HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 874 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle en heldere antwoorden op mijn vragen mbt verhuizen email domein van provoder A naar provider B

16 december 2015 11:08
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Dikke prima, issue resolved binnen 10 minuten dankzij de geweldige support van Jerry.

Klasse!

16 december 2015 10:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn overstap naar Hostnet ging snel en makkelijk. De helpdesk heeft hele ruime openingstijden en is behalve per mail en telefonisch ook bereikbaar via online chat. Dat is erg snel en handig.

15 december 2015 10:46
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Helpdesk online werkt super.
Snel geholpen door de medewerker. Binnen no time was mn probleem met de email opgelost.

15 december 2015 08:24
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Sinds kort een Wordpress 3GB pakket bij Hostnet, en we zijn er erg tevreden mee. De pakketten zijn erg scherp geprijsd, en de klantenservice helpt je altijd snel en vriendelijk. Daarnaast zijn ze érg goed bereikbaar, hetgeen vooral tijdens een startup toch wel erg handig is. Aan te raden dus!

14 december 2015 14:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Het verhuizen van mijn domeinnaam naar Hosnet ging absoluut niet zoals het zou moeten. Waarom is niet bekend.
Tim van Hostnet heeft mij goed geholpen en uitgebreid uitgezocht wat er aan de hand was en vervolgens het de verhuizing zelf geregeld voor mij. Top!

14 december 2015 11:03
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Erg goede support. Wel aan de prijzige kant maar je krijgt waar voor je geld! Altijd iemand beschikbaar om je probleem op te lossen, telefonisch of zelfs live chat.

14 december 2015 10:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Supper Support!, snel en efficient gehadeld.

Ging het overal maar zo makkelijk!

14 december 2015 09:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Geweldige support via telefoon en/of chat. Snel, accuraat en kundig.

12 december 2015 14:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben enorm goed geholpen door de medewerker bij het "verhuizen" en opzeggen van mijn domein. Prima service!! Mijn dank is groot!

10 december 2015 15:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Duidelijke website, professionele uitstraling, support wie je ook spreek aardig en kundig en snel. Dat zijn we niet gewend maar is wel zoals het moet zijn! Desondanks prettige partij om mee te werken.

10 december 2015 13:29
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik had wat problemen met mijn .htaccess bestand en 301 redirects. Zelf kwam ik er niet uit en ik heb de hulp van Hostnet ingeschakeld. Ik kreeg keurig na twee uur een mail terug en na een korte mailwisseling hebben zij het probleem gevonden en verholpen. Goede service voor een mooie prijs, ik ben tevreden!

10 december 2015 12:15
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima support ervaring.
Snelle chat-online support. Goed geholpen.

10 december 2015 09:10
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Vanavond heb ik twee keer contact gehad via chat met Hostnet. Beide keren een prima support gehad! Uitstekend geholpen en op een heel vriendelijke manier. De overige aspecten Algemeen, Prijs en Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen.

9 december 2015 22:20
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goed!

9 december 2015 22:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0