HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 810 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Chat is snel, goede tips.

24 maart 2015 13:21
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Uitstekend

24 maart 2015 12:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Net geholpen door Misha bij de hulpdesk via de chat. Super geholpen en zeer nuttig! thnx

24 maart 2015 11:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Snelle respons en hoge kwaliteit service, en technische ondersteuning.

24 maart 2015 10:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb al meerdere gebruik gemaakt van de helpdesk van Hostnet via de chat. Altijd ben ik vriendelijk en goed geholpen.

23 maart 2015 15:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Sinds dat ik ben verhuist van mijndomein.nl naar Hostnet.nl zie ik een wereld van verschil, Super vriendelijk service, heel erg duidelijk informatie, en een zeer snelle service!
1 van de beste hostingpartij die er is!
echt een aanrader!

23 maart 2015 15:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik ben een nieuwe gebruiker en totaal onervaren. Maar met dit pakket heb ik nagenoeg alles zelf (en een klein beetje hulp van de perfect reagerende helpdesk) werkend gekregen.

Aanrader voor gebruikers zoals ik. Nu zelfs enthousiast geraakt en verder met websitemaker unlimited.

23 maart 2015 12:26
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima support en kwaliteit. Bij vragen word ik altijd meteen en op een vriendelijke manier geholpen!

23 maart 2015 11:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De website is overzichtelijk, ik kan alles snel vinden.
De supportafdeling is altijd even vriendelijk en behulpzaam.
Enige minpuntje is dat jullie geen mobiele site hebben, als ik mijn mail onderweg wil bekijken is dat een flinke klus.
Voor de rest: Keep up the good work!

23 maart 2015 11:18
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede en snelle reactie.

23 maart 2015 11:05
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hele goede 'chat' service

23 maart 2015 09:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

ik had problemen met het koppelen van mijn email aan mijn hotmail. Ik ben prima geholpen en het is mij gelukt om het voor elkaar te krijgen zonder de hulp van mijn kinderen

22 maart 2015 11:42
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zeer goede hosting kan me ogen niet geloven zeer goede support! meteen hosten hier zal ik zeggen

21 maart 2015 14:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Prettig contact, kundig en support staat altijd klaar om te helpen. aanrader.

20 maart 2015 15:30
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

prima klantenservice altijd erg snel en goed ook sávonds en in het weekend.
snelheid van de aangeboden hosting kan misschien iets sneller

20 maart 2015 13:17
Support
10,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0