HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 807 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Met problemen ben je via de chat zo geholpen. Super service!

8 december 2015 11:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima service!

8 december 2015 10:45
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Fijne mensen, behulpzaam.. en belangrijkste.. altijd een passend antwoord.

8 december 2015 09:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Erg goede klantenservice.

7 december 2015 14:25
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Als je geen held bent in websites bouwen, maar toch zo eigenwijs bent dat je het doet, dan kun je maar beter een goede back up hebben! Hostnet is zo'n back up. Af en toe last van lichte paniek en dan zo opgelost door de heren op de chat. Snel, effectief en zeer handig!
Een makkelijke site, overzichtelijk en toegankelijk.

7 december 2015 08:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

I had to contact support this morning. They were fast friendly and efficient. Thank you so much.

Bit strange that I have to give stars for something that I was not using. so hence the low stars

3 december 2015 09:10
Support
10,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

De kwaliteit van hostnet is om te huilen. Ik zit op een shared server en merkte vanaf het eerste moment al lag. Dus ik heb even een pagespeed test gedaan op meerdere sites en die geven een latency aan van gemiddeld 2.9 seconde (first byte)
Hierdoor moet je dus elke keer 3 tot 4 secondes wachten tot je webpagina ingeladen wordt. Natuurlijk kunnen er plugins zijn die dit veroorzaken maar deze problemen zijn er al sinds dat ik een kale wordpress site gelanceerd heb.

Dit is om van te huilen, en toen ik de helpdesk geconfronteerd hebt hiermee gaven ze als oplossing, neem een pakket met een VPS server van 70 euro per maand. Toedeloe hostnet, misschien is de oplossing om jullie shared omgeving niet zo over te belasten en voldoende capaciteit neer zetten.

Er zijn ook al diverse keren storingen geweest op de webserver. Echt geen aanrader dus, tenzij je een langzame website wilt.

26 november 2015 16:47
Support
5,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet geeft onduidelijke en summiere informatie over domeinnamen verhuizen en stelt (ex-) klanten achteraf voor een voldongen feit. Het lijkt er zelfs op dat Hostnet extra omzet probeert te genereren op deze manier!
Bij het zoeken naar informatie over het verhuizen van domeinnamen ván Hostnet als provider naar een andere provider is er het volgende in de FAQ pagina's te vinden:
V: "Ik wil mijn domeinnaam verhuizen naar een andere provider, hoe kan ik dit doen?"
A: "Voor een verhuizing naar een andere provider is het noodzakelijk dat u de domeinnaam bij Hostnet opzegt. Vervolgens is er per extensie een andere procedure voor het verhuizen van een domeinnaam. Zo ontvangt u in het geval van bijvoorbeeld .com, .net en .org domeinnamen een autorisatiecode. In alle gevallen geldt dat de andere provider de verhuizing dient te initiëren en dat u dit altijd bij hen moet aanvragen. Een uitgebreide uitleg over het verhuizen van de verschillende extensies staat hier."
en:
V: "Kan ik mijn domeinnaam wegverhuizen van Hostnet?"
A: "Ja, dat is mogelijk. Voor de verhuizing van uw domeinnaam ligt het initiatief bij de nieuwe provider en dient u uw contract bij Hostnet te beëindigen. De opzegging dient minimaal 1 maand voor het aflopen van uw contract bij ons binnen te zijn. U geeft een opzegging eenvoudig door via Mijn Hostnet. Ga voor instructies naar onze categorie Mijn Hostnet bij Hoe kan ik mijn domeinnaam wegverhuizen?"
en:
V: "Hoe kan ik mijn .nl domeinnaam wegverhuizen?"
A: "Om uw .nl domeinnaam weg te verhuizen van Hostnet is het noodzakelijk dat u uw contract bij Hostnet beëindigt. Nadat u het contract met Hostnet heeft opgezegd versturen wij, in de regel binnen 1 a 2 uur, het token om uw domein mee te verhuizen naar het bij ons bekende e-mailadres. De opzegging moet minimaal 1 maand voor het aflopen van uw contract bij ons binnen zijn. U geeft een opzegging eenvoudig door via Mijn Hostnet. Uw nieuwe provider dient de verhuizing daarna verder te initiëren."
en over, in dit geval, de .eu extensie (niet op de FAQ pagina's):
".EU domeinnaam verhuizen
Wilt u een .eu domeinnaam naar Hostnet verhuizen? Hiervoor heeft u een autorisatiecode nodig. Deze code vraagt u op bij uw huidige provider. Autorisatiecode doorgeven Na ontvangst van de autorisatiecode, vraagt u hierboven de verhuizing van uw .eu domein aan. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, sturen wij u een e-mail met een link naar de pagina waar u de autorisatiecode kunt invullen. Nadat u de code aan ons heeft doorgegeven, dienen wij een verhuisverzoek in bij EURid, de uitgevende instantie van .eu domeinnamen. Als alle gegevens, inclusief de autorisatiecode, correct zijn ingevuld, keurt EURid het verhuisverzoek goed en wordt uw .eu domeinnaam in de meeste gevallen direct verhuisd. Zodra uw .eu domein naar Hostnet is verhuisd, ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging."
Dus als ik, ruim een maand van te voren, enkele domeinnamen opzeg, ben ik nergens gewaarschuwd voor de quarantaineprocedure van de bepaalde extensies. Hostnet stuurt vrijwel direct een email met de
"Beste meneer Klomp,Hierbij ontvangt u de autorisatiecode voor olejifiltry.eu. Deze autorisatiecode heeft u nodig indien u de opgezegde domeinnaam wilt verhuizen. Geef deze autorisatiecode door aan uw nieuwe provider, zodat deze de verhuizing kan controleren bij de uitgevende instantie EURid. Domeinnaam: olejifiltry.euAutorisatiecode: HOSN-2WAP-SZK3-6R2UDe autorisatiecode is 40 dagen geldig.Met vriendelijke groet,Hostnet bvDe Ruyterkade 61013 AA Amsterdamtel.: 020-7500800fax: 020-7500825http://www.hostnet.nlhttps://mijn.hostnet.nlhttp://www.hostnet.nl/contactKvK-nummer: 34130993"
Ook weer zónder uitleg of waarschuwing voor de mogelijke quarantaine ("40 dagen geldig" klinkt veel onschuldiger), ook al is het op dat moment duidelijk dat het verlopen van de domeinregistratie nog ruim meer dan 40 dagen duurt, ik wilde immers niet te laat zijn met opzeggen!
De code meteen doorgeven aan de nieuwe provider lukte niet want de deze stond dat alleen een bepaalde, kortere tijd dan 40 dagen voor het verlopen van de oude domeinregistratie toe.
Ik verzocht dan ook Hostnet de quarantaine op te heffen zonder de belachelijke €50,- euro ex. BTW per domeinnaam want dat bedrag is buiten proportie en de domeinnamen zijn niet geheel buiten de schuld van Hostnet in quarantaine geraakt, in tegendeel, naar mijn mening juist dóór de het gebrek aan informatie aan de zijde van Hostnet. Na enkele mails wilden ze nog niet tegemoetkomen aan mijn verzoek maar gelukkig wilde Antagonist hetzelfde doen voor, let op, 8 euro per domeinnaam! Dat was mijn redding en ik bedacht me geen moment om Antagonist die 4 domeinnamen uit quarantaine te laten halen en te hosten.
Ik hoop dat deze ervaring andere mensen helpt bij de keuze voor een hoster en als ze domeinnamen hebben en willen laten verhuizen gewaarschuwd zijn.

25 november 2015 19:43
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Uitstekende support! Groot aantal domeinen geregistreerd. Ze zijn snel en werken goed. Prijzen zijn eerste jaar erg interessant. Even opletten bij verlengen, maar dat is logisch.

24 november 2015 09:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Wat een slechte service. Ik ben een consument en er zijn 3 domeinnamen stilzwijgend verlengd. Ze houden maar vol dat ik een bedrijf ben. Erg teleurgesteld in deze club. Ze reageren snel, maar alles om eigen zakken snel te vullen. Erg jammer!

9 november 2015 15:20
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Top Service! Gelijk geholpen

3 november 2015 09:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Super service en er werd zeer de tijd genomen om mij te helpen met het helpen om een Back-Up te maken van mijn website zodat ik veilig een plugin kon verwijderen

2 november 2015 09:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ken Hostnet nog niet zo lang; een vriendin wees me op jullie. Ik heb inmiddels al meerdere domeinen bij jullie ondergebracht en ben onder de indruk van jullie werkwijze. Vragen worden zeer snel behandeld en ook het bestellen van een product gaat razendsnel. De chatmedewerkers zijn zeer vakkundig en geven duidelijke antwoorden die ook voor een niet-technisch persoon uitstekend te begrijpen zijn.

27 oktober 2015 10:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De domeinregistraties van trance2, praktijk voor hypnotherapie en energiewerk lopen via Hostnet en dat bevalt heel goed. Middels https://mijn.hostnet.nl heb ik snel overzicht over onder andere looptijd en kosten.

22 oktober 2015 11:35
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

prima klantenservice die de tijd voor je neemt!! en alles is weer gelukt! ik ben heel blij met jullie en heel veel bedrijven zouden een voorbeeld aan jullie moeten nemen.

12 oktober 2015 13:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0