HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 795 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben super snel en goed geholpen!

31 juli 2015 10:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Heb vooral ervaring met de support en die is snel, duidelijk en plezierig!

30 juli 2015 11:42
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb alleen nog maar domeinnamen gekocht en een keer hulp gevraagd, alle dingen gingen supersnel, en heel accuraat. Een goede ervaring. Tot nu toe....

29 juli 2015 21:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Live chat voor support werkt erg fijn.

29 juli 2015 20:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Domeinnamen zijn na het eerste jaar aan de dure kant; VPS'en zijn ook erg duur.
De diensten die ze leveren, zijn wel van goede kwaliteit.

29 juli 2015 19:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
4,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Nu inmiddels langer dan een jaar ingeschreven bij Hostnet. Goede service en betaalbare prijzen. Tijdelijk mijn website opgezegd en ook dit was snel geregeld. Mocht ik in de toekomst de website weer opbouwen, kies ik zeker voor Hostnet.

29 juli 2015 15:19
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Maak er al een tijdje gebruik van de diensten van Hostnet. Top prijzen, snelle en behulpzame klantenservice. Zeker een aanrader!

28 juli 2015 15:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima terugkoppeling via de chat.

28 juli 2015 14:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Heel goed geholpen door Rene via chat.

28 juli 2015 11:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Very nice experience with support. Thomas is great person to help me and giving me suggestion.

27 juli 2015 18:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

zeer tevreden met hostnet, prijs kan ik eigenlijk niet beoordelen of vergelijken. het beste is de support altijd te bereiken snel en vakkundig

27 juli 2015 09:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

TOP, we worden goed geholpen door Jasper

24 juli 2015 12:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Voor mensen die niet heel bekwaam zijn in en met het beheren van hun website is Hostnet een uitstekende keus. De live-chat feature heeft me al meerdere keren geholpen om problemen snel te verhelpen. Maar ook voor professionals heeft Hostnet genoeg te bieden.

23 juli 2015 14:42
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

wilde verlenging ongedaan maken; prima support en flexibele instelling. In 10 minuten geregeld.

23 juli 2015 13:14
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goedemorgen,

Zojuist erg netjes te woord gestaan door Tim. Hij was erg vriendelijk en mijn "probleem" was zo opgelost.

Mvg,

Elsemieke

23 juli 2015 11:15
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0