goede aanbiedingen, ik had een probleem door ziekte , mijn sites waren verlopen, door 1 enkel mailtje werd dit prima verholpen.

14 juli 2016 18:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De afgelopen dagen heb ik een aantal keren gebruik gemaakt van de support afdeling van Hostnet. Via chat is echt heel prettig. Ik trof verschillende jonge mannen, maar allemaal even vriendelijke en behulpzaam. Een bleef zelfs langer zitten, terwijl zijn dienst er eigenlijk al op zat. Ik ben snel en goed geholpen, mijn vragen zijn keurig beantwoord, zodat ik zelf weer verder kon. Goede service!
Trouwens ook leuk dat je een fotootje in beeld ziet.

13 juli 2016 19:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb de gratis Website Maker Lite. Alles is nieuw voor mij dus heb veel vragen. Werknemers zijn vriendelijk en geduldig !Goede en duidelijke antwoorden. Zeer tevreden.

13 juli 2016 17:38
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0