HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 837 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goed geholpen iedere keer weer, goede prijs/kwaliteitverhouding

13 juli 2016 15:01
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben helemaal niet handig en heb iedere keer, tot mijn schande, de helpdesk nodig als ik iets in de website wil veranderen. Allerliefst!!!

10 juli 2016 15:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben reeds een aantal jaren klant van deze club, en heb meerdere VPS-en. Over de stabiliteit van de servers & de support ( chat of telefonisch) ben ik sinds dag 1 zeer tevreden. EEN AANRADER ! ( en geloof me, er zijn een aantal uitgetest ... ;-)

6 juli 2016 12:35
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle service, direct contact via de chat, uitstekende feedback en hulp!

24 juni 2016 14:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

na update Ubuntu server down. Er was geen connectie meer met de server mogelijk, we daardoor waren afhankelijk van support. Deze geven aan geen spoedprocedure te kennen. Resultaat: 3 sites een hele dag uit de lucht. Na vele telefoontjes werd na 7 uren de connectie naar de server hersteld door support, er was een issue met hun software icm nieuwste Ubuntu versie. Deze downtijd is voor ons onacceptabel, we zijn dus genoodzaakt om de server te migreren naar een ander provider.

23 juni 2016 11:34
Support
1,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Als je alleen .nl en .com domeinen hebt is Hostnet een prima provider. Als je andere extensies hebt of zelfs verhuist dan is het drama. Afdelingen die niet communiceren, stukken die blijven liggen ipv worden opgestuurd.. Ik ben bijvoorbeeld al bijna 1 jaar bezig met een overdracht van een domein..

21 juni 2016 14:21
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
8,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben zowel door Misha en Tim super goed geholpen. Fijn dat jullie een chat hebben om je "probleem" in toe te lichten :)

21 juni 2016 09:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

De chat optie is echt top!! Altijd snel geholpen.

18 juni 2016 21:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik heb al meerdere malen contact gehad met de support omdat ik beginnend programmeur ben. Hierbij werd ik altijd razendsnel en uitgebreid te woord gestaan. Ik zou de service nog hoger geven, maar deze site laat een maximumscore van 10 toe. Het kostenplaatje is dan wel hoger dan andere hosts, maar is het mij zeker dubbel en dwars waard.

18 juni 2016 18:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik zat eerst bij Hostnet, maar ben met mijn domme kop naar Strato gegaan omdat die goedkoper was. Dit was de grootste fout die ik op domein gebied heb gemaakt!
Wat ben ik blij dat ik weer terug ben bij Hostnet. En de topservice die ik van ze kende is er gelukkig nog steeds, want ze hebben me super netjes geholpen! Ik hoop dat ze nog lang zo goed blijven.

10 juni 2016 00:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Uitstekende support en services. Account managers werken mee en denken voor de klant.

5 juni 2016 22:48
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Onbeschofte medewerker helpdesk, ene Jorit. Een persoon die je de les graag leest. Komt niet met oplossingen, licht niet aan Hostnet blablabla. Zeer slechte server, traag.....kortom...zo een andere provider nemen. Geen Hostnet

31 mei 2016 21:25
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Aantal domeinen gekocht bij hun en zij hadden de verkeerde prijs gedaan en toen waren mijn domeinen ineens vedwenen, net als me geld.

Zonder bericht dagen later nog steeds niks van ze gehoord ik moet zelf elke keer met Support contact opnemen zo waardeloos.

31 mei 2016 16:29
Support
8,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben ontzettend blij met de chatservice. Ik ben al meerdere malen goed en vriendelijk geholpen. Dat maakt mijn dag weer goed :)

Dikke 10 plus voor de chatservice medewerkers :)

25 mei 2016 10:57
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Snelle service! Altijd snel en goed geholpen door dit bedrijf.

Een blijvertje voor ons...

23 mei 2016 10:47
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0