HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 807 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Wij zijn al lang tevreden klant van Hostnet en moesten vandaag voor een administratieve wijziging contact met de helpdesk opnemen. De helpdesk heeft snel, vriendelijk en competent de zaken direct opgelost. Dus geen verwijzing naar de website of naar een e-mail die ik moet sturen maar gewoon direct de zaken geregeld. Perfect zo.

19 mei 2016 15:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Mede dankzij de hulp en de service van Hostnet elke keer weer een betere website.

Bedankt!

13 mei 2016 16:07
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Goed en duidelijk!

9 mei 2016 11:37
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Bij Hostnet kun je niet anders dan tevreden zijn!

9 mei 2016 10:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Veel contact via de chat. Altijd vriendelijk, snel, heel beleefd en super behulpzaam.

Blij mee

9 mei 2016 09:05
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben altijd meer dan tevreden over hostnet. Het maakt niet welk tijdstip het is, als ik hulp nodig heb met mijn websites of mailadressen, staat er altijd iemand klaar.

5 mei 2016 11:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Altijd positieve ervaringen met Hostnet. Vooral erg blij met de support, ook al heb ik een kleiner hosting-pakket.

4 mei 2016 13:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet Website Maker is zo eenvoudig en overzichtelijk dat ik ( 82 jaar ) kans zag om binnen een week een mooie website te maken. Ik heb niet eens om support hoeven vragen maar ben er van overtuigd dat ik het gekregen zou hebben. Chapeau !

2 mei 2016 11:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hostnet werkt fijn en is niet duur. De online support door chat vind ik erg handig.

30 april 2016 19:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

geweldige hulp bij moeilijkheden. klantenservice heeft de tijd voor je en staat altijd voor je klaar.

25 april 2016 13:08
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Wij zijn al jaren klant van Hostnet, niet alleen voor een uitstekend kwaliteit/prijsverhouding ben je bij Hostnet op zijn plek, maar ook de support is altijd uitstekend.

23 april 2016 15:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Snelle service en goede support!

19 april 2016 08:47
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Heb soms probleempjes met de FTP, even een snelle chat en alles is verhopen en werkt weer 100%.

18 april 2016 14:29
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Snel en gericht geholpen door Edwin burleson. Altijd fijne service bij Hostnet

16 april 2016 19:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Vandaag geholpen door Jasper. Ondanks dat het niet direct een Hostnet probleem was, toch mij super geholpen en in de juiste richting geleid.
Ondanks dat al een aantal mensen met jarenlange ervaring met Joomla/Virtuemart en PHP dat niet konden.

Dus TOP!

12 april 2016 17:46
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0