HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 833 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima terugkoppeling via de chat.

28 juli 2015 14:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Heel goed geholpen door Rene via chat.

28 juli 2015 11:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Very nice experience with support. Thomas is great person to help me and giving me suggestion.

27 juli 2015 18:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

zeer tevreden met hostnet, prijs kan ik eigenlijk niet beoordelen of vergelijken. het beste is de support altijd te bereiken snel en vakkundig

27 juli 2015 09:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

TOP, we worden goed geholpen door Jasper

24 juli 2015 12:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Voor mensen die niet heel bekwaam zijn in en met het beheren van hun website is Hostnet een uitstekende keus. De live-chat feature heeft me al meerdere keren geholpen om problemen snel te verhelpen. Maar ook voor professionals heeft Hostnet genoeg te bieden.

23 juli 2015 14:42
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

wilde verlenging ongedaan maken; prima support en flexibele instelling. In 10 minuten geregeld.

23 juli 2015 13:14
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goedemorgen,

Zojuist erg netjes te woord gestaan door Tim. Hij was erg vriendelijk en mijn "probleem" was zo opgelost.

Mvg,

Elsemieke

23 juli 2015 11:15
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn ervaring met Hostnet is positief. Het zijn ware specialisten, zijn flexibel en geven praktische hulp en advies, denken mee en hebben een pro-actieve houding.

23 juli 2015 10:08
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Super service. Enorm snel en deskundig. Tim, je wordt van harte bedankt!

21 juli 2015 17:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

altijd snel en precies helemaal top

21 juli 2015 13:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super service. Altijd heel vriendelijk en eerlijk, ook als je onnodig een service blijkt te hebben zeggen ze je eerlijk dat je die niet nodig hebt en kunt opzeggen.

20 juli 2015 16:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Erg te spreken over de uiterst deskundige en efficiƫnte helpdesk!

20 juli 2015 11:23
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Bij het opzeggen, kun jij een lange weg tegemoet gaan.
Er is voor hun altijd wel een smoes om jou opzegtermijn minstens 1 jaar uit te stellen. Denk je datje het hebt opgezegd, blijkt er niets te zijn doorgekomen of etc..

20 juli 2015 10:22
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
2,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet is snel, eerlijk en betrouwbaar. Altijd online, en de support is razend snel. Daarnaast is de prijs in het eerste jaar niet het goedkoopst, maar andere aanbieders verhogen de prijzen met giga hoeveelheden, waar hostnet redelijk blijft. Transparantie Dikke plus! Echt een aanrader

7 juli 2015 13:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0