HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 807 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

ik zit al een aantal jaren bij hotsten ook met me andere domein.
en heb ook alleen maar positieve ervaringen en problemen worden snel opgelost, afgelopen 2 dagen heb ik de service via de chat gehad en ook daar werd ik netjes geholpen en werd het duidelijk uitgelegd en ook zeer snel opgelost vandaar dat jullie ook een dikke 10 van mij krijgen.

6 augustus 2015 14:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb nu een paar keer contact gehad met de helpdesk en met alle geduld en kennis ben ik telkens weer goed geholpen.
Bedankt en fijn dat er zo goede helpdesk achter Hostnet zit.

6 augustus 2015 13:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik wil een compliment aan Jasper van de Hostnet Helpdesk, voor zijn uitstekende hulp en zijn goede gedult, verder was hij ook nog heel duidelijk, en hebben we iets moeilijks, makkelijk opgelost!

6 augustus 2015 10:55
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Geweldig hoe de helpdesk klaar staat voor klanten en altijd bereid is een extra stap te zetten. Prijs-kwaliteit verhouding is perfect! Ik weet waarom ik voor Hostnet kies!

4 augustus 2015 10:27
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik vind Hostnet vrij duur voor wat ze bieden. De servers zijn echt niet snel. Af en toe zijn er problemen mee, maar gelukkig nooit lang.
Er wordt snel op supportvragen gereageerd, maar zodra het mogelijk iets met je CMS (Wordpress, Joomla etc.) te maken heeft, geven ze aan dat ze daar geen support voor bieden.
Er zijn ook geen automatische backups mogelijk van je site en ook geen automatische updates van bv je WordPress versie..
Ik stap over op een hoster die goedkoper is, snellere servers heeft en dit allemaal wel biedt.

3 augustus 2015 11:56
Support
4,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
5,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hostnet is een keurige hostingpartij, betrouwbaar en met goede service. Ook nette prijzen.

3 augustus 2015 09:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Mijn hosting heeft een upgrade gekregen waardoor ik meer data verkeer heb gekregen en meer webspace enz,
helaas werkte mijn email en website niet meer door deze verandering.
dus maar even bellen met de helpdesk. dankzij teamviewer namen ze mijn computer over en met een aantal clicks werkte alles weer naar behoren. helemaal top geregeld!

31 juli 2015 16:39
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Fijne chatfunctie bij helpdesk. Na upgrade kreeg ik mijn mail niet meer aan de praat, maar ben goed en snel geholpen. Fijn.

31 juli 2015 15:09
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Top geholpen door de helpdesk, de website maker is ook voor een leek goed te begrijpen en voor een klein bedrag per maand mooi uit te bouwen tot een volwaardige site.

31 juli 2015 14:44
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super goed geholpen!! Ga zo door

31 juli 2015 12:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ben prima geholpen door een helpdeskmedewerker van hotsten via de chat. Alhoewel veel duidelijk is, vond ik het prettig om met behulp van wat vragen te toetsen of ik de goede handelingen deed.

31 juli 2015 12:06
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Al jaren bij hostnet. Prijs enzo is goed. Maar wat echt helemaal top is, is de support! Zelfs voor niet technische mensen, kun je met hun hulp een site hosten. Speciale thnx voor TIM! De upgrade is uiteindelijk goed gelukt :D.

31 juli 2015 11:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben super snel en goed geholpen!

31 juli 2015 10:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Heb vooral ervaring met de support en die is snel, duidelijk en plezierig!

30 juli 2015 11:42
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb alleen nog maar domeinnamen gekocht en een keer hulp gevraagd, alle dingen gingen supersnel, en heel accuraat. Een goede ervaring. Tot nu toe....

29 juli 2015 21:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0