HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 822 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Kreeg eerst een antwoord waar ik niet veel aan had, maar werd later goed en vriendelijk geholpen.

10 april 2015 12:00
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

goede helpdesk, bijna nooit nodig maar altijd goed

10 april 2015 11:44
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Support is prima.

9 april 2015 13:40
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede hosting, Goede en snelle service! Top!

9 april 2015 10:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Gewoon top!

8 april 2015 14:38
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Vragen worden gelijk beantwoord via een chat functionaliteit, goede hosting. Niks te klagen ;)

8 april 2015 12:03
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goed product

7 april 2015 19:35
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Postief. Snel antwoord. Niet wat ik weilde horen, maar dat ligt niet aan hostnet :-)

7 april 2015 11:05
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Erg fijn dat ik via de chat mijn vragen krijg beantwoord. Er wordt meteen actie ondernomen om mij te helpen en dat vind ik fijn.

7 april 2015 10:56
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima ervaring met Hostnet.nl. Vastleggen en checken van een domein is zo geregeld. Ik krijg netjes 3 maanden voor einde contract een mail dat hij wordt verlengd als je niks doorgeeft. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

7 april 2015 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Meer dan 2 jaar nu de de website Sunrise Residence.nl actief bij Hostnet.nl Als ik mijn tevredenheid over Hostnet moet geven is het een 9+. Altijd bereikbaar en zeer correct reageren met de juist oplossing. Zodat je snel verder kunt met je website.
Mvg Gerard Immel

6 april 2015 11:41
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Over het pakket en de support was ik meer dan tevreden. Wat weinig opties in het webhosting programma, maar wel compleet. Verder vond ik vooral de prijs een reden om over te stappen

3 april 2015 13:37
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
4,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Makkelijk het chatten bij een probleem. Gelijk goed antwoord.

3 april 2015 12:46
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik had een probleem met mijn email en spam folders, en dat werd goed begeleid opgelost door Misha! Thanks voor de hulp!

Goede klantenservice, snel geholpen!

3 april 2015 12:01
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Snelle service via chat, telefoon en e-mail. Helemaal super!

3 april 2015 10:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0