HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 795 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Geweldig hoe behulpzaam de supportafdeling is! Zowel per mail, per telefoon of live chat word ik direct geholpen en is er altijd een oplossing. En wat belangrijk is: je wordt door Hostnet nooit van het kastje naar de muur gestuurd, dus de schuld van het probleem wordt niet bij een ander gelegd om ervan af te zijn. Nee, het gaat hen kennelijk om tevreden klanten en daar slagen ze bij ons goed in. Dank je wel Hostnet!

18 februari 2016 13:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snel bereikbaar, duidelijke uitleg, en hulp tot het werkt. Erg tevreden over de Hosting en Service van Hostnet.

Werd vandaag snel geholpen door Jasper die goede aanwijzingen gaf, waardoor alles vlot en probleemloos verliep.

Thanks Hostnet!

16 februari 2016 12:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

erg goed support via de chat! Twee maal super geholpen

9 februari 2016 16:40
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

I had an email issue an "error message" sent to clients emailing me. The hostnet agent was super calm and patient with me while working with the third party to resolve the issue. I am happy to continue

8 februari 2016 11:55
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik als 17 jarig meisje snapte vrij weinig van alles wat ik moest doen, gelukkig werd ik super geholpen door de chat die rechtsonder in beeld verschijnt. Ik heb het ze niet makkelijk gemaakt, maar uiteindelijk is toch alles gelukt! Ik ben onder de indruk van de klantenservice, dus zeker een aanrader als je zelf niet zo goed weet hoe het moet!

4 februari 2016 15:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Altijd snelle en goede service van mensen die weten wat ze doen, zich kunnen verplaatsten in een klant en meedenken. Vaak een stap extra. Super.

4 februari 2016 12:23
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb diverse sites ontworpen en ben altijd blij dat ik de juiste support krijg van hostnet.nl.

4 februari 2016 09:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn site werkte niet naar behoren. Via de chat heb ik gesproken met Jerri. Hij wist binnen een enkele minuut het probleem op te sporen en op te lossen. De fout had te maken met de permalinks van mijn Wordpress website. Hij heeft het .htaccess bestand gesynchroniseerd. Na het verversen van mijn pagina werkte alles weer als van ouds. Super fijn!

2 februari 2016 15:35
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ben nog geen week klant bij Hostnet.nl.
Na lang zoeken aangaande een goede host kwam ik bij Hostnet.nl terecht.
Mijn eerste indruk was een goed verzorgde site met goede support tools voor handen. En vergeet de goede prijsstelling niet. Ik moet zeggen echt niet duur.
Na wat door mij gestelde vragen via de chat hulp van Hostnet.nl, was ik al gouw overstag om bij hun een VPS te nemen. Dit product was voor mij nieuw. Dus vragen genoeg.
Deze werden door het Team Hostnet snel, goed en vriendelijk beantwoord.
Dit met als resultaat een goed draaiende site in een paar dagen tijd.
Ik kan Hostnet.nl op basis van mijn ervaring dan ook iedereen aanraden.

Not all about the Money. But just a good mix of service and professionalism.

1 februari 2016 19:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

De chat functie is echt een top uitkomst! Ikzelf heb vrijwel geen verstand van IT en alles wat daarbij komt kijken, maar met de hulp van Hostnet is het mij toch gelukt alles aan de praat te krijgen!

1 februari 2016 09:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet biedt duidelijke hosting services tegen een goede prijs. In geval van vragen zijn de medewerkers erg klantvriendelijk en ervaren.

31 januari 2016 15:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een geweldige hosting met aardige werknemers!

26 januari 2016 17:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Niet geheel ontevreden. Het enige wat mij stoort is websitemaker. Te beperkte mogelijkheden om een site te maken, very basic.

23 januari 2016 01:13
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Perfecte support die vriendelijk en snel is, het enigste minpunt voor mij was dat ik het niet goed gelezen had toen ik mijn domein had gekocht. 0.50 cent en daarna 9,95 euro per jaar.

19 januari 2016 11:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb mijn website via Hostnet lopen en ook de doorstuurservice. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Net nog met Willemien gechat over een probleem waar ik tegen aan liep, dit werd door haar keurig en vriendelijk afgehandeld.

18 januari 2016 10:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0