HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 807 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

De support is goed. Je wordt direct geholpen en switchen van pakket is ook geen probleem (kan zelfs tot 14 dagen na de tijd nog). Dus je kunt mooi even proberen of je iets bevalt. Top hosting!

3 april 2015 10:32
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

net begonnen ben totaal niet technisch daarom al een paar x gebeld met de helpdesk (met het lood in mn schoenen want je voelt je toch een digibeet als je ze moet bellen) Heerlijk dat je zo beleefd en correct wordt behandeld. keep up the good work!
toen ik de medewerker een compliment maakt dat ze me nu al een paar x goed geholpen hadden was hij wel zo commercieel om te vragen of ik dat wereldkundig wou maken. Dat doe ik graag!!

2 april 2015 20:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Nog geen moment spijt gehad van mijn overstap naar Hostnet met mijn web-design bedrijfje!

2 april 2015 09:36
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Via een korte chat het juiste antwoord op mijn vraag gekregen, thanks!

1 april 2015 16:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Duidelijke en professionele support. Altijd een oplossing voor onze problemen en vragen.
Direct service als we erom vragen. Gewoon helemaal PRIMA!

1 april 2015 11:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik word zeer slecht geholpen. Een domein dat ik dacht te hebben gestopt, bleek nogmaals verlengt te zijn. Bij contact met de klantenservice compleet geen begrip gekregen en ook willen ze dat ik nog een jaar meer ga betalen, terwijl dit volgens de wet van Dam zeker niet mag!

Zeer teleurgesteld, aangezien ik in de afgelopen jaren flink wat geld heb betaald aan hosting en domeinnamen...

31 maart 2015 11:04
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Lekkere snelle hulp hier snappen ze je natuurlijk wel

Helemaal top

30 maart 2015 15:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima ervaring bij Hostnet, alleen de wachtrij voor telefonisch contact was wel erg lang, de chat hulp werkt prima, snel en duidelijk.

30 maart 2015 13:35
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

mijn ervaringen met hostnet zijn echt helemaal top. Een geweldige klantenservice en daarbij diensten tegen een betaalbaar tarief voor iedereen

Ik zal vast nog een keer terugkomen

30 maart 2015 12:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hele fijne snelle site met zeer goede support!

30 maart 2015 11:35
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Gewoon super goed op weg geholpen tot nu toe...DANK!

30 maart 2015 11:21
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Omdat ik niet alle mail binnen kreeg in mijn inbox heb ik de helpdesk van Hostnet gevraagd om te helpen. In een chat met Daniël ben ik keurig geholpen en is het probleem opgelost. De email werkt nu weer zonder problemen!

30 maart 2015 11:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Werk al jaren met Hostnet en heb enkel positieve ervaringen. Goede en snelle service. Betrouwbaar en betaalbaar,

30 maart 2015 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Alhoewel de chatfunctie altijd goed te bereiken is voor support, heeft de echte kwaliteit van deze partij nog wel wat te wensen over. Overdrachten van domeinen duren veels te lang, zelfs wanneer je contact zoekt en er prioriteit aan geeft (vooral wanneer er manuele handeling nodig zijn) plus er is vaak storing waardoor domeinen niet bereikbaar zijn.

30 maart 2015 10:15
Support
4,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
4,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Nice helpdesk!

30 maart 2015 10:02
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0