HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 836 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ongelofelijk slecht bedrijf. Niet bereid om een verzoek te verwerken ook als het een heel normale en noodzakelijke wens is. Reverse DNS instellen zodat ik kan mailen vanaf de VPS die ik bij hun huur. Zonder Reverse DNS wordt je tegenwoordig steeds vaker geweigerd door grote mailservers. Vaak komt mijn mail dus niet aan. Een verzoek om iemand te spreken die hier beslissingen over kan nemen werd geweigerd en de hoorn werd gewoon opgegooid toen ik zei dat ik wel aan de telefoon zou wachten totdat die persoon vrij kwam. Ik mocht niet weten hoe deze persoon heet. Ongelofelijk slecht en klantonvriendelijk. Een dienstverlening die dus obstructief is.

5 oktober 2016 10:59
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goede service, beetje jammer dat het beetje conflicteert met php, maar verder dan dat goed pakket!

2 oktober 2016 21:10
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zelfs op zondag word je via de helpdesk-chat snel en geweldig geholpen.

2 oktober 2016 20:49
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle, inhoudelijke hulp.

2 oktober 2016 14:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

UItleg bij installatie Wordpress en bij opzeggen van domein omdat het project ten einde was gelopen. Hier kom ik terug wanneer ik weer een website zou willen hosten.

30 september 2016 16:44
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Alleen maar positieve berichten over Hostnet! Meerdere hostingpartijen geprobeerd maar Hostnet steekt er met kop en schouders boven uit! Vooral op support krijgen ze van mij een 10!

27 september 2016 10:37
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goed product met bijzonder effectief en zeer behulpzame supportafdeling!

24 september 2016 16:09
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

zelfs savond op de chat tot 22:00!

18 september 2016 21:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ahmed heeft mij super goed geholpen met allerlei problemen met betrekking tot het SSL certificaat. Hartstikke bedankt hiervoor!!

18 september 2016 13:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De diensten van Hostnet bevallen mij heel erg goed, en de support is geweldig. Alle support medewerkers helpen waar ze kunnen, zojuist ben ik door Ruben geholpen en deze heeft echt met alles geholpen en ook alle problemen opgelost. Ik ben super tevreden met Hostnet en wil het aan iedereen aanbevelen!!!!

17 september 2016 20:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Best geacht de heer/mebrouw
Ik contact gehad een van juli Technical Support, zijn naam
Barthold. Hij heel goed met technische gebied en goed communicatie en goed uitleg. Ten tweede hij heeft een goed kwaliteit van dienst. wij zijn zeer tevreden met Technical suport voor HostNet.
Met Vriendelijk groet
Abdul Barre
ICT Manager van Talentoen

13 september 2016 21:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Betrouwbaar bedrijf en altijd professioneel support. Thanks:)

7 september 2016 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De support van Hostnet is uitstekend. Heb nu 2x contact opgenomen met de live chat en ben 2x bijzonder goed geholpen. Ook gewoon 's avonds na 21:00 uur nog. Mijn dank daarvoor.

5 september 2016 21:43
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Klantenservice is echt super. Bedankt Mo El Moussati!

5 september 2016 14:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Supersnelle en goede oplossing en begeleiding!

2 september 2016 09:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0