HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 874 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Uitstekende support! Groot aantal domeinen geregistreerd. Ze zijn snel en werken goed. Prijzen zijn eerste jaar erg interessant. Even opletten bij verlengen, maar dat is logisch.

24 november 2015 09:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Wat een slechte service. Ik ben een consument en er zijn 3 domeinnamen stilzwijgend verlengd. Ze houden maar vol dat ik een bedrijf ben. Erg teleurgesteld in deze club. Ze reageren snel, maar alles om eigen zakken snel te vullen. Erg jammer!

9 november 2015 15:20
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Top Service! Gelijk geholpen

3 november 2015 09:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Super service en er werd zeer de tijd genomen om mij te helpen met het helpen om een Back-Up te maken van mijn website zodat ik veilig een plugin kon verwijderen

2 november 2015 09:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ken Hostnet nog niet zo lang; een vriendin wees me op jullie. Ik heb inmiddels al meerdere domeinen bij jullie ondergebracht en ben onder de indruk van jullie werkwijze. Vragen worden zeer snel behandeld en ook het bestellen van een product gaat razendsnel. De chatmedewerkers zijn zeer vakkundig en geven duidelijke antwoorden die ook voor een niet-technisch persoon uitstekend te begrijpen zijn.

27 oktober 2015 10:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De domeinregistraties van trance2, praktijk voor hypnotherapie en energiewerk lopen via Hostnet en dat bevalt heel goed. Middels https://mijn.hostnet.nl heb ik snel overzicht over onder andere looptijd en kosten.

22 oktober 2015 11:35
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

prima klantenservice die de tijd voor je neemt!! en alles is weer gelukt! ik ben heel blij met jullie en heel veel bedrijven zouden een voorbeeld aan jullie moeten nemen.

12 oktober 2015 13:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Alleen ervaring met domeinnamen aanvragen, verhuizen en opzeggen, maar dat gaat hier erg overzichtelijk en eenvoudig.
Voor mij als super-leek fijn dat er snelle en goede Hostnet-chat bij zit.

7 oktober 2015 19:35
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

top service

6 oktober 2015 13:36
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Erg goed geholpen met de chat,en vooral erg vriendelijk

6 oktober 2015 10:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zeer goed ervaring, snelle hulp service. Makkelijke opzet en functies.

5 oktober 2015 16:12
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

snelle service en afhandeling tegen een goede prijs

5 oktober 2015 12:50
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Duidelijke websites en eventuele onduidelijkheden kunnen meteen worden verholpen via de chat, goede en snelle service!

5 oktober 2015 11:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Perfecte klantenservice.

5 oktober 2015 10:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle service en vriendelijke support. Zeker een aanrader!

2 oktober 2015 11:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0