HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 864 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Erg tevreden over de support en kwaliteit die geleverd wordt door hostnet. Als klant wordt je snel geholpen en de interface is makkelijk te gebruiken en ziet er goed uit.

1 juni 2015 12:46
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Helder, duidelijk en zeer behulpzaam via de vaak beschikbare chat. Zelfs voor beginners prima mee te werken!

1 juni 2015 09:41
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Probelemen met mijn domeinnaam. snel en adequaat geholpen de mensen van Hostnet. Ik ben blij met julllie.

29 mei 2015 14:39
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Klantvriendelijk en goede helpdesk medewerkers die klaar staan om je problemen snel op te lossen!

29 mei 2015 11:37
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Tijd klant al. Veel gaat goed en support is prima. Chat functie werkt ook goed

29 mei 2015 09:22
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hulp wordt meteen geboden en wordt duidelijk en vriendelijk geholpen

28 mei 2015 12:54
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

fijn geholpen en mijn probleem is opgelost!

28 mei 2015 09:43
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle en zeer bruikbare hulp!

27 mei 2015 16:40
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Voor de tweede keer uitstekend en goed geholpen. Er werd meteen telefonisch contact opgenomen. Top service, Top Hosting!

26 mei 2015 14:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Super dat je kunt chatten met een van de medewerkers. Je krijgt altijd antwoord en je wordt goed geholpen.

25 mei 2015 11:16
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

betaal voor een pakket wat al verlopen hoort te zijn. Dankzij de hulp van de chatfunctie (Rene) is het uitgezocht en ik ga ervan uit dat het hersteld wordt zoals het hoort.

22 mei 2015 14:56
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
1,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Altijd snel en duidelijk geholpen door de medewerkers van Hostnet. Erg vriendelijk en behulpzaam. Ga zo door!

21 mei 2015 13:33
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Heel snelle reactie op de live chat en altijd met de juiste oplossing/het goede antwoord waardoor je meteen weer verder kan met het bouwen van de website.

18 mei 2015 14:02
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik koop al mijn websites hier. Ik mag gratis dns wijzigingen opgeven (dit doen lang niet niet alle websites). Website prijs is laag. Goed gestructureerde website, ook voor mensen die weinig tot geen verstand hebben van domeinnamen, dns, nameservers.
Heb 1 keer netjes mijn geld terug gekregen bij een websiteverhuizing en word altijd netjes geholpen als ik een probleem heb. Aanrader voor iedereen.

18 mei 2015 12:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Hostnet helpt je altijd met alles als er iets is dan lossen zij dat direct op.

12 mei 2015 17:44
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0