HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 837 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Net met Melvin gechat: super geholpen in het woud van mogelijkheden om een website te beginnen, inclusief kostenoverzicht

16 februari 2018 11:45
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Top. Altijd netjes en correct behandeld .

16 februari 2018 10:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Vandaag mijn website hosting aangevraagd en vandaag alles geregeld. Duidelijke CMS, goede service.

13 februari 2018 20:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Zeer tevreden over supportstaf van Hostnet!
Zoals altijd vandaag weer zeer goed geholpen door de support mensen van Hostnet. Fijn om altijd mensen bij de hand te hebben die ook echt weten waar het over gaat en niet alleen maar een 'script' kunnen volgen!

3 februari 2018 13:43
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer tevreden over de helpdesk. Altijd snel contact en ook via de chat uitstekende ondersteuning.

1 februari 2018 17:59
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

toppie

25 januari 2018 21:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

ik ben zeer tevreden over hoe ik geholpen wordt door het team van Hostnet. Zowel via de chat als ook via de telefoon.
Super!

24 januari 2018 16:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een geweldig goede provider in snel, duidelijk en vakkundig support geven.

24 januari 2018 10:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Enorm goede service. Korte wachttijden en het personeel heeft ook verstand van zaken.

24 januari 2018 10:24
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

nette snelle service en hulp

24 januari 2018 10:17
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Adequaat, zeer vriendelijk en geduldig. De meerwaarde van hostnet zit vooral in de helpdesk. Zowel telefonisch als via chat.

18 januari 2018 17:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede en vooral snelle support met kennis van het internet. Iets wat ik nodig en verwacht van een professionele partij.

17 januari 2018 11:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ben net begonnen, maar tot nu toe prima

11 januari 2018 15:11
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik had een probleem met een externe hosting, met deze partij ben ik gestopt en weer terug overgestapt naar Hostnet. Aangezien hier wat problemen bij waren heeft Jasper bij super geholpen de website weer werkend te krijgen. Dus Jasper voor mij ben je hostnet werknemer van de maand. Goud waard

19 december 2017 15:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Beste mensen, Graag wil ik gebruik maken via uw site om mensen te waarschuwen om niet in zee te gaan met uw organisatie. reden is dat uw organisatie geen begrip en inlevingsvermogen heeft in de klant en alleen maar aan zichzelf denken ( procedures en regels ). Procedure en regels wordt naar gewerkt en gehandeld. dus zie je als klant wat over het hoofd of wil je van een contract af en ben je net te laat dan zit je er gewoon een jaar vast aan je contract bij dit geweldig vervelende bedrijf. Ze verhogen de prijs zomaar zonder je een fatsoenlijke brief via de post te sturen. Het gaat altijd via de mail, maar je krijgt zoveel mail van dit bedrijf dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en wel eens een prijsverhoging mist. Is de prijsverhoging 3 euro dan maakt het nog niet zoveel uit, maar bijna het dubbele dan een jaar ervoor. Naar mijn mening kan je dan van je contract af maar bij dit bedrijf niet. Mensen realiseer dus goed wat de consequenties kunnen zijn/worden als u met dit bedrijf in zee ga. Doe het niet en zoek een betrouwbaardere partner en niet Hostnet. Een ontevreden klant

16 december 2017 08:12
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0