HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 822 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Door een interne herstructurering was onze maatschappelijke naam en BTW nummer gewijzigd. Geizen wij dringend een factuur van Hostnet moesten betalen, heb ik de klantendienst gecontacteerd om de gegevens van onze uitstaande factuur te wijzigen. Niet mogelijk. Na lang aandringen, en wat e-mail verkeer bleek het wél mogelijk.

Er werd ingegaan op mijn verzoek om de factuur te wijzigen, maar zonder het goed en wel te beseffen contractje onder de neus gekregen om ook de domeinnaamhouder te wijzigen, hoewel dit nooit gevraagd is. Misverstanden kunnen gebeuren, en deze is dan ook erkend door de helpdesk. De kosten van € 85,00 waren wel voor de rekening van de klant. Klant verloren.

10 juni 2015 23:36
Support
1,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
6,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Een hele goeie service. Altijd bereikbaar via de live chat. Ik heb totaal geen spijt dat ik hier mijn hosting heb genomen.

10 juni 2015 23:01
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Altijd snel, makkelijk en vriendelijk geholpen!

2 juni 2015 08:06
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Erg tevreden over de support en kwaliteit die geleverd wordt door hostnet. Als klant wordt je snel geholpen en de interface is makkelijk te gebruiken en ziet er goed uit.

1 juni 2015 12:46
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Helder, duidelijk en zeer behulpzaam via de vaak beschikbare chat. Zelfs voor beginners prima mee te werken!

1 juni 2015 09:41
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Probelemen met mijn domeinnaam. snel en adequaat geholpen de mensen van Hostnet. Ik ben blij met julllie.

29 mei 2015 14:39
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Klantvriendelijk en goede helpdesk medewerkers die klaar staan om je problemen snel op te lossen!

29 mei 2015 11:37
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Tijd klant al. Veel gaat goed en support is prima. Chat functie werkt ook goed

29 mei 2015 09:22
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hulp wordt meteen geboden en wordt duidelijk en vriendelijk geholpen

28 mei 2015 12:54
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

fijn geholpen en mijn probleem is opgelost!

28 mei 2015 09:43
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle en zeer bruikbare hulp!

27 mei 2015 16:40
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Voor de tweede keer uitstekend en goed geholpen. Er werd meteen telefonisch contact opgenomen. Top service, Top Hosting!

26 mei 2015 14:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Super dat je kunt chatten met een van de medewerkers. Je krijgt altijd antwoord en je wordt goed geholpen.

25 mei 2015 11:16
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

betaal voor een pakket wat al verlopen hoort te zijn. Dankzij de hulp van de chatfunctie (Rene) is het uitgezocht en ik ga ervan uit dat het hersteld wordt zoals het hoort.

22 mei 2015 14:56
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
1,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Altijd snel en duidelijk geholpen door de medewerkers van Hostnet. Erg vriendelijk en behulpzaam. Ga zo door!

21 mei 2015 13:33
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0