HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 807 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Supper Support!, snel en efficient gehadeld.

Ging het overal maar zo makkelijk!

14 december 2015 09:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Geweldige support via telefoon en/of chat. Snel, accuraat en kundig.

12 december 2015 14:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben enorm goed geholpen door de medewerker bij het "verhuizen" en opzeggen van mijn domein. Prima service!! Mijn dank is groot!

10 december 2015 15:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Duidelijke website, professionele uitstraling, support wie je ook spreek aardig en kundig en snel. Dat zijn we niet gewend maar is wel zoals het moet zijn! Desondanks prettige partij om mee te werken.

10 december 2015 13:29
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik had wat problemen met mijn .htaccess bestand en 301 redirects. Zelf kwam ik er niet uit en ik heb de hulp van Hostnet ingeschakeld. Ik kreeg keurig na twee uur een mail terug en na een korte mailwisseling hebben zij het probleem gevonden en verholpen. Goede service voor een mooie prijs, ik ben tevreden!

10 december 2015 12:15
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima support ervaring.
Snelle chat-online support. Goed geholpen.

10 december 2015 09:10
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Vanavond heb ik twee keer contact gehad via chat met Hostnet. Beide keren een prima support gehad! Uitstekend geholpen en op een heel vriendelijke manier. De overige aspecten Algemeen, Prijs en Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen.

9 december 2015 22:20
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goed!

9 december 2015 22:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

zelf bij uitdaging die onmogelijk lijken staan ze u bij en zoeken ze mee naar oplossingen

onder tussen 3 de site bij jullie in de maak

9 december 2015 21:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Erg goede service !

9 december 2015 18:09
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Vet goed. #maarecht

9 december 2015 17:31
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Al jaren klant, werken zeer naar tevredenheid, chat was snel en uiterst accuraat. Betalingen via automatische incasso werkt zeer correct.

9 december 2015 17:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima prijs/kwaliteit verhouding! De keren dat ik support nodig heb gehad altijd direct en netjes te woord gestaan via de live chat functie.

8 december 2015 16:50
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

ik weet niet wat hierover over moet zeggen maar een ding weet ik wel ! TOP service TOP kwaliteit! ik ben er heel erg blij mee!..

of het nou via social media is of via live chat ? je word heel goed geholpen en als ze niet begrijpen wat je precies bedoelt bellen ze je op om alles stap voor stap met jou door te nemen!

#Bedankt

8 december 2015 15:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede ondersteuning door klantenservice bij vragen!

8 december 2015 15:37
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0