HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 864 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Top! Snel en deskundig. Goede support.

2 maart 2016 17:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Door een uitgebreid aanbod heeft Hostnet voor verschillende wensen een passend pakket. Hostnet is gebruikersvriendelijk en support is snel, vriendelijk en helder. Alles bij elkaar ben ik erg tevreden met Hostnet.

1 maart 2016 21:17
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Erg tevreden over Hostnet. Een paar keer gechat met een medewerker en dat was super! Netjes en snel geholpen en je krijgt goede uitleg. Mijn complimenten!

1 maart 2016 16:21
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Vooral veel ervaring met support, heel erg snel, direct, krijg heel snel verinding via de chat en wordt daar ontzettend snel geholpen en de problemen opgelost.

1 maart 2016 15:07
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super service.

29 februari 2016 10:42
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben zeer tevreden over alles op dit moment, vooral de online support is snel en daadkrachtig. Topbedrijf!

26 februari 2016 15:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Er is geen supportclub waar ik zo snel en goed met geduld wordt geholpen. Ook bij niet direct aan de afgenomen dienst voorkomende problemen word ik altijd goed op weg geholpen!

25 februari 2016 14:49
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Bij de website van hostnet wordt een Chatfunctie aangeboden, dit maakt het zoeken op de site echt een fluitje van een cent, je wordt deskundig te woord gestaan en ze staan ook open voor een grapje. Thankx to the support agent.

25 februari 2016 14:19
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
4,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Prima ervaring, alleen de prijs wat aan de hoge kant. Service is wel uitstekend!

24 februari 2016 18:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
3,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Geweldig hoe behulpzaam de supportafdeling is! Zowel per mail, per telefoon of live chat word ik direct geholpen en is er altijd een oplossing. En wat belangrijk is: je wordt door Hostnet nooit van het kastje naar de muur gestuurd, dus de schuld van het probleem wordt niet bij een ander gelegd om ervan af te zijn. Nee, het gaat hen kennelijk om tevreden klanten en daar slagen ze bij ons goed in. Dank je wel Hostnet!

18 februari 2016 13:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snel bereikbaar, duidelijke uitleg, en hulp tot het werkt. Erg tevreden over de Hosting en Service van Hostnet.

Werd vandaag snel geholpen door Jasper die goede aanwijzingen gaf, waardoor alles vlot en probleemloos verliep.

Thanks Hostnet!

16 februari 2016 12:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

erg goed support via de chat! Twee maal super geholpen

9 februari 2016 16:40
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

I had an email issue an "error message" sent to clients emailing me. The hostnet agent was super calm and patient with me while working with the third party to resolve the issue. I am happy to continue

8 februari 2016 11:55
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik als 17 jarig meisje snapte vrij weinig van alles wat ik moest doen, gelukkig werd ik super geholpen door de chat die rechtsonder in beeld verschijnt. Ik heb het ze niet makkelijk gemaakt, maar uiteindelijk is toch alles gelukt! Ik ben onder de indruk van de klantenservice, dus zeker een aanrader als je zelf niet zo goed weet hoe het moet!

4 februari 2016 15:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Altijd snelle en goede service van mensen die weten wat ze doen, zich kunnen verplaatsten in een klant en meedenken. Vaak een stap extra. Super.

4 februari 2016 12:23
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0