HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 795 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Heb soms probleempjes met de FTP, even een snelle chat en alles is verhopen en werkt weer 100%.

18 april 2016 14:29
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Snel en gericht geholpen door Edwin burleson. Altijd fijne service bij Hostnet

16 april 2016 19:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Vandaag geholpen door Jasper. Ondanks dat het niet direct een Hostnet probleem was, toch mij super geholpen en in de juiste richting geleid.
Ondanks dat al een aantal mensen met jarenlange ervaring met Joomla/Virtuemart en PHP dat niet konden.

Dus TOP!

12 april 2016 17:46
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

support is zeer goed en behulpzaam!

11 april 2016 11:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Als bedrijf heb je wel eens een plotselinge wijziging nodig van domein, email adres, of hosting pakket koppeling. Bij de meeste hosting providers moet daar een ticket voor aangemaakt worden voor een schriftelijk akkoord. Dit geldt ook voor Hostnet , alleen 1 verschil, dit wordt wel meteen voor je opgepakt als dit wordt gevraagd in plaats van 1-3 dage wachten tot er op zo'n ticket wordt gereageerd.

Hostnet prima partner voor bedrijven

11 april 2016 10:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Snelle en professionele service. Goed product en perfecte bereikbaarheid!

8 april 2016 12:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Geweldige team. Ikzelf heb autisme, en daar houden ze gewoon rekening mee. Ze leggen alles netjes uit en verplaatsen zich in de klant zodat ze het beste van het beste kunnen aanbieden voor de ideale samenwerking. zeker de moeite waard.

8 april 2016 11:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Topservice

7 april 2016 12:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Mijn ervaring op de chat was heel goed en positief de heer Zeilmaker heeft me snel accuraat en vriendelijk geholpen. met dank

7 april 2016 12:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

een scherm met heel veel letters is voor halve digibeten zoals ik vaak erg verwarrend. dankzij de chat-functie zijn zulke hobbels veel makkelijker te nemen! werkt als een tierelier wat mij betreft!

7 april 2016 12:11
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hele positieve ervaring, in het bijzonder met de servicedesk. Via chat altijd heel snel antwoord, behulpzaam en meedenkend. Aanrader!

7 april 2016 11:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super hosting dienst. Geeft klanten het vertrouwen om diensten te draaien. Ook nog eens vooruit betaling, zorgt ervoor dat we nooit in problemen komen. Support is uitstekend helpt en respecteert je doel. Super bedankt, heb genoten van jullie diensten en ik zal zeker gebruik maken van jullie diensten, ook in de toekomst. Aanbevolen voor bedrijven en consumenten!

Groet: Romi,

30 maart 2016 12:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Support via de chat is super snel en weten goed wat ze aan het doen zijn. Ik dacht mijn content kwijt te zijn, maar gelukkig konden ze me helpen om het te herstellen. Fijn! Bedankt Hostnet support!

28 maart 2016 15:36
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zelfs op tweede Paasdag had ik binnen een minuut antwoord op mijn vraag. Topservice!

28 maart 2016 14:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen!

15 maart 2016 12:10
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0