HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 822 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Alleen ervaring met domeinnamen aanvragen, verhuizen en opzeggen, maar dat gaat hier erg overzichtelijk en eenvoudig.
Voor mij als super-leek fijn dat er snelle en goede Hostnet-chat bij zit.

7 oktober 2015 19:35
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

top service

6 oktober 2015 13:36
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Erg goed geholpen met de chat,en vooral erg vriendelijk

6 oktober 2015 10:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zeer goed ervaring, snelle hulp service. Makkelijke opzet en functies.

5 oktober 2015 16:12
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

snelle service en afhandeling tegen een goede prijs

5 oktober 2015 12:50
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Duidelijke websites en eventuele onduidelijkheden kunnen meteen worden verholpen via de chat, goede en snelle service!

5 oktober 2015 11:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Perfecte klantenservice.

5 oktober 2015 10:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle service en vriendelijke support. Zeker een aanrader!

2 oktober 2015 11:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Token aangevraagd via chat van een .be -domein; binnen een paar seconden in de mailbox! Klant blij en ik blij, fantastisch dus

2 oktober 2015 10:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Bij een probleem met de dns werd ik snel en goed geholpen.

Prima service

29 september 2015 08:20
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle reactie en goede support, snel werkende hosting, goed instelbaar

28 september 2015 12:51
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goeie service, support afdeling is altijd snel en weet precies te doen wat je vraagt. Heel goed!

28 september 2015 11:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Mijn eerste ervaring met het bouwen van een website was bij Hostnet, en alles was heel duidelijk op de site te vinden.
Toen ik de website wilde verhuizen, ging alles vlot en prima!
Nu was ik door omstandigheden te laat met het opzeggen van een niet meer gebruikte domeinnaam. Hierover heb ik gemaild naar de klantenservice en die hebben dit meteen alsnog in orde gemaakt.
Ik vind dit echt super en veel dank aan de klantenservice!!

28 september 2015 10:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Tot nu toe meer dan tevreden. Ik ben behoorlijk nieuw in dit wereldje. Ik heb ook wel gezien dat sommige partijen goedkoper zijn, maar ik heb geen ervaring met andere partijen. Enige wat ik wel weet is dat de support hier echt niet normaal goed is. Je wordt altijd snel en goed geholpen en dat is erg belangrijk als je een website aan het bouwen bent en je komt er even niet uit. Snelheid van de sites is ook top.

Ik ben meer dan tevreden!

Karim

22 september 2015 12:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

We hadden de site overgezet van een host naar hostnet en hadden de dB import gedaan. Alles was goed gegaan maar de site wou toch niet op het scherm komen. Via de Hostnet chat heeft de support het supersnel door wat er mis was [keyboard layout] en kon het probleem verhelpen. Ook hadden andere menu items een 404 error maar ook hier wist de support dit erg snel op te lossen en we kregen info hoe dit in de toekomst zelf te verhelpen.

22 september 2015 11:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0